Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas - 12 tema

QUOTE(aurelija_ma @ 2008 02 08, 10:58)
aciukas jei patiko, man irgi buvo aktualu kokie suskiliejimai, tai nusipirkau va toki http://www.artmanija...ducts/154/1090/ is artamaijos ir pacia dezute is ten, ir dar ten pasiule vario spalvos akrilini kazka tai , niu tipo itrinimams, spalvyte tai liuks tik kazkdel itrinti neiimanoma neismozojant pavirsiaus, niu bet sunaudosim kaip daziukus, o kai prisiziuri per telika su kuo ten dailininkai dirba tai ir eini bandyti  mirksiukas.gif

aciukas,pamaciau ju puslapi iskart prisiminiau sia parduotuve,daugybe graziu dalyku ten 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mamukas Indriukas @ 2008 02 08, 11:05)
aciukas,pamaciau ju puslapi iskart prisiminiau sia parduotuve,daugybe graziu dalyku ten 4u.gif

aga daug ten to gerio pas juos, ir darbeliu ten vietoj prideliota, grazumelis ir viska papasakoja, o adresiukas juk ju puslapy yra mirksiukas.gif ir tie paveiksliukai kur cia buvo rodyti, tai artmanijoj kabo, tik man gyvai jie daug grazesni, cia kaip visada nuotraukoj neimaamoma isgauti to ko nori doh.gif
Spinduliux aciukas
cikcak aciukas , tavo irgi dezutes thumbup.gif an ta pirmoji kazkodel primine kaukazo kazkoki stiliuka,arba biski indeniska niu bet jau cia man, bet grazu tai thumbup.gif ir o cia plunksneles tikros naudotos ar spausdintos , o ta antroji ziuriu ziuriu, kazkaip lapiuku tu ten uztrupinus, ar man cia su akimis kazkas lens.gif
Pavonija (niugi cia bent jau itrinta su purskiamu dekoruoti skirtu sniegu, aukso spalvos, jau gali juoktis) thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aurelija_ma: 08 vasario 2008 - 10:23
Pavonija!!!!!!su vaistine anglimi lotuliukas.gif biggrin.gif čia tai geras thumbup.gif thumbup.gif . Nors atsimenu kažkur netgi apie batų tepalą šneka buvo biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif .

aurelija_ma plunksnelės tikros ( išradėja Pavonija, ji kažkada pirma panaudojo), o ant antros dėžutės lapiukų netrupinau lotuliukas.gif lotuliukas.gif biggrin.gif ten toks popierius (pirkau dailininkų parduotuvėje mirksiukas.gif )

Atsakyti
Vaistinė anglis ne mano išmislas, tai perskaičiau Craftladies forume, bet patikrinta,naudoju, kai reikia tamsių įtrūkimų victory.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pavonija: 08 vasario 2008 - 11:38
QUOTE(cikcak @ 2008 02 08, 12:31)
Pavonija!!!!!!su vaistine anglimi  lotuliukas.gif  biggrin.gif  čia tai geras  thumbup.gif  thumbup.gif . Nors atsimenu kažkur netgi apie batų tepalą šneka buvo  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif .

aurelija_ma plunksnelės tikros ( išradėja Pavonija, ji kažkada pirma panaudojo), o ant antros dėžutės lapiukų netrupinau  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  biggrin.gif  ten toks popierius (pirkau dailininkų parduotuvėje  mirksiukas.gif )

aga grazu su plunksnelem tokio svelnumo priduoda, as kazkada buvau butelaiti taip apdekoravusi, kai i baliuka ejom drinks_cheers.gif man grazu, ale ot tai tada grazus popieriukas ci panaudotas, o as jau galvojau kad ten kazkaip lapiukus jau tikrus klijavai bigsmile.gif niu fainuoliskai atrodo cool.gif
Atsakyti
cikcak, dėžutės fantastiškos wub.gif o aš kažkaip buvau praleidus pro akis pavonijos išradimą su plunksnelėm doh.gif
Atsakyti
sveikos paneles,
nu kaip grazu kaip grazu, ziurint i jusu darbus atrodo viskas paprasciau nei yra is tikro g.gif
noriu paklausti? kiek jums reikejo laiko kol gavosi lygiai uzklijuoti servetele be jokiu ten raukslyciu g.gif
jei maziukai motyvai tai man gaunasi, bet jei didesanis tai sakes, gal net 3-4 serveteles sugadinu kol gaunasi doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif

va dar biski pasirodysiu ax.gif ax.gif
pageidautina nuomone, kritika, patarimai 4u.gif
user posted image
blush2.gif ax.gif
Atsakyti
idedu savo darbeli...paveikslelis toks...na bardakas...noreciau kokiu pastabu....

dar tik nenulakuotas.....dziusta..

http://picasaweb.goo...547183084299730
http://picasaweb.goo...547191674234338
Atsakyti
QUOTE(ItaBita @ 2008 02 08, 12:01)
sveikos paneles,
nu kaip grazu kaip grazu, ziurint i jusu darbus atrodo viskas paprasciau nei yra is tikro  g.gif
noriu paklausti? kiek jums reikejo laiko kol gavosi lygiai uzklijuoti servetele be jokiu ten raukslyciu  g.gif
jei maziukai motyvai tai man gaunasi, bet jei didesanis tai sakes, gal net 3-4 serveteles sugadinu kol gaunasi  doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif

va dar biski pasirodysiu  ax.gif  ax.gif
pageidautina nuomone, kritika, patarimai  4u.gif
user posted image
blush2.gif  ax.gif

thumbup.gif O KAIP TU DARAI KAMPUS g.gif
Atsakyti
smile.gif ax.gif
na as dedu iskirpta motyva daug maz toj vietoj kur noriu priklijuoti, pries tai patepliojus skiestu lipalu ir jau si tokiu minkstu placiu teptuku teplioju svelniai nuo vidurio motyvo i krastus, tai taip ir gaunasi jei piesinys islenda uz krasto, jis uzsilenkia ir uz kampo.
na nezinau ar normaliai as cia parasiau ar siaip pripezejau 4u.gif
Atsakyti
ItaBita, dėžutė labai graži 4u.gif Man Kalėdas primena wub.gif Ir sendinimas puikiai gavosi thumbup.gif O tų didelių motyvų klijavimas tai reikalauja praktikos dažniausiai (nors būna, kam ir iš pirmo karto pavyksta bigsmile.gif ). Kaip tik neseniai dariau rėmelį, kur servetėlę klijavau nekarpius praktiškai:

user posted image
Rėmelis su juodais barokiniais raštais

Atsakyti
ItaBita fainuoliskai cia tau gaunasi thumbup.gif , o del serveteliu tai galiu pasakyti, bent jau kaip man gaunasi, vienos atrodo tiesiog sutvertos buti dekupazuojamos, o kitos garankscioujasi nors tiu ka (ai su jomis tenka pavargti doh.gif )
Gabii_ niugi liuksiskai smile.gif , cia taip suprantu kaip ir paveikslas cool.gif
daiva_z tavo irgi buvo visai nieko pradzia mirksiukas.gif
justess22 eik tu sau koks grozis bigsmile.gif (man balta juoda tai visad prie sirdies) , va tas rastas tai pasaka, mano vyrui is karto patiktu, mat jis ant dezutes siule irgi tik motyva koki deti, o ne "visokias sokejeles cia kijuoti"
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aurelija_ma: 08 vasario 2008 - 13:08