Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas - 12 tema

Dėkui, mergaitės, aš irgi žalia labiau patenkinta, gal dėl to sendinančio lako, nors ir bjauriai dirbti su juo, bet tikrai būna nenuspėjamas rezultatas biggrin.gif , kartais net perdaryti viską tenka mad.gif .
Atsakyti
Pavonija swoon.gif Nors aš žalios spalvos nelabai mėgėja, tačiau ta žalioji mergaitė tiesiog pavergianti wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
bigsmile.gif
man ir zalioji wub.gif a kaip ten ta folija apklijuota? ji tokia spalvota buna? ar ja apdazei?...
Atsakyti
Na, po pavonijos tai mano pakabėlė tikrai neįpatinga, bet pasirodysiu blush2.gif (dekupažas+deginimas)

user posted image
Pakaba vestuvėms
Atsakyti
Man pakabėlė labai miela: moteriai suknelę pasikabinti, o vyrui - kostiumo švarką ant viršaus wub.gif
Atsakyti
Juste thumbup.gif wub.gif , kaip suprantu tie taškeliai apie ornamentą irgi deginimas? na ir kantrybė tavo turėjimas smile.gif
Mama gulbe, tokia ta folija jau yra, nespalvinau, va čia pažiūrėk:
http://www.tikrosspa...p?l=prod&id=501
daugiaspalviai ( lyg taip vadinasi, seniai pirkus esu, nepamenu)
Atsakyti
o gal ir man kas galetu papasakoi kaip tas deginimas daromas? blush2.gif
Atsakyti
Pavonija, abi dėžutės nuostabios 4u.gif Prie žaliosios akys tiesiog limpa bigsmile.gif
Justess, turi savitą stilių, kažkam pasisekė gauti tikrai gražią pakabą.
Atsakyti
Pavonija, labai gražios dėžutės wub.gif thumbup.gif
Justess daili pakaba mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pavonija @ 2008 02 13, 13:56)
Juste  thumbup.gif  wub.gif , kaip suprantu tie taškeliai apie ornamentą irgi deginimas? na ir kantrybė tavo turėjimas smile.gif

Dėkui 4u.gif Taip, tikrai ornamentas degintais taškeliais apibarstytas mirksiukas.gif Malonu, kai tokias smulkmenas pasebi wub.gif

QUOTE(Gabii__ @ 2008 02 13, 14:48)
o gal ir man kas galetu papasakoi kaip tas deginimas daromas? blush2.gif

Tema apie deginimą yra čia: Deginti ant medžio darbeliai

QUOTE(tautki @ 2008 02 13, 14:53)
Justess, turi savitą stilių, kažkam pasisekė gauti tikrai gražią pakabą.

Ačiukas 4u.gif Tikiuosi, kad jauniesiems patiks... blush2.gif

QUOTE(~Migla...Miglelė~ @ 2008 02 13, 17:29)
Justess daili pakaba mirksiukas.gif

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Pavonija, aukšta klasė, kaip visada thumbup.gif rudosios labai spalviškai gražiai visks suderinta, skeldėjimas su Sotille puikiausias ir baik tas kalbas , šonai kaip šokoladas, net palaižyti norisi... biggrin.gif tongue.gif O žaliosios nepaprasta nuotaika, ts prancūziškas lakas čia kaip tik tinka, viskas čiki briki smile.gif drinks_cheers.gif
Tik dar man pasakyk - tu čia tokios formos dėžutę radai ar persukai visus varžtelius į kitą šoną????? g.gif jei ir ne, tai būtų idėja ateičiai rolleyes.gif

Justess22, savo darbus gali ir anonimiškai kelt - vistiek visi žinos, kieno čia darbas biggrin.gif kruopštumas neišpasakytas thumb_yello.gif
Atsakyti
QUOTE(agente009 @ 2008 02 13, 22:22)
Justess22, savo darbus gali ir anonimiškai kelt - vistiek visi žinos, kieno čia darbas  biggrin.gif kruopštumas neišpasakytas  thumb_yello.gif

Dėkui 4u.gif kitą kartą kelsiu anonimiškai ir žiūrėsiu, kuri pirma atspės lotuliukas.gif
Atsakyti