http://picasaweb.goo...539070636554002
http://picasaweb.goo...537756376561298
o cia mano paskutinis darbelis...mociutei gimimo dienos proga...
ar grazu????
oi, įtariu pasipils čia greit naujų darbėlių lietus :
Papildyta:
toks nekuklus klausimas bet gražuuuu
vat niekada dar nebandžiau ant stiklo nieko padaryt
Papildyta:
QUOTE(Gabii__ @ 2008 02 21, 22:55)
ar grazu????
toks nekuklus klausimas bet gražuuuu
vat niekada dar nebandžiau ant stiklo nieko padaryt
ne as kritikos labiau laukiu...sakykit kas ne taip, gal isvis atrrodo nekaip, tai dar speciau kanors kito padryt
man viskas taip atrodo tik foto galėtų būt geresnės kokybės
tai gal kas man galėtu patarti kaip nufotografuoti stikla, nes padariau milijona nuotrauku isviu pusiu su visais imanomais rezimais...vistiek man tas spindesys ir tokios kazkokios netokios...pvz mediniai daiktai labai gerai nusifotografuoja....
QUOTE(rulle @ 2008 02 21, 21:21)
Sveikos, dezute pasidariau, dekupazo gal mazoka ,bet nelabai dar moku
išmoksi ,ir sunku bus sustoti
QUOTE(white tea @ 2008 02 22, 00:13)
Mano vakarinė "meditacija" pora vakarų "kvepėjo" riešutais:
tikrai kad pakvipo riešutais ,labai gražu
QUOTE(Diniuks @ 2008 02 22, 01:16)
Keletas mano darbelių
gražios dėžutės
QUOTE(aurelija_ma @ 2008 02 22, 01:21)
mano dezute, bet tokia jau, nenorejo, kad su ja kas butu daroma, tai
vis gražiau ir gražiau tau einasi
bandau ir aš pasirodyti kortom dėžutė sūnui pirma karta bandžiau skilinėjima čia
QUOTE(Gabii__ @ 2008 02 21, 23:13)
tai gal kas man galėtu patarti kaip nufotografuoti stikla, nes padariau milijona nuotrauku isviu pusiu su visais imanomais rezimais...vistiek man tas spindesys ir tokios kazkokios netokios...pvz mediniai daiktai labai gerai nusifotografuoja....
Manau, kas esmė yra natūralus, o ne dirbtinis apšvietimas
ir geriausia lauke/balkone
Man nesiseka gražiai, lygiai nudažyti. Lieka šuorai nuo teptuko. Gal dažai šiek tiek tirštoki?
Aš nekomentuoju dėželių - man jos visos gražios. Aš tik mokausi dekupažo, todėl man graži dėželė - aukštasis pilotažas.
Aš nekomentuoju dėželių - man jos visos gražios. Aš tik mokausi dekupažo, todėl man graži dėželė - aukštasis pilotažas.
as tai su kempinele dazau...tai nelieka jokiu ruozu...o jei didesnis plotas,tai su voleliu, o krastus su kempinele maza, tai labai gerai gaunasi...
Gal pasakysit kur perkates Sadolin lako Klaipedoj? Ir su kuo geriau sendinimo efekta isgauti su Sadolin ar su tais lakais, kur Artmanijoj pardauodami? Tiek temeliu prasnekeje, kad neturiu jegu ir laiko atsakymo ieskot. Jei nesunku, labai aciu is anksto
So Lucky Sadolinas būna Senukuose, bet jo daug apie 0,5 litro, geriau jau pabandymui pirkti iš Artmanijos nes labai abejoju ar sunaudosi jo tokį kiekį . , o lakai skirtingi ir jų išgaunamas efektas skiriasi