Dėkui, mergaitės, aš irgi žalia labiau patenkinta, gal dėl to sendinančio lako, nors ir bjauriai dirbti su juo, bet tikrai būna nenuspėjamas rezultatas , kartais net perdaryti viską tenka .
Pavonija Nors aš žalios spalvos nelabai mėgėja, tačiau ta žalioji mergaitė tiesiog pavergianti
man ir zalioji a kaip ten ta folija apklijuota? ji tokia spalvota buna? ar ja apdazei?...
Na, po pavonijos tai mano pakabėlė tikrai neįpatinga, bet pasirodysiu (dekupažas+deginimas)
Pakaba vestuvėms
Pakaba vestuvėms
Man pakabėlė labai miela: moteriai suknelę pasikabinti, o vyrui - kostiumo švarką ant viršaus
Juste , kaip suprantu tie taškeliai apie ornamentą irgi deginimas? na ir kantrybė tavo turėjimas
Mama gulbe, tokia ta folija jau yra, nespalvinau, va čia pažiūrėk:
http://www.tikrosspa...p?l=prod&id=501
daugiaspalviai ( lyg taip vadinasi, seniai pirkus esu, nepamenu)
Mama gulbe, tokia ta folija jau yra, nespalvinau, va čia pažiūrėk:
http://www.tikrosspa...p?l=prod&id=501
daugiaspalviai ( lyg taip vadinasi, seniai pirkus esu, nepamenu)
o gal ir man kas galetu papasakoi kaip tas deginimas daromas?
Pavonija, abi dėžutės nuostabios Prie žaliosios akys tiesiog limpa
Justess, turi savitą stilių, kažkam pasisekė gauti tikrai gražią pakabą.
Pavonija, labai gražios dėžutės
Justess daili pakaba
Justess daili pakaba
QUOTE(pavonija @ 2008 02 13, 13:56)
Juste , kaip suprantu tie taškeliai apie ornamentą irgi deginimas? na ir kantrybė tavo turėjimas
Dėkui Taip, tikrai ornamentas degintais taškeliais apibarstytas Malonu, kai tokias smulkmenas pasebi
QUOTE(Gabii__ @ 2008 02 13, 14:48)
o gal ir man kas galetu papasakoi kaip tas deginimas daromas?
Tema apie deginimą yra čia: Deginti ant medžio darbeliai
QUOTE(tautki @ 2008 02 13, 14:53)
Ačiukas Tikiuosi, kad jauniesiems patiks...
QUOTE(~Migla...Miglelė~ @ 2008 02 13, 17:29)
Justess daili pakaba
Ačiū
Pavonija, aukšta klasė, kaip visada rudosios labai spalviškai gražiai visks suderinta, skeldėjimas su Sotille puikiausias ir baik tas kalbas , šonai kaip šokoladas, net palaižyti norisi... O žaliosios nepaprasta nuotaika, ts prancūziškas lakas čia kaip tik tinka, viskas čiki briki
Tik dar man pasakyk - tu čia tokios formos dėžutę radai ar persukai visus varžtelius į kitą šoną????? jei ir ne, tai būtų idėja ateičiai
Justess22, savo darbus gali ir anonimiškai kelt - vistiek visi žinos, kieno čia darbas kruopštumas neišpasakytas
Tik dar man pasakyk - tu čia tokios formos dėžutę radai ar persukai visus varžtelius į kitą šoną????? jei ir ne, tai būtų idėja ateičiai
Justess22, savo darbus gali ir anonimiškai kelt - vistiek visi žinos, kieno čia darbas kruopštumas neišpasakytas
QUOTE(agente009 @ 2008 02 13, 22:22)
Dėkui kitą kartą kelsiu anonimiškai ir žiūrėsiu, kuri pirma atspės