Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas - 12 tema

QUOTE(Spinduliux @ 2008 02 05, 11:02)
Taip, cia tos priemones, kurias turiu. Zinok, Juste, isdziovinu gerai. Kiekviena sluoksni darau kita diena. O akriliniais bandziau, tai, kai pavalau dregna servetele pertekliu, tai issiterliojas pavirsius, o jei stipriau pavalau, issivalo ir is tarpuku. O kaip tu itrini: ar brauki dazais per visa pavirsiu ar stengiesi prikisti tik i tarpukus su kokiu smailesniu daiktu? As braukiu per visa pavirsiu, gal todel issiterlioja g.gif O su aliejiniais bandziau, tai prilenda i tarpus, bet valant pertekliu issipuvina ir pagrindas. Aliejinius valau su sausu skudureliu. Ech, reiks bandyti vel, turi gi pagaliau iseiti, jei kitoms iseina  unsure.gif

na, kad aiškiau būtų, tai įmetu nuotraukėlę, kaip tas sendinimas pas mane atrodo:
user posted image
Aš užtepu antikI, palaukiu, kol nuskaidrėja išdžiūvęs ir po nepilnos valandos tepu antikII. Kryptis nesvarbu. Iškart pradeda ryškėti suskilimai, bet dažniausiai dažus įtrinu kitą dieną. O akrilą tiesiog su pirštu įtrinu, išmozoju paveikslėlį dažais ir perteklių švelniai nuvalau drėgna servetėle - niekad nebuvo išsitepęs paviršius schmoll.gif
Atsakyti

mamukas indriukas, labai graži dėžutė wub.gif o pati dėžutė čia popierinė ? g.gif

[/quote]
dekui smile.gif taip storo kartono
Atsakyti
QUOTE(justess22 @ 2008 02 05, 11:20)
kaip tas sendinimas pas mane atrodo:

labai gražus katukas wub.gif

justess, man atrodo tau gražiai gaunasi, nes paviršius nedidelis ax.gif
aš su didesniais dirbu, tai bilekas su tuo antiku irnesakyk.gif va ir dabar ištepiau paveiksliuko keturis kraštus, na lig rėmelį tokį padaryt norėjau, visus keturis vienodai dariau, vienodas puses ir t.t....bet trys stambiai suskilinėjo, o vienas išvis beveik nesimato smulkiai smulkiai doh.gif

nagi panos, dėkit naujus darbelius, man įkvėpimo reikia hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(mijaka @ 2008 02 05, 14:10)
labai gražus katukas  wub.gif

justess, man atrodo tau gražiai gaunasi, nes paviršius nedidelis  ax.gif 
aš su didesniais dirbu, tai bilekas su tuo antiku irnesakyk.gif va ir dabar ištepiau paveiksliuko keturis kraštus, na lig rėmelį tokį padaryt norėjau, visus keturis vienodai dariau, vienodas puses ir t.t....bet trys stambiai suskilinėjo, o vienas išvis beveik nesimato smulkiai smulkiai doh.gif

nagi panos, dėkit naujus darbelius, man įkvėpimo reikia hihihi.gif

Buten su rayherio antikais dirbant(su jais dirbu), tai pastebejau, kad viska reiskia tepimo kryptis, antiko sluoksnis, dziovinimas. Ir.. net priklauso nuo teptuko. ax.gif
Atsakyti
Lyg čia ir nerodžiau šitos ax.gif biggrin.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Spinduliux pabandyk prieš tepdama antiką darbelį nulakuoti akriliniu laku, gali net du kartus ir išdiovinus (užtenka ir fenu) tepti dvikomponentį. Tuo tu apsaugosi darbelį ir tau įtrinant jis jau neturi tepliotis....tada turėtų likti tik įtrinimo problema . Justess22 darbeliai nedidukai ji gali užtepti riebiau dėlto ir dengiasi gerai be jokių praleidimų, didesnį darbą sunkiau padaryti(o ir priemonės išeiga didelė) štai dėl ko patariu iš pradžių lakuoti. Dar vienas geras išradimas ne mano, o Sanpaulija2 kažkur patarė tepti dvikomponentį pirštu thumbup.gif žinok dabar taip ir darau, žymiai lengviau pasidengia, ne taip veliasi (jei lakas sutirštėjęs) ir tikrai rezultatas thumbup.gif thumbup.gif

nerodei Pavonija schmoll.gif schmoll.gif super dėžutė tokia tauri, santūri wub.gif drinks_cheers.gif Ką dar turi, greitai prisimink lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cikcak: 05 vasario 2008 - 13:41
Kažkaip skaitau skaitau ir atrodo, kad visos su skirtingais antikais dirbam lotuliukas.gif Esu ir didelius paviršius dengusi - tik nežmoniškai daug susinaudoja, bet viskas kuo puikiausiai suskilinėjo ir įsitrynė thumbup.gif Tiesiog antiko negailėjau ... ir labai jis man lengvai dengiasi su teptuku g.gif gal pas mane kažkas ne taip blush2.gif ? hihihi.gif
Papildyta:
pavonija, dėžutė labai daili wub.gif tokia paslaptinga...
Atsakyti
Su tais dvikomponenčiais taip gali būti jei labai taupiai( plonai) užtepi tai ir skeldėjimo nelabai rasi , man pirmą kartą pabandžius taip ir buvo.
Cikcak, justess22, Mamukas Indriukas, mijaka, aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(mijaka @ 2008 02 05, 12:16)
Mėlyna Paukštė, super puslapiukai thumbup.gif

mamukas indriukas, labai graži dėžutė wub.gif o pati dėžutė čia popierinė ? g.gif

spinduliuks, aš į antiko tarpus visada trinu akrilinius vario spalvos dažus, pirštu ax.gif ir drėgna servetėle švelniai nubraukiu ir paviršius švarus lieka, o tarpeliai blizga ax.gif o šiaip man irgi skirtingai gaunasi su juo, vienoj vietoj dideli gražūs įtrūkimai, o kitoj dažni ir smulkučiai, neradau dar būdo kaip teisingai tepti...

Nu va, ir man tas pats, tik kad pas mane dar tepa pavirsiu verysad.gif

QUOTE(justess22 @ 2008 02 05, 12:20)
na, kad aiškiau būtų, tai įmetu nuotraukėlę, kaip tas sendinimas pas mane atrodo:
user posted image
Aš užtepu antikI, palaukiu, kol nuskaidrėja išdžiūvęs ir po nepilnos valandos tepu antikII. Kryptis nesvarbu. Iškart pradeda ryškėti suskilimai, bet dažniausiai dažus įtrinu kitą dieną. O akrilą tiesiog su pirštu įtrinu, išmozoju paveikslėlį dažais ir perteklių švelniai nuvalau drėgna servetėle - niekad nebuvo išsitepęs paviršius schmoll.gif

Pas tave visada labai dailiai iseina ax.gif

[quote=cikcak,2008 02 05, 14:38]
Spinduliux pabandyk prieš tepdama antiką darbelį nulakuoti akriliniu laku, gali net du kartus ir išdiovinus (užtenka ir fenu) tepti dvikomponentį. Tuo tu apsaugosi darbelį ir tau įtrinant jis jau neturi tepliotis....tada turėtų likti tik įtrinimo problema . Justess22 darbeliai nedidukai ji gali užtepti riebiau dėlto ir dengiasi gerai be jokių praleidimų, didesnį darbą sunkiau padaryti(o ir priemonės išeiga didelė) štai dėl ko patariu iš pradžių lakuoti. Dar vienas geras išradimas ne mano, o Sanpaulija2 kažkur patarė tepti dvikomponentį pirštu thumbup.gif žinok dabar taip ir darau, žymiai lengviau pasidengia, ne taip veliasi (jei lakas sutirštėjęs) ir tikrai rezultatas thumbup.gif thumbup.gif

Zinok, as pasinaudojau jau situo patarimu ax.gif tai paskui galiu teplioti ir nuplauti viska, kas su sendinimu nesigavo. Bet kai itryniau aliejiniais dazais, tai kai noresiu nuvalyti kokiu acetonu kokia nors nesamone, tai viskas iki pagrindo nueis blink.gif

Aciu labai, mergaites, uz pagalba 4u.gif . Vistiek turiu atrasti savo buda su savo priemonem. Ir tikiuosi, man pavyks thumbup.gif

Rytoj gal ikelsiu savo ta darbeli, del kurio as cia jums ramybes nedaviau blush2.gif
Atsakyti
Pavonija, 4u.gif thumbup.gif clap_1.gif drinks_cheers.gif labai gražu - labai įdomiai tu tuos šonus paskutiniu metu darai, tie išdidinti vaizdai - ir senovė, ir naujovė... thumb_yello.gif hihihi.gif
Atsakyti
pavonija,

graži dėžutė thumbup.gif

ir tas piešinis...tas vyras ir moteris iš Nusivylusių šeimininkių serialo (kai prasideda serialas ), fainai smile.gif

Atsakyti
olajju, dėkui yra tikrai pradžioj serialo, o dailininkas Jan Van Eyck 14 amžiaus, šitas jo paveikslas topas biggrin.gif
Atsakyti