Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas - 12 tema

QUOTE(Koxamte @ 2008 02 20, 17:29)
*gal galit patart  ax.gif  kaip dekupazinti plastmasinius daiktus  g.gif  juk lakas juos isgrauzia  doh.gif  kuo padengt reiktu  g.gif 

**mijaka labai grazus tavo darbeliai ant drobes  wub.gif  wub.gif  wub.gif  O tie konturiukai is kliju nupiesti?  ax.gif

*man atrodo, jei dengsi akriliniu laku tai nieko neatsitiks ax.gif

**ačiū wub.gif o kuntūriukus piešiu su spec kontūru vitražams smile.gif
QUOTE(relija @ 2008 02 20, 17:38)
ir dar kelios šios dėžutės nuotraukos (sorry, kad dar neparuošiau rimtos fotosesijos rolleyes.gif

labai daili dėžutė wub.gif thumbup.gif net nepasakyčiau kad pirmas darbelis thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Koxamte @ 2008 02 20, 17:41)
Ten aprasyta kaip, bet man nieko neisejo  doh.gif

oi, geras, jau aš ir pamiršus apie tą eksperimentą bigsmile.gif šimtą metų nedariau... o darei taip kaip ten aprašyta prie pirmos foto ? ir neišėjo ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Koxamte @ 2008 02 20, 17:29)
gal galit patart  ax.gif  kaip dekupazinti plastmasinius daiktus  g.gif  juk lakas juos isgrauzia  doh.gif  kuo padengt reiktu  g.gif 

Nesupratau dėl to išgraužimo.. niekas nieko neišgraužia smile.gif dekupažas ant plastmasės lygiai taip pat daromas, kaip ir ant medžio,tik jei plastmasė labai slidi, tai arba su smulkiu švitriniu prasieik arba reik užtept tokio specialaus surišėjo.. užkrito dabar tas pavadinimas.. doh.gif gal kas primins... na, kad dažai geriau prie paviršiaus kibtų ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Marzde: 20 vasario 2008 - 17:56
QUOTE(Marzde @ 2008 02 20, 18:55)
Nesupratau dėl to išgraužimo.. niekas nieko neišgraužia  smile.gif  dekupažas ant plastmasės lygiai taip pat daromas, kaip ir ant medžio,tik jei plastmasė labai slidi, tai arba su smulkiu švitriniu prasieik arba reik užtept tokio specialaus surišėjo.. užkrito dabar tas pavadinimas..  doh.gif  gal kas primins... na, kad dažai geriau prie paviršiaus kibtų  ax.gif

Na as kai dekupazavau ir isipyliau lako i plastmasini indeli ir jis man kaip ir issilyde lotuliukas.gif tai po to pagalvojau gal jej koki darbeli nulakuosiu plastmasini ir isgraus unsure.gif Bet va lakas pas mane ne akrilinis tai gal del to g.gif
Atsakyti
Tai tu parašyk kokį laką turi smile.gif nuo akrilinio ir poliuretaninio dekupažas nesilydo, nitro nebandžius, bet kiti naudoja..
Atsakyti
Apžiūrėjau aš šiandien ALANDEKO servetėles, tai pamačiau gražių su drambliais ir įdomių su dviem žuvim (karpiu ir raude berods mirksiukas.gif ). Reiks kitąkart užsipirkt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(daite @ 2008 02 20, 13:23)
Sveikos  mirksiukas.gif

Turiu laiko, tai konspektuojuosi temas nuo pradžių... O dar tik antra teina į pabaigą  doh.gif
Beje, norėjau pasiteirauti, ar yra dekupažuojančių klaipėdiečių?    mirksiukas.gif

Aš pradedanti esu ax.gif Iki šiol buvau tik servetėlių kaupėja biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rainiaake @ 2008 02 20, 13:48)
Jei esi Vilniaus, tai siandien kaip tik buvau Schetelig sodo centre, Zirmunuose, ir tikrai savo akim maciau, kad yra, tik nezinau kaip pardavineja - ar rulonais, ar atkerpa maziau  mirksiukas.gif

P.S. O man ir tas bantelis atrodo visai nieko  4u.gif

na, as is kauno. Paieskosiu, turi buti ir cia. Aciu, rainiaake 4u.gif O bantelis ir man patiko, bet dauguma liepia ji nuimti bigsmile.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Spinduliux @ 2008 02 21, 09:58)
na, as is kauno. Paieskosiu, turi buti ir cia. Aciu, rainiaake 4u.gif  O bantelis ir man patiko, bet dauguma liepia ji nuimti  bigsmile.gif  rolleyes.gif

Kaune tai tikrai yra bazėse floristikos prekių rytinėj galerijoj, maždaug 11-12 sandėly (tiksliai nepamenu). Gali dar nubėgt pasižvalgyt Floristikos temoj, gal ten tiksliau merginos prekybos vietas parašiusios 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, dezute pasidariau, dekupazo gal mazoka g.gif ,bet nelabai dar moku blush-anim-cl.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(liapota @ 2008 02 21, 08:46)
Aš pradedanti esu  ax.gif Iki šiol buvau tik servetėlių kaupėja  biggrin.gif

Labai malonu, liapota . mirksiukas.gif Aš irgi iš Klaipėdos. 4u.gif
Atsakyti
LABAS, NORIU PATARIMO, NUSIPIRKAU TOKI DALYKA
http://www.senasnauj...product&id=2551

AR JIS NETINKA DEZUTEM g.gif
Atsakyti
Viskas tinka ir šie paveiksliukai irgi tinka. Tik pvz. man nepatinka, kai matos, kad užklijuotas paveisliukas, gali apčiuopt kontūrus.. tada galima, tarkim, glaistą aplink paveiksliuką panaudot ar juostelę kokią.. pilną idėjų..
Atsakyti