Įkraunama...
Įkraunama...

konizacija

QUOTE(AgVi @ 2008 12 20, 23:16)
O tai jei onkocitologinis tepinelis iskart jau rodo CIS - tai butinai onkologiniam operuoja (na ta konizacija daro)?
Man tik keista....va nustate man, kad yra carcinoma in situs - jau balandzio men. Suzinojau tik dabar nuejus (galima sakyt - atsitiktinai)...tai jei buciau nejus pora metu - butu niekas ir nepranese, taip iseina... g.gif  Nesuprantu...atlieka prevencine vezio programa, uzsideda pliusiuka, o tai tolimesniu gydymu nelabai jau ir rupinasi, taip iseina...

CARCINOma jau vien tas zodis parodo, kad yra piktybinis navikas, ir reikia kuo skubiau operuoti, nelaukiant jokiu tyrimu, mano mamai po sav jau dare operacija suzinojus apie carcinoma. nejuokauk. cia ne juokai.
Atsakyti
QUOTE(AgVi @ 2008 12 20, 22:16)
O tai jei onkocitologinis tepinelis iskart jau rodo CIS - tai butinai onkologiniam operuoja (na ta konizacija daro)?
Man tik keista....va nustate man, kad yra carcinoma in situs - jau balandzio men. Suzinojau tik dabar nuejus (galima sakyt - atsitiktinai)...tai jei buciau nejus pora metu - butu niekas ir nepranese, taip iseina... g.gif  Nesuprantu...atlieka prevencine vezio programa, uzsideda pliusiuka, o tai tolimesniu gydymu nelabai jau ir rupinasi, taip iseina...

Carcioma in situ, tai yra ikivėžinė stadija, as 6-ame sios temos puslapyje idejau nuoroda(pabandyk gal atsidarys tau) ten yra labai geras paveikslelis ir viskas parodyta, CIS3 ir Sarcioma in situ yra viename lygmenyje, pries pat vezy, bet tikrai dar ne vežys kaip cia tau kažkas rašė, pasiskaityk internete tikrai rasi dauk informacijos.
Konizacija daro jei CIS2 arba CIS3, jei mazi pakitimai tai tik stebi ir tiek, konizacija gera procedūra kurios metu pašalinamas tas negerasis sluoksnis,tuo paciu ir padaromas nuoseklus tyrimas ar viskas buvo isimta, ar dar liko.
O del gydytoju pasakysiu tik tiek, kad siais laikai tik mums patiems rupi musu sveikata daugiau tikrai niekam, jie dirba kaip konvejeriai, be jausmu ir tiek, ir musu problemos, pranese,ar nepranese, kaip ir man nieko nepasake ka turiu po op daryti, ko ne. Mazdauk tau idomu tu ir susizinok...
Atsakyti
QUOTE(AgVi @ 2008 12 21, 20:33)
Man kaip supratau i santariskes nereiks, nes mano ginekologe liepe atvaziuot po nauju nevalgius - darys kraujo tyrimus ir matyt iskart guldys konizacijai.
O jus ligoninej daktarams davet kiek nors? Neisivaizduoju, kaip dabar ligoninese reikia elgtis... sad.gif

As tau issiunciau privacia zinute, paziurek.
Atsakyti
QUOTE(Kanarejka @ 2008 12 22, 14:40)
As tau issiunciau privacia zinute, paziurek.

Aciu 4u.gif
Atsakyti
Carcinoma mamno mamytei buvo, tai net biopsijos nedare, po PAP tyrimo parode jai Carcinoma, ir daktaras be uzuolanku pasake, skubiai reikia operuoti. Bet taip buvo pries 3metus, db ji sveika ir grazi ir viskas tvarkoje. Nemegstu tokiu gydytoju kur per aplinkui kalba, o paprastam zmogeliui grizus, reikia sest prie google ir ieskot ka reiskia tas ir tas...
Atsakyti
Man tai labai sokas buvo kai suzinojau,.. ir verkiau, ir miegot negalejau,..kosmaras. Tai man dar isaiskino gydytoja, bet pet tos nervus nieko nesupratau, tai kai tik atejau namo is karto prie kompo,..ir per google ieskojau info.. Tai daug skaicau- bet kuo daugiau, tuo daugiau nervinausi,..po to ilindau i forumus, pabendravau, ir tik tada nusiraminau kaz kiek,..dabar laukiu nesulaukiu atsakymo is ligonines. Siandien buvau poliklinikoje, tai daktare pasake, kad po 4 men. maksimum vel reikia ateiti pakartotinai daryt PAP. Tai kazkur kovo men vel eisiu,..cia zinoma jei geras atsakymas is ligonines ateis,..( nors as zinau,kad gerai,...tiesiog sito labai noriu ir tikiu smile.gifsmile.gifsmile.gif

Tai mergaites, linksmu Sv.Kaledu Jums,newyear.gif ir artejanciu Naujuju,wink_3.gif ir kad 2009m butu geresni negu sitie,..ir kad nebutu jokiu ligu nono.gif Linkiu visoms SVEIKATOS vacation4.gif
Atsakyti
Tai va šiandien sužinojau atsakymą, viskas gerai tik yra kažkokia patologija kurią reikia gyditi, tai jau pasakysiu jums taip pasijaučiau kaip 9- tam dangui.Šitos Kalėdos man stebuklingiausios per visus mano gyvenimo metus.

Visom linkiu stenkitės kuo mažiau nervuotis ir reikia išlaukti atsakymo.

Su šv. Kalėdom ir artėjančiais Naujaisiais metais, linksmų ir šiltų švenčių.
Ir visom jums linkiu, kad būtumėte sveikos . 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Labai dziugu,kad viskas gerai pas Tave:)
O tu skambinai i ligonine? Reikes ir man paskambinti - reiskia irgi turetu buti:)
Atsakyti

Dangkiku dideliausi Tau sveikinimai! Imk 4u.gif
Atsakyti
Su sventemis Jus visas 4u.gif
Linkiu visoms daug sveikatos, o visa kita - bus, visa kita - uzdirbama, igyvendinama, sukuriama...

Na, man mano gine irgi iskart pasake, kad reikia skubiau operuot, jokiu biopsiju net nesiule...juk ir taip aisku - carcinoma.. Man tik liudniausia, kad per kazkokia klaida jau puse metu as pravaiksciojau, o galejau jau seniai isoperuot.. Labai tikiuosi, kad per ta laika visa tai nespejo labai progresuot ir viskas baigsis kaip kazkurios mamytei, kur cia neseniai rase rolleyes.gif
Ech... visos sventes su streso prieskoniu... unsure.gif

Kanarejka, kaip tavo atsakymai? Tikiuosi, kad viskas gerai 4u.gif
Atsakyti
Agvi Tu jau po operacijos?Jai taip tai kur darei?
Atsakyti
Labas visoms mamytems:)

Siandien suzinojau atsakyma, carcinoma in situ pasake, bet vezio nera ( tai labai labai labai apsidziaugiau), pasake dabar citologini reikes po 3 men, po to po 4 men, ir po to kas 6 men kartot wink.gif
Atsakyti