QUOTE((Ericka) @ 2008 01 27, 22:43)
sveikos merginos tai va , ir as vis skaiciau skaiciau apie dekupaza, ir pagaliau siandien nuejau i senukus. pirkausi ten , nes esu visiskai "zalia", nenoriu metyti pinigu profesionalioms priemonems. tai gi va nusipirkau:
1. baltu akriliniu dazu VIVA COLOR " Interior".
2. akrilinio lako, pusiau blizgus." Ekoakva"
3.SADOLIN "Antique" sendinimui.
na ir sepeteliai, serveteles.
pirma blyna iskepiau. papuosiau pjaustymo lentute, ir savo plauku sepeti
tai va dabar jau turiu konkreciu klausimu , po pirmo bandymo:
1. balti dazai , pas mane, tokie kazkokie tirsti labai. sunku dazyti . raso ant atiketes , kad galima skiesti vandeniu. ar jus skiedziat? ir po sendinimo , labai sunku uztepti dazus lygiai ir vienodai. cia didziausia problema
2. ir lakas ( paprastas) labai tirstas, kazkoks kaip pudingas beveik, toks baltas. raso , kad irgi galima skiesti. ar skiedziat? jis toks baltas, tai kai tepiau, tai galvojau, kad toks ir liks, bet paskui nuskaidrejo
ar galima bus dabar kisti ta lentute po vandeniu, po naudojimo. nenusiplaus tas lakas
klausimai, gal ir kvailoki, bet man svarbus
kai isdzius darbeliai, pasirodysiu
1. baltu akriliniu dazu VIVA COLOR " Interior".
2. akrilinio lako, pusiau blizgus." Ekoakva"
3.SADOLIN "Antique" sendinimui.
na ir sepeteliai, serveteles.
pirma blyna iskepiau. papuosiau pjaustymo lentute, ir savo plauku sepeti
tai va dabar jau turiu konkreciu klausimu , po pirmo bandymo:
1. balti dazai , pas mane, tokie kazkokie tirsti labai. sunku dazyti . raso ant atiketes , kad galima skiesti vandeniu. ar jus skiedziat? ir po sendinimo , labai sunku uztepti dazus lygiai ir vienodai. cia didziausia problema
2. ir lakas ( paprastas) labai tirstas, kazkoks kaip pudingas beveik, toks baltas. raso , kad irgi galima skiesti. ar skiedziat? jis toks baltas, tai kai tepiau, tai galvojau, kad toks ir liks, bet paskui nuskaidrejo
ar galima bus dabar kisti ta lentute po vandeniu, po naudojimo. nenusiplaus tas lakas
klausimai, gal ir kvailoki, bet man svarbus
kai isdzius darbeliai, pasirodysiu
o i mano klausimelius, gal ir gali kas nors atsakyti noriu toliau darbuotis, bet nezinau kaip geriau padaryti