Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas - 12 tema

QUOTE(pavonija @ 2008 01 28, 18:46)
Jokio skirtumo, koks spausdintuvas, akyse neregėjau lazerinio biggrin.gif  ir kuo puikiausiai visus su rašaliniu spausdinu smile.gif . Išspausdinus visada purškiu su fiksatoriumi (pastelei skirtu), kitos to nedaro, tai galiu kalbėti tik už save mirksiukas.gif

O kaip smagu tuomet clap.gif o tas fiksatorius kartais atstodavo ir plauku lakas ar ne? g.gif gal cia kazka maisau blush2.gif
Atsakyti
Niu atsispauzdinau smile.gif tik va labai jau neryskiai tas paveiksliukas gavos, palyginus pagal orginala verysad.gif gal kad rudas tas popierius sumustiniu? g.gif
Atsakyti
Plaukų lakas tik iš bėdos tinka, kai jau nieko kito nėra... Geriausiai tai paieškok statybinėse parduotuvėse purškiamo lako - ieškok prie aerozolinių dažų, parašyta "bespalviai dažai"... Tiesa, jie smirda... doh.gif purkšk ne kambaryje. mirksiukas.gif
O rudo sumuštinių popieriaus dar nesu mačiusi... g.gif ar tu tik ne kepimui skirtą nusipirkai??? tas tai netinka... cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agente009: 28 sausio 2008 - 18:45
QUOTE(Koxamte @ 2008 01 28, 18:43)
Niu atsispauzdinau  smile.gif  tik va labai jau neryskiai tas paveiksliukas gavos, palyginus pagal orginala verysad.gif  gal kad rudas tas popierius sumustiniu?  g.gif

buna gi balto sumustiniu popieriaus 4u.gif
Atsakyti
blush2.gif Net nezinau koks jis ten doh.gif gali but kad ir kepiniu doh.gif Bet kaip pabandymui tai uzpurskiau plauku lako ir spalvos laaabai graziai isryskejo smile.gif
Atsakyti
Koxamte, jaučiu būsi nusipirkus kepimo popierių, tai jis netinka, nepriklijuosi, popierius sumuštiniams vynioti būna Iki, Maximoje, pagrinde lenkų gamybos rolleyes.gif
geros raiškos paveiksliukus stenkis pasirinkti, tada ryškumas bus geras ir spausdinimo kokybę užsistatyk aukštesnę 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pavonija: 28 sausio 2008 - 21:14
Aga jau taip buvau apsidziaugusi hihihi.gif bet kai norejau pabandyt ir tepiau klyjus visi dazai nusivale lotuliukas.gif niekis isigysiu sumustiniam mirksiukas.gif Dekui uz patarimus sunglasses2.gif
Atsakyti
Sveikos,
mano dekupažas kol kas tik pakabom apsiriboja. bet tokia problema iškilo. poros pakabų, tik nudažius kitą dieną dažai atšoko - o atšoko, nes vyras sukabino vieną prie kitos, kai kuriom vietom susilietė, ir paskui kartu atsiplėšė dažų gabaliukas, o po to tikrinant pastebėjau, kad tie dažai sėkmingai toliau lupasi. esu darius kokias 10 - viskas tvarkoj buvo. tiesa, aš pakabų nešveičiu, dažau ant lako. gal akrilui nepatinka tokie "santykiai" biggrin.gif? gal kas susidūrėt ar ir be susidūrimo galit logiškai paaiškinti blush-anim-cl.gif:
Atsakyti
Jei dažai toliau lupasi, tai nieko gero nebus... neprilips gi atgal... lotuliukas.gif Gremžk tu tuos dažus lauk, pašveisk su švitriniu ir tada dažyk, tada laikys mirksiukas.gif Kartais ant lakuoto paviršiaus laikosi, o kartais ne... geriau jau kitą kartą iškart švitrink cool.gif Ir džiovindama kabink toliau vieną nuo kitos ax.gif
Atsakyti
Rodau savo pirma blyna blush2.gif .ansciau sakiau, kad nemoku graziai uztepti dazu ant sendinimo lako, ir kad pats lakas tirstas doh.gif
noreciau patyrusiu dekupazininkiu pastabu, patarimu- ka daryt kitaip, ar ko visai nedaryt ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(agente009 @ 2008 01 29, 09:28)
Jei dažai toliau lupasi, tai nieko gero nebus... neprilips gi atgal...  lotuliukas.gif  Gremžk tu tuos dažus lauk, pašveisk su švitriniu ir tada dažyk, tada laikys  mirksiukas.gif  Kartais ant lakuoto paviršiaus laikosi, o kartais ne... geriau jau kitą kartą iškart švitrink  cool.gif Ir džiovindama kabink toliau vieną nuo kitos  ax.gif

na ant tos pačios tai jau tikrai nieko nedarysiu wink.gif tik baisu, kad kitos neatšokinėtų hihihi.gif
Atsakyti
Ericka, pirmasis darbelis thumbup.gif Manau, kad ant šepečio ta pačia kryptimi tepei ir sendinimo laka ir po to dažus ant jo. Mano pasiūlymas laka tepti viena, dažus kita kryptimi, tada ryškesni ir gražesni suskilinėjimai wink.gif Bet aišku, čia jau kaip kam patinka smile.gif

Aš dar irgi Afrikietiška dėžute dariausi. Bet dabar žiūriu, kad gal ji truputi per marga, ar ne?

user posted image
Atsakyti