Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas - 12 tema

Vau, Diniuks ir aurelija_ma thumbup.gif Fantastika, labai kruopstu, man super super thumbup.gif
Atsakyti
siandien buvau seniuose, tiesa sakant, uzsuku ten kelis kart per savaite , ka nors gero rasti....ir siandien nusipirkau vynui dezute...tokia pigi atrodo, bet ganetinai didele ir ja sutvarkius ir isgrazinus tai superine bus, o kainuoja tik 11,99 biggrin.gif
http://www2.senukai....id=000050856401
Atsakyti
Na, mergaitės, jūs visos vertos first.gif didis.gif
Vienas darbelis užu kitą dailesnis ir mielesnis wub.gif

Tik kur jūs juos visus dedate? g.gif Ar dar namie vietos jiems atsiranda, ar apgyvendinat svetimuose namukuose? rolleyes.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
white tea - padėklas tobulas wub.gif labai man patiko...tai ryt atlėk dar vienų riešutukų pasiimti wink.gif

Diniuks, smagu, kad pasirodei su dėžutėm...man visos savaip gražios wub.gif
Atsakyti
Mijaka Ačiū už mielą įvertinimą,
o Diniuks tavo darbai labai labai .thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif ...mirksiukas.gif

Va, matau, kad pradėti rodytis reikia ne nuo vienos dėžutės, bo ir likau beveik nepastebėta doh.gif

Tai dabar lekiu daryti kitos ir dar kitos, ir dar kitos... assa.gif assa.gif assa.gif
O tada darysiu photo.gif ir vėl pas jus
Atsakyti
mijaka aciukas 4u.gif
Diniuks aciukas 4u.gif tavo superines dezutes thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Spinduliux aciukas 4u.gif
relija juk visad pastebi, tik gal ne visada komentaru sulauki, juk thumbup.gif tavo dezute, o jau sunys tai wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aurelija_ma: 21 vasario 2008 - 21:53
QUOTE(relija @ 2008 02 21, 21:37)
Tai dabar lekiu daryti kitos ir dar kitos, ir dar kitos... assa.gif  assa.gif  assa.gif

svarbiausia - motyvacija drinks_cheers.gif thumbup.gif

o dėl pastebėjimo, tai aš pvz visus darbeliu pastebiu, apžiūriu, tik kad ne visada laiko yra atrašyt ax.gif atidedi kitam kartui, o paskui gi ir pasimiršta kas ką padarė ir ką paminėt, tai tada nieko geriau neminėt... bet garantuoju, kad daug kas įvertina thumbup.gif tik ne visos parašo, ir tai tikrai ne dėl to, kad nepatinka darbas ax.gif o ir kritikuot mes mokam cool.gif laugh.gif
Papildyta:
QUOTE(aurelija_ma @ 2008 02 21, 21:42)
o jau sunys tai  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif

aha bigsmile.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif wub.gif ką ten dėžutė irnesakyk.gif kaip tokie grožiai wub.gif
Atsakyti
Ačiū tau Mijaka u[B]ž tokius žodžius, man jų labai reikėjo
Va, tau 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Jo, jau ką turim tai turim wub.gif
Jie didžiausias mūsų džiaugsmas ir "dirbti" viską padeda thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

P.s. Va, galvoju: išmoksiu nuotraukas įdėti, tai ir pastebima labiau tapsiu tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo relija: 21 vasario 2008 - 22:23
aga as kai pas relija ilindau i albumiukus tai pamirsau apie dezute kai tokie grazuoliai
va ir rulles niekas nepagyre, (rulle thumbup.gif , ) o juk tiek triuso ideta, pasipraktikuos ir ziurek tokius grozius parodys (nes jau lelytes tai wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aurelija_ma: 21 vasario 2008 - 22:25
QUOTE(relija @ 2008 02 21, 22:16)
Va, tau 4u.gif  4u.gif  4u.gif

oi blush-anim-cl.gif: blush-anim-cl.gif: ačiū
QUOTE(aurelija_ma @ 2008 02 21, 22:22)
va ir rulles niekas nepagyre, (rulle  thumbup.gif , ) o juk tiek triuso ideta, pasipraktikuos ir ziurek tokius grozius parodys (nes jau lelytes tai  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif )

rullės buvo su vynuogėm ane bigsmile.gif thumbup.gif thumbup.gif

na jau pagyrų vakaras pas mus biggrin.gif
Atsakyti
aga rulles su vynuogem ( as savo pacia pirma dezute kai dariau, tai vien kiek dziaugsmo buvo kai suskilinejima pamaciau lotuliukas.gif , o atejei pasirodyti ir tyla, tai ir sedi nosi pakabinus) cool.gif
relija tei kaip bendravardes nepastebesi mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aurelija_ma: 21 vasario 2008 - 22:42
Ech...tikrai - vien pagyros or padėkos. Kaip miela friends.gif friends.gif friends.gif

Po pagyrų suėmė didžiulis noras bėgti ir ką nors dar padaryti biggrin.gif
Tai labos nakties visoms auksarankėms, o aš dar ką nors pakarpysiu ok.gif
Atsakyti