Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas - 12 tema

QUOTE(justess22 @ 2008 02 01, 12:55)
Aš turiu bespalvę patiną, tai į ją įlašinu reikiamos spalvos pigmentą. Nors dažnai patiną pakeičiu akriliniais dažais - taip pat sėkmingai viskas įsitrina (dirbant su AntikI ir AntikII)

pas mane irgi bespalve, ir taip pat dirbu su AntikI ir AntikII.
bet įplyšimai gavosi nelabai gylūs. tai net nežinau ar laikysis ten patina, bijau kad kai skudurėliu išvalysiu kas nereikalinga, tai ir iš įtrukimu patina dings
Atsakyti
QUOTE(olajju @ 2008 02 01, 14:04)
pas mane irgi bespalve, ir taip pat dirbu su AntikI ir AntikII.
bet įplyšimai gavosi nelabai gylūs. tai net nežinau ar laikysis ten patina, bijau kad kai skudurėliu išvalysiu kas nereikalinga, tai ir iš įtrukimu patina  dings

Bespalve patina igauna zalsva papelijusi atspalvi. As ja tik kedes krasciuka istepiau ir tikrai taip gavosi. Nemaisiau su jokia spalva.
Man asmeniskai labiau patinka itrukimus itepti su pasta.
Atsakyti
QUOTE(MELYNA PAUKŠTĖ @ 2008 02 01, 13:09)
Bespalve patina igauna zalsva papelijusi atspalvi. As ja tik kedes krasciuka istepiau ir tikrai taip gavosi. Nemaisiau su jokia spalva.
Man asmeniskai labiau patinka itrukimus itepti su pasta.

gal jei su kokia spalva sumaišai buna geriau? dabar bijau ją tept unsure.gif
Atsakyti
ziogeli, as toki sumustiniu popieriu pirkau IKI, taip Norfoje buna, prie visu kepimo piepieriu, mazas balta ritinukas lenkisku uzrasu, pati ne is pirmo karto radau smile.gif
o cia vienas darbelis su tokiu popierium:
http://public.fotki....i/dscn1232.html
Atsakyti
QUOTE(ziogelis2 @ 2008 01 31, 14:20)
doh.gif o tie paveiksleliai kaip pasididina? g.gif esu visai negabi kompiuteriste schmoll.gif  unsure.gif help

niekas dar neatsake blush2.gif gal kas galit pagelbet? g.gif
Atsakyti
[quote=cikcak,2008 02 01, 11:15]
Papūgėle aš su savom štai kaip dariau, nes irgi nenorėjau kad šviestų arbata, maniškės ir taip margos o dar arbatos pakeliai. Visos dekoruotos iš apačios, dėjau kartoną ir dekoravau būtent jį, o ta pirmoji juodai balta (čia iš arbatos dėžutės padaryta papuošalų), tai jos langelis kartonu uždengtas iš viršaus ir užlakuota. Gal tau taip patiks, nereikės su tuo langu vargti.

cikcak , čiū už pamokymą! angel.gif Kilo klausimėlis: kokiomis priemonėmis klijuoji kartoną prie stiklo? Turiu Stamperijos „Colla Vello" klijus. Ar jie tiktų ir ar priklijuotą kartoną dar reikia kuo nors prispausti, kad džiūtų ir sudėkęs nebanguotų?

Ačiū visoms, pasidalinusioms patirtimi! thumbup.gif
Bet su turima dėže, manau, bus tinkamiausia cikcak pasiūlyta versija. thumb_yello.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Papūgėlė: 01 vasario 2008 - 15:32
QUOTE(ziogelis2 @ 2008 02 01, 16:07)
niekas dar neatsake blush2.gif gal kas galit pagelbet? g.gif

Tai ant jo paspaudi ir pasididina.
Atsakyti
CIKCAK,

Nuostabios tavo dėžutės, buvau tavo galerijoj wub.gif Trūksta žodžių....
Pas tave ten kai kurios dėžutės (vidus) išklijuotas veliūru, bambuko popieriumi. Kur jų galima nusipirkti? Nes aš tai dažniausiai išdažau vidų kaip nors, bet pabodo, noriu pabandyt kaip nors kitaip smile.gif
Atsakyti
QUOTE(agente009 @ 2008 02 01, 08:56)
Koxamte, iš tiesų patina nėra tai, apie ką pas mus šnekama. Iš tiesų patina yra dažai, džiūdami įgaunantys senų pažaliavusių, aprūdijusių daiktų vaizdą. Paprasčiausiai tepama ant paviršiaus ir laukiama, kol vyksta kažkokios

QUOTE(MELYNA PAUKŠTĖ @ 2008 02 01, 13:09)
Bespalve patina igauna zalsva papelijusi atspalvi. As ja tik kedes krasciuka istepiau ir tikrai taip gavosi.

g.gif kaip matau jus cia siek tie klaidinate mergaites unsure.gif
patina dekupazui, patina raizymui, patina sendinimui -tai skirtingi dalykai, nors vadinasi tuo paciu zodziu Patine
senasnaujas turi patina, kuri suteikia tam tikra efekta - zaliai auksini, melynai sidabrini ir pan.-ji nera skirta itrinti itrukimams, labiau nudazymui daikto, kad islystu tie efektai. Dekupazines buna ivairiu spalvu, taip pat bespalves, kurios maisomos su pigmentais arba akriliniais dazais, taciau spalva visada TIK vienspalve, skirta itrinti suskeldejimams. Raizymo gaminiams yra dar kita patina naudojama.
ax.gif
Atsakyti
Tikrai jau sisimaisiau as cia su tuo sendinimu doh.gif lotuliukas.gif Speju dar tam as "nepriaugau" lotuliukas.gif ir teks apsiriboti prie paprastesniu darbeliu, nes ten tepi viena po to kita, po to dar itrini, dar tas dar anas lotuliukas.gif sudetinga doh.gif unsure.gif unsure.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Koxamte @ 2008 02 01, 17:37)
Tikrai jau sisimaisiau as cia su tuo sendinimu  doh.gif  lotuliukas.gif  Speju dar tam as "nepriaugau"  lotuliukas.gif  ir teks apsiriboti prie paprastesniu darbeliu, nes ten tepi viena po to kita, po to dar itrini, dar tas dar anas  lotuliukas.gif  sudetinga  doh.gif  unsure.gif  unsure.gif  unsure.gif

tai kad su tuo sendinimu viskas aisku kaip 2x2. Dvikomponencio atveju tepi pirma sluoksni 1 antik (ar kokios kito), po kurio laiko antra sluoksni 2 antik. kai isdziusta istrinti su spalvota patina, pvz. juoda, arba su akriliniais dazais. Jei turi bespalve patina -ja maisai su pigmentu ar akrilu ir itrinti istrukimus -viskas
Atsakyti
Ta pradzia tai ir supratau smile.gif bet su tuo itrinimu susimaisiau blush2.gif dar skaiciau kad reik greiciau viska padaryt nes kosele gali susidaryti g.gif
Atsakyti