Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas - 12 tema

QUOTE(Gabii__ @ 2008 02 20, 10:26)
tai as ir nesneku apie kepimo popieriu....o sumustiniu popierius nuo sviestinio, tai kiek dabar ziuriu nelabai kuo ir skiriasi......
Papildyta:
tai sumustiniu popierius netinka?????
tai tada nusisausiu doh.gif

tinka tinka tas sumuštinių popierius smile.gif o kad paglamžytas jis būna tai tiesa - su lygintuvu palygink pireš spausdinant
o tų popierių pasirodo kiek rūšiū yra biggrin.gif
Papildyta:
Mėlyna Paukštė, man irgi įdomu dėl kursų bigsmile.gif
P.S. sorry, kad neparašiau, man totalus išsiblaškymo sindromas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(aurelija_ma @ 2008 02 19, 21:51)
mano dezute, laukiu komentaru  cool.gif
http://public.fotki....orchidejos.html
niu saunu Gabii_ kad pagaliau pasiseke rasti, o tai kai gerai pralygini juk tu dryziu nebelieka, o kai uzsiklijuoja jei koks dar buvo dryziukas neryskus, tai ir tas isnyksta  smile.gif

labai grazu:)
o is kur tiek orchideju? ir dezute taip idomei padaryta(atrodo kad su tapetu aptraukta:)
Atsakyti
QUOTE(Domė @ 2008 02 20, 00:39)
Labai noreciau....
O kada cia vyks? Ir ko tiksliau mokys?

QUOTE(justess22 @ 2008 02 20, 00:42)
Man irgi smalsu, ką ten konkrečiai mokys...ir kada tiksliai vyks...

QUOTE(mijaka @ 2008 02 20, 11:39)
tinka tinka tas sumuštinių popierius smile.gif o kad paglamžytas jis būna tai tiesa - su lygintuvu palygink pireš spausdinant
o tų popierių pasirodo kiek rūšiū yra biggrin.gif
Papildyta:
Mėlyna Paukštė, man irgi įdomu dėl kursų  bigsmile.gif
P.S. sorry, kad neparašiau, man totalus išsiblaškymo sindromas doh.gif

Laika as renkuosi pati. jei butu daugiau norinciu, tai galima tartis kaip visoms patogiau. As planuoju vaziuoti antradieni ateinanti, bet galiu ir keisti planus(jei bus norinciu). Ka mokins. viskas priklauso nuo noro. Jei zmogus niekda nieko nedekupazaves, tai mokins pradmenu, o jei jau turi supratima, dirbes su priemonem , tai pasirinktinai. Priemones duoda.
Pries vaziuojant, tai moteriskai skambinsiu.
Atsakyti
o as pas JUS nulinuku klaseje tada:) niekada nedekupazavau, o va per iseigines sugalvojau mergytei deze nuspalvinti............kreivai ,bet originaliai:)
bet kol issikarpiau tas visas mergas.....................................
jo.nelengva:)
oi......neleidzia foto ideti doh.gif nu gal kas pagelbes:)
ir dar gal galite parasyti kur galiu greitai ir be problemu isigyti sendinimo priemone?
geriausiai butu kur ne specializuotoje parduotuveje,o gal kas turite atliekama? nusipirkciau:) ir pavadinimo net nezinau........
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nusisypsok:): 20 vasario 2008 - 11:11
QUOTE(aurelija_ma @ 2008 02 20, 06:51)
mano dezute, laukiu komentaru  cool.gif

Labai liuks dėžutė gavosi thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos mirksiukas.gif

Turiu laiko, tai konspektuojuosi temas nuo pradžių... O dar tik antra teina į pabaigą doh.gif
Beje, norėjau pasiteirauti, ar yra dekupažuojančių klaipėdiečių? mirksiukas.gif
Atsakyti
Mijaka turiu tau maza klausimeli...as cia tavo galeryte ziurinejau ax.gif ir vienas man paveikslas uzkliuvo...
http://mijaka.multip...4/Paveikslai#42

gal gali pasakyti kaip jis darytas...cia ant drobes kaip upratau,tik cia servetele, deko popierius klijuotas, ar atsispausdinai ant sviestinio???? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabii__ @ 2008 02 20, 16:32)
tik cia servetele, deko popierius klijuotas, ar atsispausdinai ant sviestinio???? g.gif

atspausdinta ant sumuštinių popieriaus ax.gif
Atsakyti
gal galit patart ax.gif kaip dekupazinti plastmasinius daiktus g.gif juk lakas juos isgrauzia doh.gif kuo padengt reiktu g.gif

mijaka labai grazus tavo darbeliai ant drobes wub.gif wub.gif wub.gif O tie konturiukai is kliju nupiesti? ax.gif
Papildyta:
Eina sau kokie groziai wub.gif wub.gif wub.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif ax.gif ax.gif ax.gif As ir taip noriu moketi blush2.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Koxamte: 20 vasario 2008 - 17:27
Sveikos merginos smile.gif

Jau kurį laiką skaičiau dekupažinimo puslapius, pilnus pačios įvairiausios info.
Super technika, super užsiėmimas, ypač puiki galimybė atsipalaiduoti, net jei darbas ir yra susijęs su menu, visvien puikiai pailsėjau biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Kaip ir ką daryti, taip pat labai aiškiai paaiškinta, o kai pabandžiau padaryti, paaiškėjo galūtinai, žinoma, dar nebandžiau naudoti įvairių daugiakomponenčių lakų ir pan., tačiau kaip ir jūs visos užsikabinau ir jau kelias drauges sudominau biggrin.gif thumbup.gif clap.gif

Bravo clap_1.gif clap_1.gif clap_1.gif jums visoms

Dabar jau ir pati noriu prisistatyti, o geriausias prisistatymas - parodyti ką jau padariau mirksiukas.gif
user posted image

ir dar kelios šios dėžutės nuotraukos (sorry, kad dar neparuošiau rimtos fotosesijos rolleyes.gif

http://picasaweb.goo...A.Tursa/Dezutes
Papildyta:
Ups, nuotraukytė pabuvo ir dingo... na, kol neperkandau visų nuotraukų talpinimo paslapčių, prašau aplankykite mane čia
http://picasaweb.goo...A.Tursa/Dezutes
Ir žinoma, kaip ir kiekvienai pradedančiai svarbu sužinoti jūsų nuomonę ax.gif
Atsakyti
Pas Justee22 pamaciau idetus stai tokius dazus Guasiniai dazai ir ka...Maximoj pamaciau nuolaida ir nusipirkau auksini ir sidabrini lotuliukas.gif tik va beda dabar nezinau ka su juo daryti, kaip naudoti doh.gif Ten aprasyta kaip, bet man nieko neisejo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Koxamte @ 2008 02 20, 17:41)
Pas Justee22  pamaciau idetus stai tokius dazus Guasiniai dazai ir ka...Maximoj pamaciau nuolaida ir nusipirkau auksini ir sidabrini  lotuliukas.gif  tik va beda dabar nezinau ka su juo daryti, kaip naudoti  doh.gif  Ten aprasyta kaip, bet man nieko neisejo  doh.gif

na, ne pas mane radai...o bendram albume mirksiukas.gif O čia yra mijakos eksperimentas - aš tokių dažų neturėjus ir nežinau, kaip su jais dirbti ax.gif Bet prie nuotraukėlių yra išsamus aprašymas, kaip tuos skilinėjimus darė 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo justess22: 20 vasario 2008 - 17:44