[quote=isdykelee_,2008 02 19, 20:04]
LAAbai grazu Motyvai super parinkti ir ikompanuoti Daiktai igavo kita veida-ar ne?
[/quote]
Dėkui ,
[quote=mama_gulbe,2008 02 19,
grazus darbukai
[/quote]
Ačiu
[quote=Spinduliux,2008 02 19, 22:00]
Sveikutės , na, matosi, kad buvo trys išeiginės... Visokių grožybių prikūrusios. Nuostabūs darbeliai Na, ir aš apturėjau gerą laika
[/quote]
Dėkui ,
gražios dėžutės ,o kaspinėli galima truputi storesni dėti
QUOTE(Spinduliux @ 2008 02 19, 11:00)
Sveikutės , na, matosi, kad buvo trys išeiginės... Visokių grožybių prikūrusios. Nuostabūs darbeliai Na, ir aš apturėjau gerą laika Prašom įvertinti...
Man labai viskas gražu. Tik kaspinėlio, manau, nereikia.
Ačiū, mergytės, visoms Na va, jau ruošiuosi nuimti tą kaspinėlį
spinduliuks,ta dezute geltonas pasimatymas,tai super
Spinduliux tobulėji dėžutės . Tai ar nuimsi kaspinėlį . Jis išties per lengvas, kaip Pavonija rašė, tokiai dėžutei. Jei tau norisi vistik kažkuo apačią pagyvinti tai gal bandyk apjuosti dėžutę kokia nors juostele grubesne, tokia kaip pas tave iš dėžučių išlindusi natūralaus pluošto, tada iš to paties ir kaspinėlį galima būtų padaryti.
bukit geros pasakykit man...ar sviestinis popierius ir sumustiniu popierius, tai vienas ir tas pats????
Nuolat skaitau jūsų temas, tad nepykit, kad įsiterpsiu
Man mama sakė, kad tas pats
QUOTE(Gabii__ @ 2008 02 19, 14:55)
bukit geros pasakykit man...ar sviestinis popierius ir sumustiniu popierius, tai vienas ir tas pats????
Man mama sakė, kad tas pats
bet as nusisausiu jo beieskodama...bent panevezyje, tai niekur jo nerandu...kaune irgi kur buvau...na nevisur, bet nesimato...gal kas turit kokiu pasiulimu kur ieskoti????
QUOTE(Gabii__ @ 2008 02 19, 15:03)
bet as nusisausiu jo beieskodama...bent panevezyje, tai niekur jo nerandu...kaune irgi kur buvau...na nevisur, bet nesimato...gal kas turit kokiu pasiulimu kur ieskoti????
Klaipėdoje radau Thomas Philipse tą popierių rulonėlyje (baltą), o IKI mačiau, kad yra ir čia jau anksčiau parodytų maišelių Tiesa, Maximoj rulonėlyje radau tik rudą.
QUOTE(Gabii__ @ 2008 02 19, 16:03)
Gabii, na negali būti. Tu gal jo neatpažįsti . Tikrai rasi didelėse parduotuvėse. Eeškok prie vienkartinių indų arba ten kur sudėta folija, kepimo popierius, kepimo rankovės. Aš vakar kaimynei pirkau (na čia aišku Vilnius Maksima bazėje) tai net kelios rūšys yra. Pirkau kažkokį patį pigiausią lenkišką. Išsinagrinėk lentynas po centimetrą, turėtum rasti.
Dėl sviestinio nežinau tokio senai rankose neturėjau, bet jei jo abi pusės slidžios tai netiks, jis gal kiek ir storesnis. Sumuštinių- tuo gerai, kad plonas ir viena pusė ant kurios spausdinam - matinė (dažai geriau susigeria)
white tea nugi gražu, miela tokios jaukios našlaitės tarp gebenių
QUOTE(white tea @ 2008 02 19, 15:20)
Jaukus tavo darbelis O virsuje man visgi norisi naslaiteliu