o man crackle Classik mėgstamiausias tepk kaip nori, bet kuriom kryptim ir bet kada, va dabar antrą tepiau praėjum keturium parom po pirmo, ir viskas pukiausiai susikaldė :
tik žiūrint kam reikia tų krackle....Sottile tepamas ANT PAVEIKSLIUKO, va kaip pas justesss
o Classik SKALDO DAŽUS, ant paveiksliuko negalima naudot
o Medium aš nebandžius
na
va
ir as atejau pasirodyti
remukas dviem nuotraukytem
dezute
dezute taip pat su stikliuku ir ten galima ideti nuotraukyte
va vidus
va
ir as atejau pasirodyti
remukas dviem nuotraukytem
dezute
va vidus
Labai mieli darbeliai, mama_gulbe
MAMA GULBE-SUPER LABAI LABAI GRAZU, NET AS TOKIOS UZSINOREJAU
senokai grožiuosi jūsų darbais....
beklaidžiodama nete, radau tokį itališką puslapiuką, (jeigu įdomu)
stamperia.com .....įdomumas tame, kad paspaudus nuorodą "il corriere" yra žurnalai apie dekupažą ir kt. - "Stamperia", kuriuos galima pasižiūrėti pdf formatu......sėkmės jums darbuose....
beklaidžiodama nete, radau tokį itališką puslapiuką, (jeigu įdomu)
stamperia.com .....įdomumas tame, kad paspaudus nuorodą "il corriere" yra žurnalai apie dekupažą ir kt. - "Stamperia", kuriuos galima pasižiūrėti pdf formatu......sėkmės jums darbuose....
QUOTE(Gabii__ @ 2008 02 10, 17:42)
nusipirkau sumustininio popieriu...tiksliau maiselius, jie tokie nedidukai...maximoj kai paklausiau ar neturi kazko panasaus i pipieriu viniojima pradejo purtiti galva...bet kiek is jusu bent jau uzrasu supratau, tai kad yra normalus vyniojimas popierius ar as klystu...gal tik tie maziukai maiseliai ir yra pirkti?????
Ieskok IKI parduotuvese, Maximose nelabai ju buna
labai norejau pasidometi kaip jus darote...maciau paskutinius paveiksliukus ir matau jog dezute nei dazyta nieko, paveiksliukas uzdetas...o kas ant virsaus????tiesiog su klijais uztepta ir viskas ar dar lakuota??????ir pvz kaip daryti tarkim su pjaustymo lentelem????jei nedazai...uzdeti paveiksliuka ir laku nulakuoti????
QUOTE(Gabii__ @ 2008 02 12, 13:50)
labai norejau pasidometi kaip jus darote...maciau paskutinius paveiksliukus ir matau jog dezute nei dazyta nieko, paveiksliukas uzdetas...o kas ant virsaus????tiesiog su klijais uztepta ir viskas ar dar lakuota??????ir pvz kaip daryti tarkim su pjaustymo lentelem????jei nedazai...uzdeti paveiksliuka ir laku nulakuoti????
aga
priklijuoti paveiksliukai su klijais skiestais
ir tada nulakuota gal 20 kartu
20??? o kam tiek daug, kokiu 3 neuzteks...jei pvz klijuota servetele???
QUOTE(Gabii__ @ 2008 02 12, 15:11)
20??? o kam tiek daug, kokiu 3 neuzteks...jei pvz klijuota servetele???
cia buvo servetele
ai man ir siaip "teplioti" patinka
tai ir lakavau
tokia "riebesne" dezute gasvosi
"slidi" niekur nekliuna
aisku galima ir maziau
reikes ir man pabandyti is kart ant medzio....
vakar radau tokia kartonine dezute, na kur buna tos slidzios dovanom...pabandziau isdekoruoti, tai ji man visa perslapo, susiraite paskui emiausi padeklo, bet po tos dezutes sugedus nuotaikai ikvepimas dingo..ir pasimate blogos nuotaikos rezultatas ant padeklo idesiu paskui nuotraukyte...
vakar radau tokia kartonine dezute, na kur buna tos slidzios dovanom...pabandziau isdekoruoti, tai ji man visa perslapo, susiraite paskui emiausi padeklo, bet po tos dezutes sugedus nuotaikai ikvepimas dingo..ir pasimate blogos nuotaikos rezultatas ant padeklo idesiu paskui nuotraukyte...
[quote=mama_gulbe,2008 02 12, 01:30]
lb miela ir grazu
lb miela ir grazu