Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas - 12 tema

o man crackle Classik mėgstamiausias wub.gif tepk kaip nori, bet kuriom kryptim ir bet kada, va dabar antrą tepiau praėjum keturium parom po pirmo, ir viskas pukiausiai susikaldė thumbup.gif:
tik žiūrint kam reikia tų krackle....Sottile tepamas ANT PAVEIKSLIUKO, va kaip pas justesss
o Classik SKALDO DAŽUS, ant paveiksliuko negalima naudot
o Medium aš nebandžius ax.gif
Atsakyti
na
va
ir as atejau pasirodyti
blush2.gif
blush2.gif
remukas dviem nuotraukytem

user posted image
dezute
user posted image
dezute taip pat su stikliuku ir ten galima ideti nuotraukyte bigsmile.gif
user posted image
va vidus
user posted image
blush2.gif
Atsakyti
Labai mieli darbeliai, mama_gulbe thumbup.gif
Atsakyti
MAMA GULBE-SUPER wub.gif LABAI LABAI GRAZU, NET AS TOKIOS UZSINOREJAU ax.gif
Atsakyti
senokai grožiuosi jūsų darbais....
beklaidžiodama nete, radau tokį itališką puslapiuką, (jeigu įdomu)
stamperia.com .....įdomumas tame, kad paspaudus nuorodą "il corriere" yra žurnalai apie dekupažą ir kt. - "Stamperia", kuriuos galima pasižiūrėti pdf formatu......sėkmės jums darbuose....
Atsakyti
QUOTE(Gabii__ @ 2008 02 10, 17:42)
nusipirkau sumustininio popieriu...tiksliau maiselius, jie tokie nedidukai...maximoj kai paklausiau ar neturi kazko panasaus i pipieriu viniojima pradejo purtiti galva...bet kiek is jusu bent jau uzrasu supratau, tai kad yra normalus vyniojimas popierius  ar as klystu...gal tik tie maziukai maiseliai ir yra pirkti?????

Ieskok IKI parduotuvese, Maximose nelabai ju buna mirksiukas.gif
Atsakyti
labai norejau pasidometi kaip jus darote...maciau paskutinius paveiksliukus ir matau jog dezute nei dazyta nieko, paveiksliukas uzdetas...o kas ant virsaus????tiesiog su klijais uztepta ir viskas ar dar lakuota??????ir pvz kaip daryti tarkim su pjaustymo lentelem????jei nedazai...uzdeti paveiksliuka ir laku nulakuoti????
Atsakyti
QUOTE(Gabii__ @ 2008 02 12, 13:50)
labai norejau pasidometi kaip jus darote...maciau paskutinius paveiksliukus ir matau jog dezute nei dazyta nieko, paveiksliukas uzdetas...o kas ant virsaus????tiesiog su klijais uztepta ir viskas ar dar lakuota??????ir pvz kaip daryti tarkim su pjaustymo lentelem????jei nedazai...uzdeti paveiksliuka ir laku nulakuoti????

aga
priklijuoti paveiksliukai su klijais skiestais
ir tada nulakuota gal 20 kartu bigsmile.gif
Atsakyti
20??? g.gif o kam tiek daug, kokiu 3 neuzteks...jei pvz klijuota servetele???
Atsakyti
QUOTE(Gabii__ @ 2008 02 12, 15:11)
20??? g.gif o kam tiek daug, kokiu 3 neuzteks...jei pvz klijuota servetele???

cia buvo servetele
ai man ir siaip "teplioti" patinka
tai ir lakavau
tokia "riebesne" dezute gasvosi
"slidi" niekur nekliuna
aisku galima ir maziau
blush2.gif
Atsakyti
reikes ir man pabandyti is kart ant medzio....
vakar radau tokia kartonine dezute, na kur buna tos slidzios dovanom...pabandziau isdekoruoti, tai ji man visa perslapo, susiraite ax.gif paskui emiausi padeklo, bet po tos dezutes sugedus nuotaikai ikvepimas dingo..ir pasimate blogos nuotaikos rezultatas ant padeklo rolleyes.gif idesiu paskui nuotraukyte...
Atsakyti
[quote=mama_gulbe,2008 02 12, 01:30]
user posted image
dezute taip pat su stikliuku ir ten galima ideti nuotraukyte bigsmile.gif
user posted image
thumbup.gif lb miela ir grazu clap_1.gif wub.gif
Atsakyti