Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas - 12 tema

http://picasaweb.goo...539070636554002
http://picasaweb.goo...537756376561298
o cia mano paskutinis darbelis...mociutei gimimo dienos proga...
ar grazu???? blush2.gif
Atsakyti
oi, įtariu pasipils čia greit naujų darbėlių lietus lotuliukas.gif thumbup.gif:
Papildyta:
QUOTE(Gabii__ @ 2008 02 21, 22:55)
ar grazu???? blush2.gif

toks nekuklus klausimas hihihi.gif bet gražuuuu bigsmile.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
vat niekada dar nebandžiau ant stiklo nieko padaryt g.gif
Atsakyti
ne as kritikos labiau laukiu...sakykit kas ne taip, gal isvis atrrodo nekaip, tai dar speciau kanors kito padryt ax.gif
Atsakyti
man viskas taip atrodo ax.gif tik foto galėtų būt geresnės kokybės
Atsakyti
tai gal kas man galėtu patarti kaip nufotografuoti stikla, nes padariau milijona nuotrauku isviu pusiu su visais imanomais rezimais...vistiek man tas spindesys ir tokios kazkokios netokios...pvz mediniai daiktai labai gerai nusifotografuoja.... g.gif
Atsakyti
QUOTE(rulle @ 2008 02 21, 21:21)
Sveikos, dezute pasidariau, dekupazo gal mazoka g.gif ,bet nelabai dar moku blush-anim-cl.gif

išmoksi 4u.gif ,ir sunku bus sustoti biggrin.gif

QUOTE(white tea @ 2008 02 22, 00:13)
Mano vakarinė "meditacija" pora vakarų "kvepėjo" riešutais:

tikrai kad pakvipo riešutais ,labai gražu thumbup.gif

QUOTE(Diniuks @ 2008 02 22, 01:16)
Keletas mano darbelių

gražios dėžutės 4u.gif

QUOTE(aurelija_ma @ 2008 02 22, 01:21)
mano dezute, bet tokia jau, nenorejo, kad su ja kas butu daroma, tai  doh.gif

vis gražiau ir gražiau tau einasi thumbup.gif

bandau ir aš pasirodyti kortom dėžutė sūnui pirma karta bandžiau skilinėjima čia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabii__ @ 2008 02 21, 23:13)
tai gal kas man galėtu patarti kaip nufotografuoti stikla, nes padariau milijona nuotrauku isviu pusiu su visais imanomais rezimais...vistiek man tas spindesys ir tokios kazkokios netokios...pvz mediniai daiktai labai gerai nusifotografuoja.... g.gif

Manau, kas esmė yra natūralus, o ne dirbtinis apšvietimas 4u.gif
Atsakyti
ir geriausia lauke/balkone smile.gif
Atsakyti
Man nesiseka gražiai, lygiai nudažyti. Lieka šuorai nuo teptuko. Gal dažai šiek tiek tirštoki?

Aš nekomentuoju dėželių - man jos visos gražios. Aš tik mokausi dekupažo, todėl man graži dėželė - aukštasis pilotažas.
Atsakyti
as tai su kempinele dazau...tai nelieka jokiu ruozu...o jei didesnis plotas,tai su voleliu, o krastus su kempinele maza, tai labai gerai gaunasi... rolleyes.gif
Atsakyti
Gal pasakysit kur perkates Sadolin lako Klaipedoj? Ir su kuo geriau sendinimo efekta isgauti su Sadolin ar su tais lakais, kur Artmanijoj pardauodami? Tiek temeliu prasnekeje, kad neturiu jegu ir laiko atsakymo ieskot. Jei nesunku, labai aciu is anksto 4u.gif
Atsakyti
So Lucky Sadolinas būna Senukuose, bet jo daug apie 0,5 litro, geriau jau pabandymui pirkti iš Artmanijos g.gif nes labai abejoju ar sunaudosi jo tokį kiekį doh.gif . , o lakai skirtingi ir jų išgaunamas efektas skiriasi ax.gif
Atsakyti