angelas (20tsk.... manau priklauso nuo amziaus... mums 5.5men)
mums 2.5men surinkome 23 taskus - Aukso viduris
QUOTE (laiva @ 2004 01 30, 11:42) |
Pasirodo turiu aukso viduriuką - 26 taškai, o man vis atrodė, kad jis velnių priėdęs |
As taip pat galvojau...
Mums lygiai 4 menesiukai...Surinkom 15 tasku. Tikras angeliukas!!!
Is tikruju taip ir yra, bet kaip sakant laikui begant viskas keisis...
Is tikruju taip ir yra, bet kaip sakant laikui begant viskas keisis...
mums 4 men. ir mes surinkom 18 balu
tikras angeliukas siaip visi kas turejo proga paslaugyt mazyle visi gyre kad rami mergaite:) tik kartais mamyte megsta pasokdint:)
tikras angeliukas siaip visi kas turejo proga paslaugyt mazyle visi gyre kad rami mergaite:) tik kartais mamyte megsta pasokdint:)
Surinkau 33 taškus . ajajajai...tikra teisybė. ir nemiegam ir zirziam gan dažnai. ale va su tais išėjimais tai teks ragus aplamdyt
QUOTE(Murena @ 2004 02 28, 21:25)
mes irgi 23 taskus surinkom, bet mums tai dar tik 1 menesiukas
Tai pagal tai visai nebloga vaika turiu
Mums tuoj 4 men. surinkom 18 balu. Tiesos yra, bet kai prades dantys dygt, tai turbut balu daugiau surinksim
QUOTE(laiva @ 2004 01 30, 11:43)
Pasirodo turiu aukso viduriuką - 26 taškai, o man vis atrodė, kad jis velnių priėdęs
Pas mus tas pats varijantas Auksas ne vaikas, o kas galėtų pagalvoti
MES SURINKOME 20 TASKU. IR YRA ANGELIUKAS. GAL IR TAIP PASAKYCIAU GERAS YRA TIK KARTAIS PASOGDINA MAMA. MAN PATIKO TESTAS
Aciu uz testuka ir taip vadinau angeleliu, o dar kai testas patvirtina Nors tai ir zaidimas, bet juk mamos sirdziai taip gera Beje, vangiu mano vaiko nepavadinsi - akutes tik juda, rankom kojom makaluojasi, sypsena nuo veido nenyksta, bendrauja su viskuo kas papuola.
Sutinku su kitu nuomone, kad laikui begant ir atsakymas keisis. Ojoj kas bus kai ropot prades Eisim i kipsiuku grupe
Sutinku su kitu nuomone, kad laikui begant ir atsakymas keisis. Ojoj kas bus kai ropot prades Eisim i kipsiuku grupe