Įkraunama...
Įkraunama...

Kokį kūdikį atnešė gandras

angelas wub.gif (20tsk.... manau priklauso nuo amziaus... mums 5.5men)
Atsakyti
mums 2.5men surinkome 23 taskus - Aukso viduris wub.gif clap.gif
Atsakyti
QUOTE (laiva @ 2004 01 30, 11:42)
Pasirodo turiu aukso viduriuką - 26 taškai, o man vis atrodė, kad jis velnių priėdęs rolleyes.gif biggrin.gif biggrin.gif

As taip pat galvojau... wub.gif cool.gif
Atsakyti
Mums lygiai 4 menesiukai...Surinkom 15 tasku. Tikras angeliukas!!!
Is tikruju taip ir yra, bet kaip sakant laikui begant viskas keisis... thumbup.gif
Atsakyti
mums 4 men. ir mes surinkom 18 balu
tikras angeliukas siaip visi kas turejo proga paslaugyt mazyle visi gyre kad rami mergaite:) tik kartais mamyte megsta pasokdint:)
Atsakyti
Surinkau 33 taškus doh.gif . ajajajai...tikra teisybė. ir nemiegam ir zirziam gan dažnai. ale va su tais išėjimais tai teks ragus aplamdyt g.gif
Atsakyti
QUOTE(Murena @ 2004 02 28, 21:25)
mums 2.5men surinkome 23 taskus - Aukso viduris wub.gif  clap.gif

mes irgi 23 taskus surinkom, bet mums tai dar tik 1 menesiukas smile.gif
Tai pagal tai visai nebloga vaika turiu smile.gif
Atsakyti
Mums tuoj 4 men. surinkom 18 balu. Tiesos yra, bet kai prades dantys dygt, tai turbut balu daugiau surinksim doh.gif
Atsakyti
QUOTE(laiva @ 2004 01 30, 11:43)
Pasirodo turiu aukso viduriuką - 26 taškai, o man vis atrodė, kad jis velnių priėdęs  rolleyes.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Pas mus tas pats varijantas tongue.gif Auksas ne vaikas, o kas galėtų pagalvoti tease.gif
Atsakyti
surinkom 13 tasku doh.gif kai vaikas jaucia kad yra mylimas jauciasi saugus.
Atsakyti
MES SURINKOME 20 TASKU. IR YRA ANGELIUKAS. GAL IR TAIP PASAKYCIAU GERAS YRA TIK KARTAIS PASOGDINA MAMA. MAN PATIKO TESTAS thumbup.gif
Atsakyti
Aciu uz testuka 4u.gif ir taip vadinau angeleliu, o dar kai testas patvirtina thumbup.gif Nors tai ir zaidimas, bet juk mamos sirdziai taip gera blush2.gif Beje, vangiu mano vaiko nepavadinsi - akutes tik juda, rankom kojom makaluojasi, sypsena nuo veido nenyksta, bendrauja su viskuo kas papuola.
Sutinku su kitu nuomone, kad laikui begant ir atsakymas keisis. Ojoj kas bus kai ropot prades ax.gif Eisim i kipsiuku grupe biggrin.gif
Atsakyti