Ačiū visoms už gerus žodžius
agente009, aha persukau visus varžtelius ir spynelę , skylutes prieš dažydama užglaisčiau medžio glaistu.
QUOTE(daiva_z @ 2008 02 11, 12:46)
Dar meginimas, tik vel nuotraukos neduoda idet
Grazu! (is pradziu perskaiciau "merginimas", net pasimeciau ) Kuo lakavai lenteles, ta prasme, ar galima koki suri ir ant papuostos puses deti?
QUOTE(MELYNA PAUKŠTĖ @ 2008 02 11, 21:46)
Ziuriu tu nieko nepamirsti ir kaip retas cia santis nuosirdziai skaitai visa kas buna prirasyta [/color]
Stengiuosi visas pamineti... Retokai parasyt prisiruosiu, tai ir gaunas postai per puse forumo
QUOTE(mama_gulbe @ 2008 02 11, 22:30)
remukas dviem nuotraukytem
Abu darbeliai
QUOTE(rainiaake @ 2008 02 12, 22:35)
Gal kam šviežiai spaustos tekilos??
O gal citrinos sulčių?..
O gal citrinos sulčių?..
Aha, man tekilos su citrinos sultim!
QUOTE(pavonija @ 2008 02 13, 10:34)
Rodau savo paskutines dėžutes, kaip visada, spausdinti paveiksliukai, dangtelių šonai tapyti
Pirmoji tokia motiniskai meili, o antra, zalioji, su ta mergyte fejyte - pavasaris, romantika
QUOTE(justess22 @ 2008 02 13, 12:10)
Na, po pavonijos tai mano pakabėlė tikrai neįpatinga, bet pasirodysiu (dekupažas+deginimas)
Kaip visada grazu ir jauciasi stilius, turbut, net ir anonimiskai ideta pazintume
Buvau sau pažadėjusi, kad iki sesijos pabaigos čia nelandžiosiu ir nieko nedekupažinsiu Bet kur tau Pamačiau Jyske tokią tragišką žvakidę, ir kad panižo nagai... Aišku, su jūsų darbeliais nėra ko lyginti, bet vis dėlto tai irgi dekupažas
O čia pirmasis bandymas ant stiklo - viskio taurė pavirto žvakide. Pirmas blynas truputį prisvilo, bet kiti bus geresni
O čia pirmasis bandymas ant stiklo - viskio taurė pavirto žvakide. Pirmas blynas truputį prisvilo, bet kiti bus geresni
pavonija, nerealos dezutesi
Papildyta:
Heart, grazi zvakide ir taure man visai nepanasi i prisivilusi blyna
veliau gal ir as ikelsiu savo kukluti dekupaziuka...
Papildyta:
Heart, grazi zvakide ir taure man visai nepanasi i prisivilusi blyna
veliau gal ir as ikelsiu savo kukluti dekupaziuka...
Labukes ir vel
kada Jus spejate tuos grozius gaminti? kaip as pavydziu, man pastoviai atsiranda kazkokie trugdziai
noriu pasiklausti del remeliu. Noriu pasigaminti daug remeliu panasiu ir pakabinti namuose ant tam skirtos sienos, bet as as negaliu rasti tokiu, kad butu platus remai. Juste pas tave daug remeliu, gal gali patarti, kur galima nusipirkti? ir dar vienas klausymas - tas aparatas, su kurio deginama ant medzio, kur ji galima nuipirkti?
Isanksto dekoju uz atsakyma
kada Jus spejate tuos grozius gaminti? kaip as pavydziu, man pastoviai atsiranda kazkokie trugdziai
noriu pasiklausti del remeliu. Noriu pasigaminti daug remeliu panasiu ir pakabinti namuose ant tam skirtos sienos, bet as as negaliu rasti tokiu, kad butu platus remai. Juste pas tave daug remeliu, gal gali patarti, kur galima nusipirkti? ir dar vienas klausymas - tas aparatas, su kurio deginama ant medzio, kur ji galima nuipirkti?
QUOTE(Citi @ 2008 02 15, 13:29)
Labukes ir vel
aparatas senukuose
a remukus tai lyg tais pagal uzsakyma arba uzsisako is e-parduotuviu
Aš rėmelius užsisakau, kur rėminimo paslaugas teikia
Sveikos,
neseniai suzinojau ir pamaziau kas tai yra dekupazas, ir man labai patiko. TAip pat jusu darbai labai grazus, ir kaip matau cia visai ne naujas dalykas, tik as taip velai suzinojau. LAbai noreciau jusu paprasyti kad parasytumet kur vyksta KAune kursai dekupazo, nes as nesu tokia gabi kad is uzrasu galeciau ismokti. Buciau dekinga
neseniai suzinojau ir pamaziau kas tai yra dekupazas, ir man labai patiko. TAip pat jusu darbai labai grazus, ir kaip matau cia visai ne naujas dalykas, tik as taip velai suzinojau. LAbai noreciau jusu paprasyti kad parasytumet kur vyksta KAune kursai dekupazo, nes as nesu tokia gabi kad is uzrasu galeciau ismokti. Buciau dekinga
vyksta Ozeskienes 18 lygtais...kazkoks panasus numeris....gali pasiziuret apie kursus www.puseplus.lt ta kur veda kursus minejo, kad dabar vyks nuo 18 dienos...savaite...300 lt.
Tiksliau 4 dienos po 3 valandas
QUOTE(simoneta @ 2008 02 15, 21:11)
Sveikos,
O aš radau štai tokios informacijos: http://www.vejufeja.lt/renginiai.html