Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas - 12 tema

Mijaka, labai grazus darbeliai ir kiek matosi, tai kruopsciai atlikti. Zinoma, su savo stiliumi, kaip visada thumbup.gif

Kazkada rasiau, kad planuoju vaziuoti i dekupazo kursus Lenkijoje.
Siandien buvau ir susitariau. Gal kas nori katu vaziuoti?
Kursai trunka 4val. priemones duoda. Kaina 120lt
Atsakyti
sveikos mamos noreciau prisijungti prie jusu 4u.gif apie dekupaza jau seniai skaitineju , sian nusipirkau viska ir kepiau pirmus blynus blush2.gif
kaip vyras isireiske biski prisvile smile.gif kai jau isdzius ikelsiu (aisku jai priimsite ) blush2.gif turiu klasuimuku smile.gif ka daryti kad klijuojant servetele nesuplystu ir dar man kazkaip nesiseka parinkti spalvas prie serveteliu , kaip parinti atspalvius ? smile.gif, pirma karta nenaudojau sendinimo efekto , bet manau dar bus tam laiko ...dar maciau ir truputi skaiciau kad kaikuriuos paveiksliuskus galima tasispausdinti, ant kokio poperio spausinate kad tiktu dekupazui ?
siaip visumoje man labai patiko ir manau papildysiu dekuppazisciu gretas.. blush2.gif 4u.gif

irdar vienas klausimelis siaip pirkau pusiau blizgu laka...gal geriau yra naudoti blizgu didesnis efektas gaunasi ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo roxeta: 18 vasario 2008 - 21:30
na stai
ir as pribaigiau savo dezute
cia pusiau dekupazas pusiau deginimas

kitokios neturejau
tai va tokia padariau

gerimukui deti
user posted image
Atsakyti
Mama_gulbe thumbup.gif thumbup.gif Labai pavasariška dėželė butelaičiui wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
o man tai jau labai primena i justess22 arbatos dezute.... blush2.gif
Papildyta:
http://www.flickr.co...57600187429239/
Atsakyti
Sutinku, kad panašu g.gif Geros idėjos užkrečia rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabii__ @ 2008 02 18, 11:10)
o cia mano pora darbeliu...
gal koki ivertinima, kritika ar siaip????smile.gif blush2.gif

man gražu 4u.gif ir spalvos gražios

QUOTE(mijaka @ 2008 02 19, 03:23)

gražu kaip ir visi tavo darbeliai wub.gif

QUOTE(mama_gulbe @ 2008 02 19, 08:38)
ir as pribaigiau savo dezute
cia pusiau dekupazas pusiau deginimas

gražu 4u.gif

pasirodysiu ir aš
pieno dėklas
servetėliu dėklas
valentino dėžutė blush2.gif
Atsakyti
Qwerty,

pieno dėklas
servetėliu dėklas
[/quote]
LAAbai grazu 4u.gif thumbup.gif 4u.gif thumbup.gif Motyvai super parinkti ir ikompanuoti thumbup.gif Daiktai igavo kita veida-ar ne?
Papildyta:
QUOTE(monkdia @ 2008 02 18, 22:31)
o man tai jau labai primena i justess22 arbatos dezute.... blush2.gif
Papildyta:
http://www.flickr.co...57600187429239/

Kad su tais bambukais nelabai ir ka sumastysi-nebent komponavimas gali keistis g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo isdykelee_: 19 vasario 2008 - 09:02
[quote=isdykelee_,2008 02 19, 10:04]
Qwerty,
pieno dėklas
servetėliu dėklas
[/quote]
LAAbai grazu 4u.gif thumbup.gif 4u.gif thumbup.gif Motyvai super parinkti ir ikompanuoti thumbup.gif Daiktai igavo kita veida-ar ne?
Papildyta:

Kad su tais bambukais nelabai ir ka sumastysi-nebent komponavimas gali keistis g.gif
[/quote]
grazus darbukai

aga primena ta dezute g.gif
norejau palikti tik bambukus..bet kazko truko..tai isdeginau laumzirgiukus
be to jie ne tokie patys ir spalvoti sparneliai
a idejos tikrai uzkrecia bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif , na, matosi, kad buvo trys išeiginės... smile.gif Visokių grožybių prikūrusios. Nuostabūs darbeliai smile.gif Na, ir aš apturėjau gerą laika biggrin.gif Prašom įvertinti...

Kreminė dėžutė su kaspinėliu
Dėžutė "Alyvinis provansas"
Dėžutės "Alyvinis provansas" šonai
Dėžutė "Geltonas pasimatymas"
Dėžutės "Geltonas pasimatymas" šonai
Atsakyti
Spinduliux, labai fainos visos dėžutės, clap.gif gražiai pasendintos ir sukomponuotos, tik kaspinėlis man ne labai patiko, per lengvas tokiai storai dėžutei, gal jo iš visos atsisakyk smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pavonija @ 2008 02 19, 12:22)
Spinduliux, labai fainos visos dėžutės,  clap.gif  gražiai pasendintos ir sukomponuotos, tik kaspinėlis man ne labai patiko, per lengvas tokiai storai dėžutei, gal jo iš visos atsisakyk smile.gif

Ačiū, Pavonija blush2.gif Tas kaspinelis man tai visai fainiai atrodo. Šiaip, aš jį pritvirtinau laikinai, irgi nebuvau tikra, ar jis čia dera ax.gif Dar neapsisprendžiau, nuimsiu jį ar ne g.gif Norėjau sulaukti komentarų 4u.gif
Atsakyti