Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas - 12 tema

[quote=isdykelee_,2008 02 19, 20:04]

LAAbai grazu 4u.gif thumbup.gif 4u.gif thumbup.gif Motyvai super parinkti ir ikompanuoti thumbup.gif Daiktai igavo kita veida-ar ne?
[/quote]
Dėkui 4u.gif ,

[quote=mama_gulbe,2008 02 19,
grazus darbukai
[/quote]
Ačiu 4u.gif

[quote=Spinduliux,2008 02 19, 22:00]
Sveikutės 4u.gif , na, matosi, kad buvo trys išeiginės... smile.gif Visokių grožybių prikūrusios. Nuostabūs darbeliai smile.gif Na, ir aš apturėjau gerą laika biggrin.gif
[/quote]
Dėkui , 4u.gif
gražios dėžutės thumbup.gif ,o kaspinėli galima truputi storesni dėti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Spinduliux @ 2008 02 19, 11:00)
Sveikutės  4u.gif , na, matosi, kad buvo trys išeiginės... smile.gif Visokių grožybių prikūrusios. Nuostabūs darbeliai smile.gif Na, ir aš apturėjau gerą laika  biggrin.gif  Prašom įvertinti...

Man labai viskas gražu. wub.gif Tik kaspinėlio, manau, nereikia.
Atsakyti
Ačiū, mergytės, visoms 4u.gif Na va, jau ruošiuosi nuimti tą kaspinėlį tongue.gif
Atsakyti
spinduliuks,ta dezute geltonas pasimatymas,tai super thumbup.gif
Atsakyti
Spinduliux tobulėji biggrin.gif dėžutės thumbup.gif . Tai ar nuimsi kaspinėlį lotuliukas.gif biggrin.gif . Jis išties per lengvas, kaip Pavonija rašė, tokiai dėžutei. Jei tau norisi vistik kažkuo apačią pagyvinti tai gal bandyk apjuosti dėžutę kokia nors juostele grubesne, tokia kaip pas tave iš dėžučių išlindusi natūralaus pluošto, tada iš to paties ir kaspinėlį galima būtų padaryti.
Atsakyti
bukit geros pasakykit man...ar sviestinis popierius ir sumustiniu popierius, tai vienas ir tas pats???? g.gif
Atsakyti
Nuolat skaitau jūsų temas, tad nepykit, kad įsiterpsiu 4u.gif
QUOTE(Gabii__ @ 2008 02 19, 14:55)
bukit geros pasakykit man...ar sviestinis popierius ir sumustiniu popierius, tai vienas ir tas pats???? g.gif

Man mama sakė, kad tas pats g.gif
Atsakyti
bet as nusisausiu jo beieskodama...bent panevezyje, tai niekur jo nerandu...kaune irgi kur buvau...na nevisur, bet nesimato...gal kas turit kokiu pasiulimu kur ieskoti???? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabii__ @ 2008 02 19, 15:03)
bet as nusisausiu jo beieskodama...bent panevezyje, tai niekur jo nerandu...kaune irgi kur buvau...na nevisur, bet nesimato...gal kas turit kokiu pasiulimu kur ieskoti???? g.gif

Klaipėdoje radau Thomas Philipse tą popierių rulonėlyje (baltą), o IKI mačiau, kad yra ir čia jau anksčiau parodytų maišelių 4u.gif Tiesa, Maximoj rulonėlyje radau tik rudą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liapota: 19 vasario 2008 - 15:07
Na nedrąsiai ir aš parodysiu ką retsykiais veikiu

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Gabii__ @ 2008 02 19, 16:03)

Gabii, na negali būti. Tu gal jo neatpažįsti doh.gif . Tikrai rasi didelėse parduotuvėse. Eeškok prie vienkartinių indų arba ten kur sudėta folija, kepimo popierius, kepimo rankovės. Aš vakar kaimynei pirkau (na čia aišku Vilnius Maksima bazėje) tai net kelios rūšys yra. Pirkau kažkokį patį pigiausią lenkišką. Išsinagrinėk lentynas po centimetrą, turėtum rasti.

Dėl sviestinio nežinau g.gif tokio senai rankose neturėjau, bet jei jo abi pusės slidžios tai netiks, jis gal kiek ir storesnis. Sumuštinių- tuo gerai, kad plonas ir viena pusė ant kurios spausdinam - matinė (dažai geriau susigeria)

white tea nugi gražu, miela wub.gif wub.gif tokios jaukios našlaitės tarp gebenių wub.gif

Atsakyti
QUOTE(white tea @ 2008 02 19, 15:20)
Na nedrąsiai ir aš parodysiu ką retsykiais veikiu

user posted image

Jaukus tavo darbelis thumbup.gif O virsuje man visgi norisi naslaiteliu g.gif
Atsakyti