Įkraunama...
Įkraunama...

konizacija

QUOTE(Aukselio mama @ 2008 12 29, 14:48)
Agvi Tu jau po operacijos?Jai taip tai kur darei?

Dar ne, dar laukiu verysad.gif . Po naujuju darys kraujo tyrimus ir duos siuntima, tai dar net ir nezinau, kur geriau operuotis... unsure.gif Gal kas galit patart?
Papildyta:
QUOTE(Kanarejka @ 2008 12 29, 22:10)
Labas visoms mamytems:)

Siandien suzinojau atsakyma, carcinoma in situ pasake, bet vezio nera ( tai labai labai labai apsidziaugiau), pasake dabar citologini reikes po 3 men, po to po 4 men, ir po to kas 6 men kartot wink.gif

Sveikinu 4u.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,
Man irgi darė konizaciją.
Per profilaktinę apžiūrą padarė citologinį ir pasakė, kad CIS3.
Paguldė į Raudonąjį Kryžių operacijai pas gydytoją Kirilovą. thumbup.gif
Padarė kartu ir biopsiją.
Atsakymas buvo carcinoma in situ.
Gydytoja aiškino, kad tai gerai, nes blogosios ląstelės yra vienoi vietoj (in situ), o nepaplitusios.
Po narkozės atsiagavu greitai ir tą pačią dieną važiavau namo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rjv @ 2008 12 30, 09:53)
Sveikos merginos,
Man irgi darė konizaciją.
Per profilaktinę apžiūrą padarė citologinį ir pasakė, kad CIS3.
Paguldė į Raudonąjį Kryžių operacijai pas gydytoją Kirilovą.  thumbup.gif
Padarė kartu ir biopsiją.
Atsakymas buvo carcinoma in situ.
Gydytoja aiškino, kad tai gerai, nes blogosios ląstelės yra vienoi vietoj (in situ), o nepaplitusios.
Po narkozės atsiagavu greitai ir tą pačią dieną važiavau namo  4u.gif

o ar kam nors yra buve, kad iskart, paemus PAP, buvo nustayta carcinoma in situ? Nes cia ziuriu daugeliui buvo CIS3, o po konizacijos isaiskejo, kad carcinoma in situ... O jei PAP jau rodo ta carcinoma, tai po operacijos gali paaisket, kad yra dar blogiau? Na...nzn...gal as cia nusisneku ir baigiu atsibosti...bet man labai baisu verysad.gif .
Gal galit kas nors papasakoti, kokia tvarka seka toliau, kai jau gauni siuntima operacijai? Pati renkiesi, kurioj ligoninej nori operuotis ir pas ka? Ar tiesiog vaziuoji i priemima? Ir ar greit paguldo (ta prasme - nuvaziuoji susitart, tai ta pacia diena ar kaip?)... Ir ar Jus emet paskui nedarbingumo lapelius, ar jau kita diena ejot i darba?
Atsakyti
QUOTE(AgVi @ 2008 12 30, 11:50)
Gal galit kas nors papasakoti, kokia tvarka seka toliau, kai jau gauni siuntima operacijai? Pati renkiesi, kurioj ligoninej nori operuotis ir pas ka? Ar tiesiog vaziuoji i priemima? Ir ar greit paguldo (ta prasme - nuvaziuoji susitart, tai ta pacia diena ar kaip?)... Ir ar Jus emet paskui nedarbingumo lapelius, ar jau kita diena ejot i darba?

Gali rinktis ir kurioj ligoninėj, ir pas ką. Beje svarbu ir ciklo diena, ir žinojimas ką ir kaip darys, todėl su gydytoju, kuris operuos vis tiek reiktų pasikalbėt prieš operaciją (bent jau taip manau). O tyrimus jau pasidarei? Kraujo? Kardiograma?

Tik jau nemanyk, kad kitą dieną po operacijos galėsi į darbą eit smile.gif Ir net ne kitą savaitę... Save reik šiek tiek labiau prižiūrėt po operacijos, netampyt per sunkiai ir t.t.
Atsakyti

[/quote]

Sveikos merginos,

kai gavau siuntima konizacijai (buvo HSIL CIN2/3), tai is karto pasiklausiau gydytojos, koki gydytoja ir ligonine gali rekomenduoti. Man rekomendavo Santariskes, kadangi jie turi geriausia laborotorija ir nedidele operacine. Dave vieno gydytojo tel. Susiskambinau, susitikom, paziurejo siuntima, sutarem data ir laukiau operacijos. Butu gerai pasidaryti kraujo tyrima, nes sio tyrimo neturejau, tai vos pagulde blush2.gif Operacija truko apie 30min. Atsibudau, pabuvau gal pora valandu ir namo vaziavau... labai skaudejo galva... doh.gif Biuleteni turejau apie 9d.

Nezinau, ar cia labai jau paaiskinau biggrin.gif

Visoms linkiu stiprybes, sveikatos ir optizmo 4u.gif Nuostabiu Naujuju metu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(AgVi @ 2008 12 30, 11:50)
o ar kam nors yra buve, kad iskart, paemus PAP, buvo nustayta carcinoma in situ? Nes cia ziuriu daugeliui buvo CIS3, o po konizacijos isaiskejo, kad carcinoma in situ... O jei PAP jau rodo ta carcinoma, tai po operacijos gali paaisket, kad yra dar blogiau? Na...nzn...gal as cia nusisneku ir baigiu atsibosti...bet man labai baisu  verysad.gif .

Man gydytoją rekomendavo, su ja ir tariausi dėl operacijos.
Prieš tai padariau tyrimą kraujo grupei žinoti ir viskas.
Dėl biuletenio pasakė, kad duoda tik 3 dienom. Bet kadangi man darė penktadienį, tai jo neėmiau.
Po operacijos man viskas buvo ok, tik negalima buvo vonioje maudytis mėnesį, į soliariumą eiti, mylėtis, sunkumus kelti ir t.t.
Dabar viskas man gerai, tik pastoviai būna uždegimėliai.
Ir svarbiausia, aš labai savimi patenkinta, kad aš laiku ėjau tikrintis, visą tai ištvėriau, vienu žodžiu pasididžiavimas savimi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kanarejka @ 2008 12 29, 22:10)
Labas visoms mamytems:)

Siandien suzinojau atsakyma, carcinoma in situ pasake, bet vezio nera ( tai labai labai labai apsidziaugiau), pasake dabar citologini reikes po 3 men, po to po 4 men, ir po to kas 6 men kartot wink.gif

Sveikinu ir labai džaiugiuosi už tave, aš geriu imunitetą keliančius vaistus-bičiu pienelio tabletes ir tau patariu šituos 3 mėn iki sekančio tyrimo pagerk,blogiau tikrai nebus, jų būna pirkti bitininkų parduotuvėse
sekmės tau, tikiuosi visos pasveiksim ir susitiksim ne tokiose liūdnose temose... mirksiukas.gif mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rjv @ 2008 12 30, 17:35)

Dėl biuletenio pasakė, kad duoda tik 3 dienom. Bet kadangi man darė penktadienį, tai jo neėmiau.

Negaliu patikėt, tik 3 dienom??? doh.gif Ir kaip po tų trijų dienų į darbą eit?
Ar čia visoms taip lengvai buvo po operacijos?
Atsakyti
Nemanau, kad po operacijos visoms lengva.
Viskas priklauso nuo organizmo. Aišku po narkozės kelias dienas buvo silpnoka. Bet darbe nepersistengiau. Ir gan greitai atsigavau. mirksiukas.gif
Galiu pasakyti, jog tai nėra taip baisu, kaip įsivaizdavau tuo metu. smile.gif
Atsakyti
po operacijos lengva, bent jau man buvo, sunkiausia pries operacija smile.gif linksmu nauju visoms smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dangkiku @ 2008 12 30, 19:52)
Sveikinu ir labai džaiugiuosi už tave, aš geriu imunitetą keliančius vaistus-bičiu pienelio tabletes ir tau patariu šituos 3 mėn iki sekančio tyrimo pagerk,blogiau tikrai nebus, jų būna pirkti bitininkų parduotuvėse
sekmės tau, tikiuosi visos pasveiksim ir susitiksim ne tokiose liūdnose temose... mirksiukas.gif  mirksiukas.gif  mirksiukas.gif

Aciu, butinai gersiu, nes ir taip imunitetas silpnas, herpesas tai kas 3-4 men., cia jau kaip pagal grafika, ir dabar ant lupos , jau taip nusibodo tiesiog negaliu.
O kur ta bitininku parduotuve?:)ir kiek tu tableciu gerti per diena?smile.gif

Papildyta:
AgVi - kada tau operacija? Kur darys?
Papildyta:
QUOTE(gintek @ 2008 12 31, 19:17)
po operacijos lengva, bent jau man buvo, sunkiausia pries operacija smile.gif linksmu nauju visoms smile.gif

Man tik labai ziauriai galva skaudejo ..
O baisiausia yra pries operacija,..o po to tik labai sunku atsakymo laukti,..man viena diena kaip savaite buvo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(pukeliux @ 2008 12 31, 00:22)
Negaliu patikėt, tik 3 dienom???  doh.gif Ir kaip po tų trijų dienų į darbą eit?
Ar čia visoms taip lengvai buvo po operacijos?

Aš biuletenį gavau tik vienai dioenai, tam, kad gauciau reikėjo po operacijos tiesiai eiti pas gydytoją, kadangi po narkozes nelabai sugebejau nusiunciau mama, daktare pasake ,kad nera israso is ligonines todėl negali duoti biuletenio,nors biuletenis tai buvo tai vienai dienai ir ligos kodas buvo, bet be israso atsisake isduoti, tada mama vel vaziavo atgal i ligonine pas daktare ,kuri operavo, o jos darbe jau nebebuvo, va taip likau viosai be biuletenio, tik susitariau su darbdaviu, kad dar 1 diena pabusiu namie ir jau 3 diena miniau i darba, uztat ir dabar turiu problemu,istisai kraujuoju, negyja ten niekas ,skauda ir t.t.
Atsakyti