Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas - 12 tema

QUOTE(Gabii__ @ 2008 02 21, 23:55)
http://picasaweb.goo...539070636554002
http://picasaweb.goo...537756376561298
o cia mano paskutinis darbelis...mociutei gimimo dienos proga...
ar grazu???? blush2.gif

Manau, kad močiutei laabbbaaaaiii patiks mirksiukas.gif
Aš irgi darausi komplektėlį stiklinaičių su ąsotėliu, tai kai viską pabaigsiu, pasirodysiu blush2.gif

Dėl fotografavimo - man po daug kartų pavyko visai gerai nufotografuoti (buvau įkėlus ąsotėlį ir tekilą), svarbiausia natūrali šviesa mirksiukas.gif Ir geriau be blico rolleyes.gif
Atsakyti
gal kas girdejote apie laka, kuriuo galima nupurksti popieriu, kad netaip dazai lietusi? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Melita.: 22 vasario 2008 - 20:15
QUOTE(Melita. @ 2008 02 22, 20:14)
gal kas girdejote apie laka, kuriuo galima nupurksti popieriu, kad netaip dazai lietusi?  4u.gif

Yra keli purškiamo lako variantai nufotografuoti: purškiamas lakas1 ir purškiamas lakas2. Dar kartais naudoja plaukų laką ax.gif
Atsakyti
QUOTE(justess22 @ 2008 02 22, 21:29)
Yra keli purškiamo lako variantai nufotografuoti: purškiamas lakas1 ir purškiamas lakas2. Dar kartais naudoja plaukų laką ax.gif

isties visai neblogai su plauku laku,tik reikia keliais sluoksniais nemazai papurkst,o geriausiai jei yra kaip, su lazeriniu spauzdintuvu spauzdinti,tada jokiu problemu ax.gif
Atsakyti
Aš ką tik pabaigiau dovaną draugei. Dėžutę papuošalams su jos mėgstamiausia nuotrauka viduje smile.gif dar galvoju padaryti kokius auskariukus, ir idėti smile.gif

user posted image
user posted image
Atsakyti
Man labai gražus dėželės viršus, bet šonai...man nelabai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo white tea: 23 vasario 2008 - 11:56
QUOTE(white tea @ 2008 02 23, 13:52)
Man labai gražus dėželės viršus, bet šonai...man nelabai

Ačiū už nuomonę, o aš mat kaip tik norėjau šonus padaryti tokius tik spalvų tonus, pišinėliai jau būtų per marga. Dėkui wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Serinute @ 2008 02 23, 13:02)
Ačiū už nuomonę, o aš mat kaip tik norėjau šonus padaryti tokius tik spalvų tonus, pišinėliai jau būtų per marga. Dėkui wink.gif

o man kaip tik gražu šonai... ir šiaip viskas bendrai labai gražu smile.gif
Atsakyti
Serinute, tik mano nuomone, juo labiau, kad draugei, o tu juk zinai jos skoni.
Atsakyti
QUOTE(white tea @ 2008 02 23, 14:41)
Serinute, tik mano nuomone, juo labiau, kad draugei, o tu juk zinai jos skoni.

Viskas, ok, man patinka ir kritika drinks_cheers.gif
kitų nuomonės visada tik į naudą!!! taip dar geriau ax.gif
Atsakyti
man visai patiko dezute...
dar norejau paklausti: tu visa visa dezute dekupazinai? ar ka nors ir pati piesei?
Atsakyti
Sirenute, labai ispudingai atrodo dezute thumbup.gif
Atsakyti