Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas - 12 tema

QUOTE(daiva_z @ 2008 02 03, 14:00)
ACIU, UZSISAKYSIU  mirksiukas.gif O GALIMA ATSIIMTI IS SENASNAUJAS PACIAI  g.gif

Iš "senasnaujas" galima pasiimti tik tuo atveju, jei užsakymo suma viršija berods 35Lt. Jei suma mažesnė, tai siunčia paštu 4u.gif
Atsakyti
mergaites, padekit...apie dekupaza jau viska perskaiciau...bet vieno dalyko neisisavinau...kokiu priemoniu reikia dekupazinti ant stiklo...turiu toki stiklini vazoneli gelem...noreciau, kad ir paskui man jis persisviestu.... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabii__ @ 2008 02 03, 22:18)
mergaites, padekit...apie dekupaza jau viska perskaiciau...bet vieno dalyko neisisavinau...kokiu priemoniu reikia dekupazinti ant stiklo...turiu toki stiklini vazoneli gelem...noreciau, kad ir paskui man jis persisviestu.... 4u.gif

as turiu toki http://s114.photobuc...nt=IMG_1464.jpg -ji reikia kepti ir tinkamas salyciui su maistu
Atsakyti
o gal gali pasakyti kaip ir kada ji tepti??? blush2.gif
Papildyta:
tiesa maciau dar priemone sendinimui puslapiuke...8 nuotraukyte..gal gali tiksliai pasakyti kaip ir ka tepti...vyras nuppirko bet man ji truputi nesuprantama...
Papildyta:
dar viena klausimeli sugalvojau:smile.gif))kas per lakas ar kazkas panasaus tinka padengti jau baigta darba, kad i ji galima butu deti maista...na nebutinai ten kepsnius deti, bet kad ir kokius vaisius, saldainius....
Atsakyti
[quote=Gabii__,2008 02 03, 23:04]
o gal gali pasakyti kaip ir kada ji tepti??? blush2.gif[/quote]
reiktu artmanijai rasyti, nes pirkau ji daugiau nei pries metus ir tik karta esu darius -tai tikrai nepamenu, o aprasymo neturiu blush2.gif
pamenu, kad reikia tepti ant stiklo -tada deti servetele ir ant jos dar uztepti, taciau po keliu valandu ir kiek laiko kepti bei temperaturos - nezinau

tiesa maciau dar priemone sendinimui puslapiuke...8 nuotraukyte..gal gali tiksliai pasakyti kaip ir ka tepti...vyras nuppirko bet man ji truputi nesuprantama...[/quote]
[quote=Gabii__,2008 02 03, 23:04]]
cia* arba cia
turi buti pateiktas pilnas aprasymas papunkciui -tikrai neturiu laiko viso to nei ieskoti nei perrasineti ax.gif

dar viena klausimeli sugalvojau:smile.gif))kas per lakas ar kazkas panasaus tinka padengti jau baigta darba, kad i ji galima butu deti maista...na nebutinai ten kepsnius deti, bet kad ir kokius vaisius, saldainius....
[/quote]
as i jokiu laku lakuota daikta nedeciau net obuoliu, bet kitos naudoja, kad ir pati Sadolina
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kunigunda78: 03 vasario 2008 - 23:21
QUOTE(Mamukas Indriukas @ 2008 02 02, 12:48)
dezutes pagrinda,tai yra jos dangteli, pirmiausiai su baltais akriliniais dazais padengiau su kempinele,su kempinele graziau dazas pasidengia,su teptuku netaip lygiai,daug vargo

As daziau su teptuku (na, dengesi netobulai, bet pakenciamai), bet tik nudziuvo ir nusilupo, iki paveiksliuko klijavimo nespejau prieit... Dar busiu ikyri ir paklausiu: nieko ypatingo po tais dazais netepei, nesveitei ir pan.? blush2.gif ax.gif

Rodausi: jau seniai "iskeptas" labai paprastas rubu sepetys ax.gif
user posted image
Atsakyti

Brozke jusu visu vertinimui 4u.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Mėlyna @ 2008 02 04, 00:48)
As daziau su teptuku (na, dengesi netobulai, bet pakenciamai), bet tik nudziuvo ir nusilupo, iki paveiksliuko klijavimo nespejau prieit... Dar busiu ikyri ir paklausiu: nieko ypatingo po tais dazais netepei, nesveitei ir pan.?  blush2.gif  ax.gif

Rodausi: jau seniai "iskeptas" labai paprastas rubu sepetys  ax.gif
user posted image

patys dazai nusilupo? siaip dazai neturetu,geri akriliniai neturetu nusilupt,ne po dazais nieko netepiau ir nesveiciau,bet cia manau dar nuo pagrindo priklauso,jei koks medinis,dar padengtas senu laku,tai reiketu nusveist
Papildyta:
QUOTE(MELYNA PAUKŠTĖ @ 2008 02 04, 01:02)
Brozke jusu visu vertinimui 4u.gif

user posted image

liuks thumbup.gif tokia noreciau nesioti thumbup.gif
Atsakyti
nu profesionales, help ir vel.
kazka ne taip padariau jauciu. nusipirkau to sendinimo lako Sadolin Antik. tai va, uzaplikuota pavirsiu istepiau juo, tada pagal to lako instrukcija po gero pusvalandzio istepiau paprastu laku. jokiu senejimo pozymiu net artyn nera.
tiesa, instrukcijoj parasyta, kad reik po sendinimo lako dengt dazais ir tada laku, bet tai as nenoriu dar kokios nors spalvos. be to, kas tada is mano servetkos piesinio liks g.gif
zodz, norejau kaip graziau, gavosi kaip visada doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Tinka @ 2008 02 04, 13:41)
nu profesionales, help ir vel.
kazka ne taip padariau jauciu. nusipirkau to sendinimo lako Sadolin Antik. tai va, uzaplikuota pavirsiu istepiau juo, tada pagal to lako instrukcija po gero pusvalandzio istepiau paprastu laku. jokiu senejimo pozymiu net artyn nera.
tiesa, instrukcijoj parasyta, kad reik po sendinimo lako dengt dazais ir tada laku, bet tai as nenoriu dar kokios nors spalvos. be to, kas tada is mano servetkos piesinio liks  g.gif
zodz, norejau kaip graziau, gavosi kaip visada  doh.gif

atidžiau pasiskaityk apie vienkomponentį ir dvikomponentį sendinimą. Tu nusipirkai vienkomponentį sendinimo laką, o dirbi kaip su dvikomponenčiu. Užtat nieko ir nesigauna. Šis lakas skirtas suskaldyti dažus, o ne padaryti sendinimą ant paveiksliuko.
Atsakyti
Ir aš pasiguosiu... Neišeina man dirbti su dvikomponenčiu Antik laku verysad.gif Gaunasi super maži įtrūkimai. ir tepiau ne plonai, ir antrą sluoksnį dengiau skersai pirmam. Ir dar. Įtrinant su aliejiniais dažais, man vistiek išsiterlioja ne tik įtrūkimai, bet ir pagrindas. kažkaip purvinai išeina verysad.gif Dariau po mažą gabalėlį, bet vistiek šnipštas doh.gif
Atsakyti
http://www.flickr.co...kas/2242056822/
stai dar vienas mano darbelis 4u.gif
Atsakyti