Koxamte, spausdink ant šiurkščiosios pusės
Furija, gali drąsiai lakuot, BET TIK GERAI IŠDŽIOVINUSI NES GAUSIS KRAKLIUS TEN, KUR JO VISAI NENORĖJAI... Ir vistiek rekomenduočiau paskutinį sluoksnį tepti kuriuo nors "smirdžiumi" - jie tvirtesni
Dekui agente009 hm, bet ar prilips ta slidi puse?
QUOTE(Furija @ 2008 01 29, 17:51)
gal teptukas per siurkstus buvo? reikia svelnesnio, dailininku reikmems skirto. as pradzioj senukuose tokius pigius pirkau, bet jie man kelias servieteles suplese, paskui is dukters minksta teptuka nusvilpiau (gerai, kad ji skaityti nemoka, nes vepso dabar i ekrana kaip raides atsiranda, bet nieko nesupranta )
nu jo, teptukas ne is svelniuju. bet pirktas kanceliarinese prekese. reiks susirast svelnesni.
dar klausimas: o dar ant ko galima dekupaza daryt: puodai moliniai, mediniai daikciukai.
kas dar. stiklas? ar galima ant tu mpd ar kaip jas baldiniu ploksciu?
QUOTE(ziogelis2 @ 2008 01 28, 09:45)
mano savaitgalio darbelis - dovana draugei:
dekupazo cia nadaug - tik vienas aguonos ziedelis ir skilinejimai
dekupazo cia nadaug - tik vienas aguonos ziedelis ir skilinejimai
Ech, kad man tokia drauge, kuri tokius grozius dovanoja!
QUOTE((Ericka) @ 2008 01 29, 08:34)
Rodau savo pirma blyna .ansciau sakiau, kad nemoku graziai uztepti dazu ant sendinimo lako, ir kad pats lakas tirstas
noreciau patyrusiu dekupazininkiu pastabu, patarimu- ka daryt kitaip, ar ko visai nedaryt
noreciau patyrusiu dekupazininkiu pastabu, patarimu- ka daryt kitaip, ar ko visai nedaryt
Tai kad labai neblogai ziurisi,o ir sendinimas ant lentutes visai gavosi
QUOTE(Serinute @ 2008 01 29, 11:24)
Aš dar irgi Afrikietiška dėžute dariausi. Bet dabar žiūriu, kad gal ji truputi per marga, ar ne?
Tikrai ne per marga! Puiki!
QUOTE(Furija @ 2008 01 29, 15:09)
dedu savo darbelius taip, nemoku nuotrauku tiesiai i foruma ikelti
Tai va pristatau savo naujai iskepta darbeli, pagaliau katinukus panaudojau
Tai va pristatau savo naujai iskepta darbeli, pagaliau katinukus panaudojau
Katinukai labai jaukiai nutupe ant stovelio
QUOTE(Citi @ 2008 01 29, 15:48)
Labas mergynos
as cia biski ne i tema, bet noriu paklausti del tapybos ant silko. maza to kad apsirgau dekupazu ir dabar viskas man namuose kliuna ir noriu perdaryti, tai dar noriu ismokti tapybos ant silko, bet nenoriu eiti i jokius seminarus, bet niekaip nerandu kur cia apie tai kalbama, o gal visai nera
gal zinote kur cia pasiskaityti ???? busiu nezemiskai dekinga
as cia biski ne i tema, bet noriu paklausti del tapybos ant silko. maza to kad apsirgau dekupazu ir dabar viskas man namuose kliuna ir noriu perdaryti, tai dar noriu ismokti tapybos ant silko, bet nenoriu eiti i jokius seminarus, bet niekaip nerandu kur cia apie tai kalbama, o gal visai nera
gal zinote kur cia pasiskaityti ???? busiu nezemiskai dekinga
Prasom
http://www.supermama...howtopic=227239
http://www.supermama...?...0&hl=silkas
http://www.supermama...?...9&hl=silkas
Pavonija, labai dailus naujas avataras Pati lelyte gaminai? Mijakos naujas avataras irgi labai fainas (tik nepagyriau dar...)
seniai rodžiausi.
QUOTE(Tinka @ 2008 01 29, 16:35)
klijus skiedziau, kai nurode, 1:3. o tepiau tai visaip jauciu. ir nuoc entro ir nuo krastu. vistiek susiraukslejo. ai, vistiek grazu. sedziu kai cainikas davolna ir groziuosi. o dar lakavimas liko, kai lako nusipirksiu pagaliau.
o tu servetėlę kljavai? jei taip, gali būt, kad teptukas prastas - per kietas ir plėšo servetėlę, jei per daug intensyviai darbuojies
Lachese,tavo dezutes
QUOTE(Koxamte @ 2008 01 29, 20:11)
Dekui agente009 hm, bet ar prilips ta slidi puse?
Prilips prilips, nebijok, juk tas popierius visiškai plonas... nebent tu ir vėl kepimui skirtą nusipirkai nes net ir nelabai slidi ta pusė, tiesiog taip vadinam, kad atskirtumėm. Tiksliau sakant, viena pusė blizgesnė, kita matinė.
Lachese, oho labai gražu kažkas naujesnio tavo kūryboj Sakyk, o čia spausdinta ar dekupažinį popierių tokį radai? Labai įdomus apipavidalinimas
Lachesė, dažniau pasirodyk tavo dėžutė fantastiška
Serinutė, Lachesė, dėžutės klasiškos
QUOTE(Mėlyna @ 2008 01 30, 00:14)
Ech, kad man tokia drauge, kuri tokius grozius dovanoja!
aciu uz pagyras drauge tikrai lb dziaugesi o siaip tai pastaraji pusmeti nebeperku dovanu niekam o kuriu kazka pati nes dabar tokie laikai, kad nznka nupirkt, nes visi visko turi arba tiesiog sunku zinot, kas zmogui patinka o kai kuri, tai visada iseina kazkas individualiai tam zmogui,ir, speju, vien tai glosto savimeile ir yra dalis dovanos
lachese, lb idomi dezute idomu, kas bus joje laikoma? ji tarsi su pasakos motyvais? ir kam ji skirta?
sveikos merginos vis ilysdavau paskaitinedavau sita tema , man dekupazas atrode kazkoks kosmosas , bet ir as isdrysau is bandyti dekupaza. nusipirkau popigiam serveteliu ir pradejau dekupazinti, nes ziauriai knietejo
na aisku darbeliai, tai nepalyginsi su jusu- ne kas
imesiu jums parodyti
cia mano bandymas nr 1
cia bandymas nr 2
o cia bandymas nr 3
na aisku darbeliai, tai nepalyginsi su jusu- ne kas
imesiu jums parodyti
cia mano bandymas nr 1
cia bandymas nr 2
o cia bandymas nr 3