Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas - 12 tema

QUOTE(ritperliukas @ 2008 01 30, 11:46)
sveikos merginos vis ilysdavau paskaitinedavau sita tema ax.gif , man dekupazas atrode kazkoks kosmosas  blush2.gif , bet ir as isdrysau is bandyti dekupaza. nusipirkau popigiam  serveteliu ir pradejau dekupazinti, nes ziauriai knietejo  blush2.gif
na aisku darbeliai, tai nepalyginsi  su jusu- ne kas  ax.gif
imesiu jums parodyti

labai grazus bandymai smile.gif thumbup.gif thumbup.gif
as irgi vel gaminu ir jau sugalvojau kruva dovanu draugams, tikrai geras budas nustebinti ir pamaloninti zmogu smile.gif
Atsakyti
man tas barchatinis vazonas labai gražiai sukomponuotas thumbup.gif tik gal rutuliukai kiek per sunkūs,bet čia skonio reikalas.
Kaip pirma keptuvė blynų ,tai labai šaunu,ir smagu,kad viskas gavosi ,kad neteko nusivilti.

Ačiū už dėžutės įvertinimą smile.gif
Daiktus kuriu,kad jais grožėtųsi wub.gif kas ką norės ,tas ir laikys,šiaip čia maža dėžikė 11x8x15 lyg tais,jeigu gerai pamenu.
Rodausi retai,nes noriu tik perlus parodyti tongue.gif
Dekoravimui panaudotas žemėlapio kampas,iš kalendoriaus,čia pasakojama apie Kipro salą. Popieriui nieko nedariau tokį storą ir klijavau tik kraštai patapyti.

Vat klausimas dėl kūrybos ,man atrodo kad darbai gan skirtingi,bet, matyt ,viena šluota ir panašiai šluoja doh.gif

ant dugno dar yra gabaliukas,tik tinginys užpuolė ir nuotraukos neapipavidalinau,gal dar įdėsiu rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lachesė: 30 sausio 2008 - 11:08
sveikos 4u.gif rašau su dideliu prašymu... gal kartais kuri turite ir galite parduoti ar norite mainyti servetėlių su lapais? rudeniais ar kitokiais, žodžių labai reikia lapų blush2.gif ieškau pirkti, bet jei norite mainytis i ka as turiu irgi tinka 4u.gif I az gal butu greiciau
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
QUOTE(Serinute @ 2008 01 29, 13:24)
Aš dar irgi Afrikietiška dėžute dariausi. Bet dabar žiūriu, kad gal ji truputi per marga, ar ne?

Serinute - thumbup.gif Nors ne... - thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif biggrin.gif O is kur ta negriuke? ax.gif

Lachese - kaip visada... thumbup.gif Lenkiu makaule biggrin.gif
Atsakyti
4u.gif
Angelai
Ivairus
Vaisiu
Visko

Gal kam pravers.
Atsakyti
Aš su rudeniniais lapais mačiau "Aure" parduotuvėj pirkti...bet jau senokai, tai nežinau, ar dar yra ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo justess22: 30 sausio 2008 - 12:42
Ir dar
Atsakyti
grau čia pas jus wub.gif
Tinka, tokie teptukai laabai palengvina darbą.
http://picasaweb.goo...811533802740946
Atsakyti
[quote=Crazy Daisy,2008 01 30, 13:57]
Sveikutes 4u.gif

Serinute - thumbup.gif Nors ne... - thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif biggrin.gif O is kur ta negriuke? ax.gif

Ačiū smile.gif O negriuke iš Čia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(agente009 @ 2008 01 30, 09:56)
Prilips prilips, nebijok, juk tas popierius visiškai plonas... nebent tu ir vėl kepimui skirtą nusipirkai  g.gif  doh.gif  nes net ir nelabai slidi ta pusė, tiesiog taip vadinam, kad atskirtumėm. Tiksliau sakant, viena pusė blizgesnė, kita matinė.

Nea tikrai sumustiniu popierius lotuliukas.gif dabar reik atrast koki daikta cia padekupazavus ir kibt i darba mirksiukas.gif
Atsakyti
Citi ir Lachesė aciukas blush2.gif o taip bijojau rodytis su savo darbeliais. daabr kazkaip ikvepimas dekupazint atejo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cikcak @ 2008 01 29, 13:23)

olajju na aš visvien supratau kad manęs klausi  mirksiukas.gif  bigsmile.gif
Teisingai ir dėl to kad neliptų, bet dažnai man reikia kad darbelis atrodytų turtingai, o tam akrilinis nelabai man tinka(jis dengiasi labai plonai, reikia daug sluoksnių  doh.gif ) su sintetiniu gaunu visai kitokį vaizdą  ax.gif

tai gal akrilinį laką galima visai nenaudoti? o vietoj jo kokį kitą,p vz sintetinį.

dabar darbuojuosi u medinėm dėžutėm, viskas padaryta išskyrus nulakavimą. turiu namie akrilinį laką, bet dabar galvoju gal kokį kitą nupirkti.
patarkit šiuo klausimu. gal jau niekas nenaudoja akrilinį? nes jis man labai nepatinka dėl to lipnumo
Atsakyti