Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas - 12 tema

QUOTE(ItaBita @ 2008 02 07, 19:10)
na jei nesijuokiate is manes labai, tai dar viena savo zingsni link dekupazo parodysiu  ax.gif  blush2.gif
gal aisku ideja nenauja ir lai nepyksta tas kas kazka panasaus jau yra padares  ax.gif
as tik mokausi,taip sakant ranka atkalineju  4u.gif

ne nu tu smaikstuole, tai ka jei paveiksliukas patinka, ir jei jau kas toki padare tai tau jau negalima daryti, man tai graziai tau gaunasi thumbup.gif juk nekopijuoji, o tik imi patinkanti vaizda ir darai, man tas paveiksliukas irgi grazus ir as ji turiu, norejau ant sepecio plaukams daryti, bet kazkas toki padare tai jau paprasciausiai nesinori toki pati daryti ir tiek schmoll.gif , o su tuo vaizdu ne vienas ir ne du darbeliai daryti, as va irgi tokia broske sumeistravusi esu is tos serveteles iskirpta dalelyte smile.gif
SAGE tik ji nei siokia nei tokia, buvo modelino blynas ir apdekupzinau, metesi metesi ir va galutinis rezultatas g.gif
Atsakyti
IR AS PADARIAU PIRMA ZINGSNI, BET KAZKODEL MAN NESIGAUNA IDET NUOTRAUKU, ANKSCIAU GAUDAVOSI doh.gif

http://images.bite.l...ab30c31c982.jpg

http://images.bite.l...ab30eaa5993.jpg

CIA DAR NELAKUOTA ax.gif
Atsakyti
na jo sitas piesinys paplites lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Daiva z nu zinai ka, eik tu sau smile.gif
cia toki daikta dicki nudekupazinti doh.gif doh.gif

cia tau ne zinksnelis o jau suolis thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
nu ir gerai gavosi, aisku is manes tokia dekupazo vertintoja kaip ir balerina. man arbe grazu arba ne smile.gif bet ten tu kazkokiu klaideliu as dar nematau ax.gif ax.gif

o man grazu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(aurelija_ma @ 2008 02 07, 17:55)
Mamukas Indriukas norejau paklusti o dezutes sonai su kuo apdirbti  ax.gif

sonai tai autentiski,maximos prekybos biggrin.gif dekupazuotas tik dangtelis,na man pasirode,kad sonai visai dera,tad nieko jiems ir nebedariau,cia dekupazuota paprasta dezute skirta dovanom mirksiukas.gif
beje, tavo dezute sokeja liuks thumbup.gif
Atsakyti
aurelija_ma,
dėžutė puiki thumbup.gif , kuo tie šonai apklijuot? kaip supratau jau įvaldei paveiksliukų spausdinimą smile.gif
ItaBita Klimtas su savo margumynais visų dekupažininkių mėgstamas, taip kad nieko nekopijuoji, o dėžutė šauni thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(pavonija @ 2008 02 07, 20:50)
aurelija_ma,
dėžutė  puiki thumbup.gif , kuo tie šonai apklijuot? kaip supratau jau įvaldei  paveiksliukų spausdinimą smile.gif

aciukas 4u.gif ( o vyrui mat nepatiko, nigrazi tipo verysad.gif ) tai jau prisispausdinau paveiksliuku, mat nusipirkau pagaliau dvikomponencio, tai ir paveiksliuku tai uzderejo (padariau is ju pora sagiuku, bet taip speju net nebedarysiu verysad.gif ) (ir mat reikejo isbandyti visaip priteplioti ta dvikomponenti, o dar itrinimus isbandyti, mat su akriliniu tai s... gaunasi, o gal tada akrilini reikia biski praskiesti, nes issimozoja man pats paveiksliukas), gerai kad mano printeris nevalgo sumustiniu popieriaus, galiu kisti viena pati (nereikia net klijuoti ant jokio popieriaus), o sonai tai su paprasciausia servetele apklijuoti mirksiukas.gif bet va su kuo itryniau tai pradetumet juoktis jei pasakyciau doh.gif lotuliukas.gif
oi mamukas indriukas aciukas 4u.gif (net nemaciau kas pagyrei) , o kas ci klause as tai dezute pirkausi artmanijoje klaipedoje
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aurelija_ma: 07 vasario 2008 - 21:34
Vau, kokiu groziu pridejot wub.gif Pas aurelija_ma labai graziai sutrukinejimai isejo ax.gif Na, man si tema labai aktuali blush2.gif Tad paklausiu, su kokiomis priemonemis darei sutrukinejimus? Ir sakei su kazkuo itrynei, tik nuslepei su kuo... biggrin.gif Na gi, isduok paslapti bigsmile.gif

As dezuciu prisipirkau Hobby centre, Kaune, Veiveriu 132. Lygtai toki adresa parasiau unsure.gif
Atsakyti
Na ir darbelių naujų užderėjo biggrin.gif bijau ko nor nepaminėti blush2.gif
ItaBita dėžutė pailga man tie patrynimai thumbup.gif Nuotraukoje dėžutė man provanso stilių primena. Tokia pablukinta thumbup.gif
O motyvo su Klimtu neišvengsi, jis toks dekoratyvus kad ne viena juo dar naudosis mirksiukas.gif Man pačiai jis labai patinka blush2.gif
Mamukas Indriukas dėžutė stilinga ir gerai kad apačios neperdarinėjei, labai dera viskas kartu thumbup.gif
aurelija_ma man irgi laaabai tavo dėžutė patiko (o vyras tegul skonį lavina bigsmile.gif mirksiukas.gif )

Na ir aš čia savo naujienas parodysiu ax.gif Nuotraukos šiap sau (dirbtinė šviesa doh.gif verysad.gif blush2.gif )

user posted imageuser posted image

Atsakyti

oi mamukas indriukas aciukas 4u.gif (net nemaciau kas pagyrei) , o kas ci klause as tai dezute pirkausi artmanijoje klaipedoje
[/quote]

o as pati klaipediete,kur yra ta artmanija? 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(cikcak @ 2008 02 08, 10:51)
Na ir darbelių naujų užderėjo  biggrin.gif  bijau ko nor nepaminėti  blush2.gif
ItaBita dėžutė pailga man tie patrynimai  thumbup.gif  Nuotraukoje dėžutė man  provanso stilių primena. Tokia pablukinta  thumbup.gif
O motyvo su Klimtu neišvengsi, jis toks dekoratyvus kad ne viena juo dar naudosis  mirksiukas.gif Man pačiai jis labai patinka  blush2.gif
Mamukas Indriukas dėžutė stilinga ir gerai kad apačios neperdarinėjei, labai dera viskas kartu  thumbup.gif
aurelija_ma man irgi laaabai tavo dėžutė patiko (o vyras tegul skonį lavina  bigsmile.gif  mirksiukas.gif )

Na ir aš čia savo naujienas parodysiu  ax.gif Nuotraukos šiap sau (dirbtinė šviesa  doh.gif  verysad.gif  blush2.gif )

oi cikcak kokie groziai thumbup.gif tas japoniskas mmmmmmm wub.gif wub.gif wub.gif
Papildyta:
[quote=Mamukas Indriukas,2008 02 08, 10:54]
[/quote]

o as pati klaipediete,kur yra ta artmanija? 4u.gif
Papildyta:

oi cikcak kokie groziai thumbup.gif tas japoniskas mmmmmmm wub.gif wub.gif wub.gif
[/quote]

aciu ir tau spinduliux uz informacija apie dezutes drinks_cheers.gif
Atsakyti
aciukas jei patiko, man irgi buvo aktualu kokie suskiliejimai, tai nusipirkau va toki http://www.artmanija...ducts/154/1090/ is artamaijos ir pacia dezute is ten, ir dar ten pasiule vario spalvos akrilini kazka tai , niu tipo itrinimams, spalvyte tai liuks tik kazkdel itrinti neiimanoma neismozojant pavirsiaus, niu bet sunaudosim kaip daziukus, o kai prisiziuri per telika su kuo ten dailininkai dirba tai ir eini bandyti mirksiukas.gif
Atsakyti
aurelija_ma, greit rašai su kuo įtrynei biggrin.gif , tarp kitko tų 2-komponenčių niekada netrinu akriliniais dažais nes mozoja, aliejiniais galima, taip porporina, akių šešėliais, sutrinta vaistine anglim( virškinimui gerinti) wink.gif
Cikcak, jau girsiu tavo šedevrus visur, man labiausiai patinka, kad nestokoji idėjų ir vis derini visokias technikas, prigalvoji kaip dar pagražinti visokias akcentėliais, šaunuolė wub.gif clap.gif thumbup.gif
Atsakyti