Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas - 12 tema

QUOTE(Spinduliux @ 2008 02 04, 16:07)
Ir aš pasiguosiu... Neišeina man dirbti su dvikomponenčiu Antik laku verysad.gif Gaunasi super maži įtrūkimai. ir tepiau ne plonai, ir antrą sluoksnį dengiau skersai pirmam. Ir dar. Įtrinant su aliejiniais dažais, man vistiek išsiterlioja ne tik įtrūkimai, bet ir pagrindas. kažkaip purvinai išeina verysad.gif  Dariau po mažą gabalėlį, bet vistiek šnipštas  doh.gif

Ar kalbame apie šitą Antik mediumą?
user posted image
Aš tepu abu sluoksnius bet kokiom kryptim ir suskilinėjimai gaunasi normalūs. Gal nesulauki, kol normaliai abu sluoksniai nudžiūna? O įtrinu ne aliejiniais, o akriliniais dažais 4u.gif Taip pat viskas tvarkoje ir jokių dėmių niekur nelieka, paviršius neapsimozoja 4u.gif Dažų perteklių nušluostau drėgna servetėle. Svarbu, kad prieš įtrinant įtrūkimus tikrai gerai būtų išdžiūvęs mediumas mirksiukas.gif
Atsakyti
Pasikartosiu vel nes nesulaukiau atsakymo smile.gif
Nuotrauka tuo fiksatorium galiu purksti is kart kai atsispauzdinsiu ar tada kai iskirpsiu ir desiu ant dezutes o tada jau purkst? bet speju dar neiskirpus reik g.gif
Atsakyti
QUOTE(Koxamte @ 2008 02 04, 17:07)
Pasikartosiu vel nes nesulaukiau atsakymo smile.gif
Nuotrauka tuo fiksatorium galiu purksti is kart kai atsispauzdinsiu ar tada kai iskirpsiu ir desiu ant dezutes o tada jau purkst? bet speju dar neiskirpus reik  g.gif

purškiu tik atspausdinus
Atsakyti
QUOTE(cikcak @ 2008 02 04, 12:25)
MELYNA PAUKŠTĖ  sagė  thumbup.gif  thumbup.gif , labai simpatiška damutė joje įsitaisiusi  thumbup.gif  tik gaila kad kažkoks šešėlis nuotrauką gadina  verysad.gif

Tikrai nuostabi sagė. O čia jos foto be šešėliuko wub.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(justess22 @ 2008 02 04, 14:56)
atidžiau pasiskaityk apie vienkomponentį ir dvikomponentį sendinimą. Tu nusipirkai vienkomponentį sendinimo laką, o dirbi kaip su dvikomponenčiu. Užtat nieko ir nesigauna. Šis lakas skirtas suskaldyti dažus, o ne padaryti sendinimą ant paveiksliuko.

...nesakyčiau, kad neįmanoma... visai įmanoma, jau išbandyta... ax.gif victory.gif ant Sadolin Antique tepiau akrilinį laką - puikiausiai skeldėja ax.gif po to įtrynimai ir viskas, na dar lakas viršutinis, aišku... Žinoma, nesigaus tokie skilimai, kaip nuo dvikomponenčio - tokie ir gaunasi, kaip vienkomponentį dažais skaldant. happy.gif
Tik pradedančiosioms tai gali pasirodyti per sunku - lakai tai skaidrūs, kas skyla - nieko nesimato, reikia "nematom" dirbti. sunglasses2.gif lens.gif
Atsakyti
QUOTE(agente009 @ 2008 02 04, 18:11)
...nesakyčiau, kad neįmanoma... visai įmanoma, jau išbandyta...  ax.gif  victory.gif  ant Sadolin Antique tepiau akrilinį laką - puikiausiai skeldėja  ax.gif po to įtrynimai ir viskas, na dar lakas viršutinis, aišku... Žinoma, nesigaus tokie skilimai, kaip nuo dvikomponenčio - tokie ir gaunasi, kaip vienkomponentį dažais skaldant. happy.gif
Tik pradedančiosioms tai gali pasirodyti per sunku - lakai tai skaidrūs, kas skyla - nieko nesimato, reikia "nematom" dirbti.  sunglasses2.gif  lens.gif

žinau, kad įmanoma... bet pradedančiom geriau nemakaluoti tų vienkomponenčių ir dvikomponenčių 4u.gif Geriau tegul teisingai su abiem išmoksta dirbti, o paskiau eksperimentuoja... nes kitu atveju tai tokie klausimai nesibaigs rolleyes.gif
Atsakyti
Aciu visom uz pagyras, bet tikejausi kritikos g.gif

O cia dar paveiksleliu lobynai

Labai daug visko

Cia ir neblogas
Papildyta:
ir dar
Papildyta:
dar
Papildyta:
Tikiuosi nesikartoju
Papildyta:
Man labai patiko
Atsakyti
Ir cia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MELYNA PAUKŠTĖ: 05 vasario 2008 - 00:17
Mamukas Indriukas, labai gražią dovanėlę paruošei thumbup.gif
Tik, man rodos, juoda juostelė prie tos švelnios mergaičiukės griežtoka: šokolado spalvos būtų smagiau...
Atsakyti
QUOTE(tautki @ 2008 02 05, 10:39)
Mamukas Indriukas, labai gražią dovanėlę paruošei thumbup.gif
Tik, man rodos,  juoda juostelė prie tos švelnios mergaičiukės griežtoka: šokolado spalvos būtų smagiau...

aciu labai,as ir dvejojau labai del tos juodos spalvos,gera patrima davei del sokolado spalvos juosteles,pasinaudosiu patarimu,aciu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(justess22 @ 2008 02 04, 17:40)
Ar kalbame apie šitą Antik mediumą?
user posted image
Aš tepu abu sluoksnius bet kokiom kryptim ir suskilinėjimai gaunasi normalūs. Gal nesulauki, kol normaliai abu sluoksniai nudžiūna? O įtrinu ne aliejiniais, o akriliniais dažais 4u.gif Taip pat viskas tvarkoje ir jokių dėmių niekur nelieka, paviršius neapsimozoja 4u.gif Dažų perteklių nušluostau drėgna servetėle. Svarbu, kad prieš įtrinant įtrūkimus tikrai gerai būtų išdžiūvęs mediumas mirksiukas.gif

Taip, cia tos priemones, kurias turiu. Zinok, Juste, isdziovinu gerai. Kiekviena sluoksni darau kita diena. O akriliniais bandziau, tai, kai pavalau dregna servetele pertekliu, tai issiterliojas pavirsius, o jei stipriau pavalau, issivalo ir is tarpuku. O kaip tu itrini: ar brauki dazais per visa pavirsiu ar stengiesi prikisti tik i tarpukus su kokiu smailesniu daiktu? As braukiu per visa pavirsiu, gal todel issiterlioja g.gif O su aliejiniais bandziau, tai prilenda i tarpus, bet valant pertekliu issipuvina ir pagrindas. Aliejinius valau su sausu skudureliu. Ech, reiks bandyti vel, turi gi pagaliau iseiti, jei kitoms iseina unsure.gif
Atsakyti
Mėlyna Paukštė, super puslapiukai thumbup.gif

mamukas indriukas, labai graži dėžutė wub.gif o pati dėžutė čia popierinė ? g.gif

spinduliuks, aš į antiko tarpus visada trinu akrilinius vario spalvos dažus, pirštu ax.gif ir drėgna servetėle švelniai nubraukiu ir paviršius švarus lieka, o tarpeliai blizga ax.gif o šiaip man irgi skirtingai gaunasi su juo, vienoj vietoj dideli gražūs įtrūkimai, o kitoj dažni ir smulkučiai, neradau dar būdo kaip teisingai tepti...
Atsakyti