Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas - 12 tema

niu va ka pagaliau uzbaigiau (lygtais), bet kazko truksta, o gal net kazkaip kazko per daug, niu nezinau net, laukiu patarimu ax.gif smile.gif
http://public.fotki....kasmaziaus.html
Atsakyti
nu gi kaip grazu...o cia tas albumas ant kurio klijuota tas toks spalvotas ir siek tiek slidus,taip???normaliai uziklijuoja..ar cia kazkaip kitaip daryta???
Atsakyti
susiduriau su tokia problemele...dekoravau remelius...juo nutryniau su svitriniu popierium, padengiau gruntu, paskui akrilo dazais...ir galiausiai kai dejau servetele nieko nesigavo...ji vietomis nelipo, visa kazkokia netokia...priemones tai tikrai geros...bet va galvoju, gal servetele kokia padielka?smile.gif
gal as kazka ne taip daru???
Atsakyti
QUOTE(aurelija_ma @ 2008 02 08, 19:39)
niu va ka pagaliau uzbaigiau (lygtais), bet kazko truksta, o gal net kazkaip kazko per daug, niu nezinau net, laukiu patarimu  ax.gif  smile.gif
http://public.fotki....kasmaziaus.html

oi, man tai gražu ir nieko netrūksta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabii__ @ 2008 02 08, 20:55)
nu gi kaip grazu...o cia tas albumas ant kurio klijuota tas toks spalvotas ir siek tiek slidus,taip???normaliai uziklijuoja..ar cia kazkaip kitaip daryta???

aciukas 4u.gif , niu spalvotas irsakyciau net ne siek tiek slidus, as su svitriniu biski praejau ir tiek, o cia tai su sumustiniu popierium, kaip ir nieko imantraus nedaryta smile.gif
QUOTE(zuikiniauskienė @ 2008 02 09, 01:55)
oi, man tai gražu ir nieko netrūksta thumbup.gif

aciukas 4u.gif bigsmile.gif
Atsakyti
tai mano darbelis, vėliau įkelsiu dar 2 dėžutes

user posted imageuser posted image
user posted image
user posted imageuser posted image
Atsakyti
QUOTE(Gabii__ @ 2008 02 08, 23:53)
susiduriau su tokia problemele...dekoravau remelius...juo nutryniau su svitriniu popierium, padengiau gruntu, paskui akrilo dazais...ir galiausiai kai dejau servetele nieko nesigavo...ji vietomis nelipo, visa kazkokia netokia...priemones tai tikrai geros...bet va galvoju, gal servetele kokia padielka?smile.gif
gal as kazka ne taip daru???

patarkit mane del to remelio, ka as ne taip[ darau??????
Atsakyti
QUOTE(Gabii__ @ 2008 02 09, 16:50)
patarkit mane del to remelio, ka as ne taip[ darau??????

O servetėlės visus sluoksnius nulupai? Kad būtų permatoma beveik.
Atsakyti
ir dar :

user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Gabii__ net nežinau ką patarti, nė karto nebuvo atsitikę nieko panašaus schmoll.gif schmoll.gif . Nušlifuota, nugruntuota ir nudažyta g.gif turėtų kaip tik puikiai klijuotis. Na nedėjai gi sumuštinių sviestuotų ant tų rėmelių biggrin.gif biggrin.gif kad neliptų (jei ten koks riebalas būtų patekęs, tada dar suprasčiau). Tu gal viską pabandyk pašalinti vėl padažyk ir tada vėl kiek su švytriniu pereik, gal tai padės g.gif g.gif. O kas per servetėlė? Nors nesitiki kad dėl jos būtų problema g.gif . Man tik pav. labai sunkiai klijavosi popierius su kuriuo dekoravau dėžutę su paukščiu, bet gi tai ne servetėlė doh.gif
Atsakyti
ir dar:

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(cikcak @ 2008 02 09, 19:19)
Gabii__ net nežinau ką patarti, nė karto nebuvo atsitikę nieko panašaus  schmoll.gif  schmoll.gif . Nušlifuota, nugruntuota ir nudažyta  g.gif  turėtų kaip tik puikiai klijuotis.  Na nedėjai gi sumuštinių sviestuotų ant tų rėmelių  biggrin.gif  biggrin.gif  kad neliptų (jei ten koks riebalas būtų patekęs, tada dar suprasčiau). Tu gal viską pabandyk pašalinti vėl padažyk ir tada  vėl kiek su švytriniu pereik, gal tai padės  g.gif  g.gif. O kas per servetėlė? Nors nesitiki kad dėl jos būtų problema  g.gif . Man tik pav. labai sunkiai klijavosi popierius su kuriuo dekoravau dėžutę su paukščiu, bet gi tai ne servetėlė  doh.gif

na reikes bandyt dar karteli...man tos serveteles itarima kelia, jos man atrodo kazkokios storesnes nei kitos kur turiu, nors tikrai matosi, kad sluoksniu daugiau nera....

tiesa, gal kas yra is panevezio, arba i panevezi vaziuoja????yra parduotuve tokia nebloga kur labai pigiai galima nusipirkti medinius remelius, kokio tik nori dydzio nuo visai mazo iki labai didelio...platus..grazus biggrin.gif
Atsakyti