Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas - 12 tema

QUOTE((Ericka) @ 2008 01 27, 22:43)
sveikos merginos  4u.gif tai va , ir as vis skaiciau skaiciau apie dekupaza, ir pagaliau siandien nuejau i senukus. pirkausi ten , nes esu visiskai "zalia", nenoriu metyti pinigu profesionalioms priemonems. tai gi va nusipirkau:
1. baltu akriliniu dazu VIVA COLOR " Interior".
2. akrilinio lako, pusiau blizgus." Ekoakva"
3.SADOLIN "Antique" sendinimui.
na ir sepeteliai, serveteles.
pirma blyna iskepiau. papuosiau pjaustymo lentute, ir savo plauku sepeti  ax.gif
tai va dabar jau turiu konkreciu klausimu , po pirmo bandymo:
1. balti dazai , pas mane, tokie kazkokie tirsti labai. sunku dazyti . raso ant atiketes , kad galima skiesti vandeniu. ar jus skiedziat? ir po sendinimo , labai sunku uztepti dazus lygiai ir vienodai. cia didziausia problema  doh.gif
2. ir lakas ( paprastas) labai tirstas, kazkoks kaip pudingas beveik, toks baltas. raso , kad irgi galima skiesti. ar skiedziat? jis toks baltas, tai kai tepiau, tai galvojau, kad toks ir liks, bet paskui nuskaidrejo  unsure.gif
ar galima bus dabar kisti ta lentute po vandeniu, po naudojimo. nenusiplaus tas lakas  g.gif
klausimai, gal ir kvailoki, bet man svarbus  blush2.gif
kai isdzius darbeliai, pasirodysiu  ax.gif

o i mano klausimelius, gal ir gali kas nors atsakyti blush2.gif noriu toliau darbuotis, bet nezinau kaip geriau padaryti g.gif
Atsakyti
QUOTE((Ericka) @ 2008 01 28, 12:21)
o i mano klausimelius, gal ir gali kas nors atsakyti  blush2.gif noriu toliau darbuotis, bet nezinau kaip geriau padaryti  g.gif

jei dažai ir lakas akriliniai, tai juos galima skiesti vandeniu ir toliau sekmingai dirbti 4u.gif Bet aš asmeniškai niekada nieko neskiedžiau, bet galbūt tirštumas priklauso nuo gamintojo g.gif O kad sunku lygiai po sadolin antique uztepti dazu sluoksni, tai cia tikra teisybe...ir lengviau pasidaro, kai daug daug kartu bandai ir atrandi savo techniką. Man lengviau dengiasi ne su teptuku, o su kempinele, bet tokiu atveju gaunasi smulkesni sutrukinejimai 4u.gif
Atsakyti
man dar klausimukas: teptuku vazonas netolygiai dazais dengiasi. matosi tie sereliai, kaip juosteles. sutepiau du sluoksnius( treciam dazu nebeliko blush2.gif ). kaip jus tepat? kempine?
Atsakyti
QUOTE(Tinka @ 2008 01 28, 14:32)
man dar klausimukas: teptuku vazonas netolygiai dazais dengiasi. matosi tie sereliai, kaip juosteles. sutepiau du sluoksnius( treciam dazu nebeliko  blush2.gif ). kaip jus tepat? kempine?

as tai vistiek kamuojuosi su teptukais, nors jie tikrai dauguma turi ta trukuma - juostelem tepasi g.gif reik labai nutaikyti dazu skystuma-tirstuma, kad teptusi kuo tolygiau g.gif na, bent jau man tai taip. bandziau kempinele, bet man nepatinka..su pirstine nesigauna, ypac jeigu daiktas nedidelis doh.gif o be pirstines tai bunu visa mozota doh.gif cool.gif nemegstu taip, o svariai dirbt irgi nesugebu.
bandyk, gal rasi sau priimtiniausia buda g.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tinka @ 2008 01 28, 13:32)
man dar klausimukas: teptuku vazonas netolygiai dazais dengiasi. matosi tie sereliai, kaip juosteles. sutepiau du sluoksnius( treciam dazu nebeliko  blush2.gif ). kaip jus tepat? kempine?

as tik kempinele ir visai nebijau issiterlioti ax.gif ranku, aisku, nuo nuolatinio plovimo oda pasauseja, bet geras kremas viskas atstato i vietas biggrin.gif
Atsakyti
Ziogeli , puiki pakaba, drauge tikrai liks sužavėta wink.gif
Cikcak , taip, keiciau originalaus paveiksliuko spalvas su PhotoShopu, nes reikėjo priderinti jau prie nudažytos apelsininės dėžutės. Dar kažkokius tapymo efektus uždėjau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tinka @ 2008 01 28, 14:32)

Dar voleliu labai lygiai dažosi. Būna pirkti tokių nedidukų, netgi kartu su dažymo vonele bigsmile.gif Rankos nesitepa, dažyti nesunku thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cikcak: 28 sausio 2008 - 15:04
QUOTE(white tea @ 2008 01 28, 16:05)
, tik mano printeris popierių sumuštiniams suvalgo schmoll.gif

Tą popierių reikia izoliacija prie paprasto lapo priklijuoti, kitaip tikrai suvalgys smile.gif
Atsakyti
Paveikslėliai atsispausdino super. Ačiū už patarimus ir atsakymus. Imsiuos darbo.
Atsakyti
As taip pat sergu dekupazo liga doh.gif tik vis praktikuoju su servetelem ar dekupaziniu popieriumi blush2.gif ir norejau paklausti ar su rasaliniu printeriu galeciau spauzdinti ant sumustinio popieriaus? speju kad nelabai tas rasalas isigertu unsure.gif tad kokiu kitu budu galeciau atsispauzdinti paveikslelius su rasaliniu spauzdintuvu? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Koxamte @ 2008 01 28, 18:35)
ir norejau paklausti ar su rasaliniu printeriu galeciau spauzdinti ant sumustinio popieriaus? speju kad nelabai tas rasalas isigertu  unsure.gif tad kokiu kitu budu galeciau atsispauzdinti paveikslelius su rasaliniu spauzdintuvu?  4u.gif

Jokio skirtumo, koks spausdintuvas, akyse neregėjau lazerinio biggrin.gif ir kuo puikiausiai visus su rašaliniu spausdinu smile.gif . Išspausdinus visada purškiu su fiksatoriumi (pastelei skirtu), kitos to nedaro, tai galiu kalbėti tik už save mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(leliukas13 @ 2008 01 28, 00:21)
turėdama laisvo laiko šiandien landžiojau visur - kur reikia, kur nereikia  biggrin.gif radau senasnaujas pagrindinius dekupažo dalykus surašytus vienoj vietoje. na, nieko naujo, tačiau manau, kad pradedančioms visai neblogai. Ypač kai va dabar pora merginų pradeda sirgti dekupažu  bigsmile.gif naujokėm gal pravers
radau čia http://www.senasnauj...product&id=2493

Superinė nuoroda thumbup.gif thumbup.gif Kadangi ir as esu pradedanti ir jau daug perskaičiau temelių, bet šioje nuorodoje viskas paaiškinta kaip du kart du biggrin.gif lotuliukas.gif Tik kažkaip anksčiau pas juos tinklapyje šios info nebuvau radusi, nors ir atrodo viską išlandžiojau g.gif

Pradėjau nuo stiklo dekoravimo, pabandžiau bet kaip iškirptus lapelius užklijuoti ant taurės ir padėjau džiūti, po to užtepiau mediumu stiklui ir vėl patupdžiau ant lentynos džiūti smile.gif Vakare užėjo svečių ir vienas jų (dizaineris biggrin.gif , taigi nusimanantis mene ir susidūręs su dekupažu) pamatė mano taurę blink.gif ir prigyrė, kad net pradėjau raudonuoti 4u.gif blush2.gif ax.gif Jokio ten grožio nesimatė, nes motyvai buvo bet kaip išmėtyti ir priklijuoti pabandymui ir technikos išsiaiškinimui:D wub.gif bet pirmasis įvertinimas tik dar labiau pastūmėjo ir toliau užsideginėti šiuo be galo maloniu darbeliu ax.gif
Greitu metu ir aš išstosiu jūsų teismui unsure.gif mirksiukas.gif
Nors... man dar iki visų jūsų darbelių oooojjjjj kaip toli.. unsure.gif verysad.gif lotuliukas.gif
Atsakyti