Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas - 12 tema

QUOTE(mama_gulbe @ 2008 02 12, 10:30)
ir as atejau pasirodyti
user posted image

labai gražu ,neperkrauta 4u.gif ,man drugeliai wub.gif ,noriu paklausti kaip tu tuos taškelius darai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(QWERTI @ 2008 02 12, 21:41)
labai gražu ,neperkrauta  4u.gif ,man drugeliai  wub.gif ,noriu paklausti kaip tu tuos taškelius darai  ax.gif

wub.gif
taskelius dariaus su bronzos dazais ir teptuku plonuciu
rolleyes.gif
Atsakyti
verysad.gif Neleido redaguoti ankstesniosios žinutės, tad bandau dar kartelį blush2.gif
Labai tikiuosi, kad pavyks ir, be abejonės, laukiu jūsų pasisakymų ax.gif

user posted image
user posted image

user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
niu nuotraukos pirmosios lotuliukas.gif niu, o toliau tai visai butelaitis liuks, mat man patinka buteliukus pagrazinti kai tik turiu tongue.gif (siaubas vos randu kur cia atsakymu lange ka spausti, kai tokiu foto yra lotuliukas.gif cool.gif )
Atsakyti
Rainiaake, labai gražūs darbai smile.gif ypač ąsotis patiko.
O didelės nuotraukos man pačiai neseniai pasikrovė...tai dabar tik nuorodas duodu.
Atsakyti
`Rainiaake, man patiko ir butelis,ir ąsotis su stikline 4u.gif
Atsakyti
Rainiaake Na tekilos tai jau visoms užteks iš toooookio dydžio indų mirksiukas.gif biggrin.gif biggrin.gif Nuotraukos didelės, bet užtai galima iki smulkmenų apžiūrėti kaip ir kas daryta thumbup.gif . Labai kruopščiai tvarkingai thumbup.gif gražus darbas 4u.gif

Na štai kol rašiau įkėliai kitas nuotraukėles. Pasikartosiu; labai gražūs darbai. Šaunuolė drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
D I D E L I S AČIŪ visoms už šiltus žodelius 4u.gif
Kai tik mažoji leis, bėgsiu dar ką nors apklijuoti lotuliukas.gif

Butelaitis ir realybėje neblogai atrodo, o va ąsotėlį pavyko tik gražiai nufotografuoti blush2.gif Labai jau servėtėlė persišviečia, ypač po to kai rezultate užtepiau mediumą g.gif Ir atrodo, kad nelygiai priklijuota g.gif Ar čia taip ir turi būti, ar kažkas ne taip?? unsure.gif

Atsakyti
rainiaake, dėk nuotraukas per serverius, tada viskas tvarkoje"neištampo" puslapio smile.gif , pagailėk tų kurių internetas lėtesnis, tiesiog neina sulaukti kol nuotrauka nusileis 4u.gif . O taip tai viskas thumbup.gif
Rodau savo paskutines dėžutes, kaip visada, spausdinti paveiksliukai, dangtelių šonai
tapyti, ruda dėžutė sendinta Sottile ir clasik( truputį spalva daugiau metalizuota nei nuotraukoje), o žalia su prancūzišku 2-komponenčiu, šonai klijuoti folija ax.gif smile.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
rainiaake, pimieji darbeliai tikrai liuks thumbup.gif

pavonija, ką čia ir bepridursi... wub.gif Man labai patiko ta žalioji mergaitė wub.gif
Atsakyti
Pavonija man tai irgi žalioji thumbup.gif kokia faaaiiina wub.gif wub.gif Garži, su nuotaika neįprasta ir subtili (čia jau lietuviškai biggrin.gif bigsmile.gif ). Aš žaliai spalvai neabejinga, dėl to šitą dėžutę tai išskiriu blush2.gif ax.gif
Atsakyti
Vau, Pavonija thumbup.gif jau grozis nerealus, kaip visa a wub.gif
Atsakyti