Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas - 12 tema

Labas vakarėlis visoms mirksiukas.gif

QUOTE(Domė @ 2008 02 09, 17:55)
Gal kam reikia dezuciu?
Turiu kelta atliekamu ir manjos ne prie sirdeles, kazkaip nieko nesugalvoju ka cia su jomis butu galima padaryti  ax.gif
http://s185.photobuc...iene/Dekupazas/
su timis skyriukais 15 LT
su keturiais skyriukais 17 LT

Dome, gaila kad Tu ne iš Klaipėdos ir kad Justė jau dėžutes "nukandzijo". Sakyk, kur pirkai tokias?

Beje, noriu pabandyti įsilieti į Jūsų būrį ir parodyti savo pirmąjį darbelį- dėžutę: blush2.gif

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Pabaigiau daryti jį šiandien - dekupažo kursuose ir mane tai šiek tiek užkabino rolleyes.gif

P.S. Atleiskit už kokybės trūkumą - telefonu fotografuota... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daite: 09 vasario 2008 - 21:57
zinau, kad kaikurios spausdinat paveiksliukus ant sumustininio popieriaus...gal galit pakonsultuot kaip tai darot???paprasciausiai dedat i printeri ar kaip nors pritvirtinat prie storesnio popieriaus????
Atsakyti
Apie tai jau buvo sneketa pradzioj apie 7tam psl 4u.gif nes as jas apie tai klausinejau blush2.gif Lapa klijuoju ant paprasto balto popieriaus, is krastu su lipnia juotele ax.gif
Atsakyti
aciu labai....bet kip supratau, paskui laku tepti ant virsaus nelabai galima, tik apipurksti aerozoliniais, ar blogai supratau????ir ar isvis normaliai gaunasi..ar geriau su servetelem apsiribot ir dekupaziniu popierium???
Atsakyti
Na as tai kai tik atspauzdinau ir apipurskiau o kai nudziuvo iskirpau ir dejau ant kur noriu klijuoti smile.gif o po to su lipalu, bet gan sunkiai man jis ten prilimpa, bet prilimpa po to lotuliukas.gif tik va pasimokiau kad reik didesnes rezoliucijos spauzdinti, nes kai as dariau tai veidukai neryskus unsure.gif ryt idesiu nufotkinus, kaip man pirmas blynas isejo biggrin.gif
Atsakyti
na aisku jums ne naujiena smile.gif bet man sisas dekupazinimo uzejo smile.gif
toks jausma kad dabar viska apdekupazinsiu, ka tik rasiu ax.gif
user posted image
Atsakyti
ItaBIta, man gražu biggrin.gif O kokį laką sendinimui naudoji?
Atsakyti
dekui smile.gif
naudoju Antik I ir II dvikomponenti smile.gif o po to pudra itrinineju smile.gif
Atsakyti
Stoju i jusu teisma smartass.gif

Kempinele teplinta dezute lotuliukas.gif ir bandymas mat naujoviu norisi 4u.gif
user posted image
user posted image

Ir bandymas su nuotraukele ant sumustininio popieriaus 4u.gif
user posted image
Is virsaus fotkinau, kad blico nebutu ax.gif Va matot kaip veidukai susiliejo cray.gif tikriausiai del per mazos rezoliucijos ax.gif unsure.gif
Papildyta:
gal MB nepamatys lotuliukas.gif nes Valentino dieneliai dariau blush2.gif tikiuos kad patiks jam ax.gif
Atsakyti
oho dezute tai kaip piesta atrodo smile.gif g.gif
o gal is tikro piesta?
Atsakyti
Nea nepiesta mirksiukas.gif cia servetele su uogytem o po to petckiojau su ta kempinele ax.gif
Atsakyti
Jei kam idomu, mano dekupazas 4u.gif
Dekupazas smile.gif
Atsakyti