Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas - 12 tema

QUOTE(cikcak @ 2008 02 19, 16:34)
Gabii, na negali būti. Tu gal jo neatpažįsti  doh.gif . Tikrai rasi didelėse parduotuvėse. Eeškok prie vienkartinių indų arba ten kur sudėta folija, kepimo popierius, kepimo rankovės. Aš vakar kaimynei pirkau (na čia aišku Vilnius Maksima bazėje) tai net kelios rūšys yra. Pirkau kažkokį patį pigiausią lenkišką. Išsinagrinėk lentynas po centimetrą, turėtum rasti.

Gabii_ niu bent jau visuose IKI parduotuvese tikrai yra mirksiukas.gif ir netgi tose mazutese Cento parduotuvese (buvusiose leader price, ten pigiausiai beto) yra mirksiukas.gif , tai turetu buti ir tavo mieste, as net kaimo parduotuveleje blink.gif maciau padeta buvo, uz akiu uzkliuvo ax.gif
Atsakyti
siandien apvaziavau visas miesto iki biggrin.gif nu radau:))) vienoj is begalybes...bet jau taip uzkistas...ir nepasakyciau, kad jis man patiko, visas tokiom linijom susiglamzes ir kai atsispausdini vaizdas nekoks...na bet dziaugiuosi nors tuo...dabar reikia tik ji islyginti:)))
Atsakyti
mano dezute, laukiu komentaru cool.gif
http://public.fotki....orchidejos.html
niu saunu Gabii_ kad pagaliau pasiseke rasti, o tai kai gerai pralygini juk tu dryziu nebelieka, o kai uzsiklijuoja jei koks dar buvo dryziukas neryskus, tai ir tas isnyksta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabii__ @ 2008 02 19, 15:55)
bukit geros pasakykit man...ar sviestinis popierius ir sumustiniu popierius, tai vienas ir tas pats???? g.gif

Tikrai ne tas pats - kepimo popierius tikrai spausdinimui netinkamas - JIS VAŠKUOTAS, nelips nei dažai, nei klijai, nevarkit be reikalo doh.gif protest.gif
Atsakyti
QUOTE(aurelija_ma @ 2008 02 19, 19:51)
mano dezute, laukiu komentaru  cool.gif
niu saunu Gabii_ kad pagaliau pasiseke rasti, o tai kai gerai pralygini juk tu dryziu nebelieka, o kai uzsiklijuoja jei koks dar buvo dryziukas neryskus, tai ir tas isnyksta  smile.gif

Man graži wub.gif Bet atrodo lyg iš kokio audinio būtų, tokia audinio gruoblėtumo faktūros... unsure.gif Kaip ten yra?
Atsakyti
[quote=aurelija_ma,2008 02 19, 20:51]
mano dezute, laukiu komentaru cool.gif

Man labai wub.gif mano stilius, o ir tokia lengva lengva atrodo angel.gif

Cia as dabar ne i tema lotuliukas.gif Maciau turi su bambukais serveteliu, galvoju, gal man pasizaisti su jomis?? g.gif Bet reiktu tik 2 vnt. Ar siustumei i sostine?? ax.gif O gal pati daznai atvaziuoji, tai pasiimciau mirksiukas.gif Man nera labai degantis reikalas.. smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Spinduliux @ 2008 02 19, 12:00)
Sveikutės  4u.gif , na, matosi, kad buvo trys išeiginės... smile.gif Visokių grožybių prikūrusios. Nuostabūs darbeliai smile.gif Na, ir aš apturėjau gerą laika  biggrin.gif  Prašom įvertinti...
Kreminė dėžutė su kaspinėliu
Dėžutė "Alyvinis provansas"
Dėžutės "Alyvinis provansas" šonai
Dėžutė "Geltonas pasimatymas"
Dėžutės "Geltonas pasimatymas" šonai

Mmmm... wub.gif wub.gif wub.gif flirt.gif
Atsakyti
QUOTE(MELYNA PAUKŠTĖ @ 2008 02 18, 23:16)
Mijaka, labai grazus darbeliai ir kiek matosi, tai kruopsciai atlikti. Zinoma, su savo stiliumi, kaip visada thumbup.gif

Kazkada rasiau, kad planuoju vaziuoti i dekupazo kursus Lenkijoje.
Siandien buvau ir susitariau. Gal kas nori katu vaziuoti?
Kursai trunka 4val. priemones duoda. Kaina 120lt

Labai noreciau....
O kada cia vyks? Ir ko tiksliau mokys?
Atsakyti
QUOTE(Domė @ 2008 02 19, 23:39)
Labai noreciau....
O kada cia vyks? Ir ko tiksliau mokys?

Man irgi smalsu, ką ten konkrečiai mokys...ir kada tiksliai vyks...
Atsakyti
QUOTE(Mamukas Indriukas @ 2008 02 19, 14:32)
spinduliuks,ta dezute geltonas pasimatymas,tai super thumbup.gif

Aciu wub.gif

QUOTE(cikcak @ 2008 02 19, 15:50)
Spinduliux tobulėji  biggrin.gif  dėžutės  thumbup.gif . Tai ar nuimsi kaspinėlį  lotuliukas.gif  biggrin.gif . Jis išties per lengvas, kaip Pavonija rašė, tokiai dėžutei. Jei tau norisi vistik kažkuo apačią pagyvinti tai gal bandyk apjuosti dėžutę kokia nors juostele grubesne, tokia kaip pas tave iš dėžučių išlindusi natūralaus pluošto, tada iš to paties ir kaspinėlį galima būtų padaryti.

Tobuleciau ir toliau, jei daugiau laiko butu blush2.gif Bet jau kai prisedu, tai pasisotinu kuriam laikui biggrin.gif Ieskojau as tokio maisinio sniuro seniuose, bet nebuvo. Norejau apjuosti. Gal zinot , kur tokio buna?

QUOTE(white tea @ 2008 02 19, 16:20)
Na nedrąsiai ir aš parodysiu ką retsykiais veikiu

user posted image

Grazu wub.gif

QUOTE(aurelija_ma @ 2008 02 19, 20:51)
mano dezute, laukiu komentaru  cool.gif
niu saunu Gabii_ kad pagaliau pasiseke rasti, o tai kai gerai pralygini juk tu dryziu nebelieka, o kai uzsiklijuoja jei koks dar buvo dryziukas neryskus, tai ir tas isnyksta  smile.gif

o cai toks popieriukas? Ar dar kokia faktura atspaudei? labai originalu . Man thumbup.gif

Aciu, rainiaake 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Spinduliux: 20 vasario 2008 - 09:46
daite aciukas 4u.gif o cia tai paprasciausia servetele, jinai tokia idomi ir yra smile.gif
rainiaake aciukas 4u.gif o dezute tai sunki sunki mat metaline biggrin.gif , buvo tai tikra baisuokle, biski atsgavusi dabar atrodo cool.gif
spinduliux aciukas 4u.gif , tavo dezutes irgi thumbup.gif bet man ir su kaspineliu grazu, nors gyvai tai visada geriau matyti mirksiukas.gif man graziausia tai "kremine dezute su kaspineliu "
Atsakyti
QUOTE(agente009 @ 2008 02 19, 22:33)
Tikrai ne tas pats - kepimo popierius tikrai spausdinimui netinkamas - JIS VAŠKUOTAS, nelips nei dažai, nei klijai, nevarkit be reikalo  doh.gif  protest.gif

tai as ir nesneku apie kepimo popieriu....o sumustiniu popierius nuo sviestinio, tai kiek dabar ziuriu nelabai kuo ir skiriasi......
Papildyta:
tai sumustiniu popierius netinka?????
tai tada nusisausiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Spinduliux @ 2008 02 20, 09:44)
Tobuleciau ir toliau, jei daugiau laiko butu blush2.gif Bet jau kai prisedu, tai pasisotinu kuriam laikui  biggrin.gif Ieskojau as tokio maisinio sniuro seniuose, bet nebuvo. Norejau apjuosti. Gal zinot , kur tokio buna?

Turėtų būti, kur floristikos prekėm prekiauja 4u.gif
Atsakyti