Įkraunama...
Įkraunama...

konizacija

Sveikos, na del konizacijos ir nestumo galiu pasakyti tiek, kad yra daug nuomoniu, bet mano gydytoja sake, kad isnesiojimui tikrai nebus problemu, todel kad kaklelis randuotas lieka po operacijos, kuris tik prilaiko vaikucio "iskritima" nelaiku. na man sake, kad problemu tikrai nebus. Tik patare daryti cezario operacija, nes nepatare, kad kaklelis butu plesomas, poto vel siuvamas, bet sake, teoriskai tai galima paciai gimdyti, bet praktiskai dazniausiai cezaris.
Atsakyti
nera nieko sudetingo, jau kita diena ejau namo pati,po sav i darba. nesudetinga operacija ir gimdymui jokiu sunkumu nesudaro.
Atsakyti
Man trečiadienį padarė konizaciją, bijojau labai bet nėra ten ko bijoti, narkozę gauni ir nieko nejunti
Atsakyti
QUOTE(Kanarejka @ 2008 11 19, 18:41)
Oj, mergaites,..kaip man baisu...laukiu nesulaukiu, kad greiciau viskas baigtusi...
pasake,kad 7-8 po menesiniu darys konizacija..o cia negreitai... tik gruodzio 8-13 dienomis...
Papasakokit kam dare , koks gydytojas? Man pasiule Birute Intaite, papsakokit gal jus jinai operavo, arba koks kitas geras gydytojas:)

sveika,

lengva butu sakyti, nepanikuok ir t.t. pati bijojau, visko prisigalvojau.. Man CIN 2 (HSIL).
Mane operavo Tomas Kazlauskas. Gydytojas geras, atsakingas.Buvau uzmigdyta, po operacijos pabuvau kelias valandas ir mane parveze namo, aisku pykino ir apie savaite turejau nedarbinguma.
Operacija pavyko, kaklelis graziai sugijes, o dabar tik laukia vel pakartotiniai citologiniai tyrimai.

Sekmes ir viskas bus gerai wink.gif 4u.gif
Atsakyti
kai jau busiu po operacijos irgi galesiu papasakot visa is savo patirties... Manau,kad viskas gerai bus ax.gif
Atsakyti
Kažkaip netyčia čia užsukau ir nusprendžiau pasidalinti patirtimi, kad kai kurias nuraminti. Man buvo atlikta konizacija dėl to, kad per biopsiją rodė CIN3 pakitimus. Po operacijos atėjo geri tyrimų rezultatai, kad pakitimai buvo įtakoti uždegiminio proceso, todėl biopsijos rezultatai netikslūs. Konizacija buvo padaryta labai gili, nes žaizda buvo didžiulė.
Po poros metų išnešiojau ir pati pagimdžiau vaikelį. Pastoti buvo labai lengva. Išnešioti buvo sunkiau, nes kaklelis trumpėjo ir pradėjo atsidarinėti, tačiau stipriai neatsidarė, todėl viskas buvo sėkminga. Gydytojai minėjo, kad iš esmės visos moterys po tokių operacijų išnešioja vaikus. Gimdžiau pati, tik labai stipriai reikėjo skatinti, kaklelis neplyšo.
Todėl nepergyvenkit mergytės ankščiau laiko, viskas bus gerai ir turėsit jūs leliukus. 4u.gif Sėkmės.
Atsakyti
Tai kad man del leliuku neskauda galva, as turiu 2 vaikus. Tik kazkaip pastoviai galvoju,kad kai padarys konizacija, ir istirs ka ispjove tai parodys,kad vezys,..man tai yra baisiausia... doh.gif
Atsakyti
nesibaimink, tikek, kad viskas bus gerai giliai sirdy, taip ir bus smile.gif sekmytes 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
radau sia temele,perskaiciau viska ir kazkaip nusiraminau,nes pas mane taip pat rado HSIL (CIN2,CIN3,CIS) tai sias keturias dienas sakiau isprotesiu,verkiau,nakti nemiegojau,vviskas galvojau vezys bus anksciau ar veliau verysad.gif kazkaip perskaiciau jusu pasisakymus net geriau pasidare.Pirmadieni vaziuoju i klinikas,darys kazkokius tyrimus bet dar nezinau kokius,bet kiek suprantu tai ziures is arti,kurioj vietoj pazeista,nes daktare sake viskas ten tvarkoj nieko nematyti,o tyrimas visai ka kita rodo.
Tai kiek suprantu manes laukia dabar biopsija pirmiau ar konizacija?Atsakykit kurios zinot 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Audrike @ 2008 12 04, 18:52)
Sveikos  4u.gif
radau sia temele,perskaiciau viska ir kazkaip nusiraminau,nes pas mane taip pat rado HSIL (CIN2,CIN3,CIS) tai sias keturias dienas sakiau isprotesiu,verkiau,nakti nemiegojau,vviskas galvojau vezys bus anksciau ar veliau  verysad.gif  kazkaip perskaiciau jusu pasisakymus net geriau pasidare.Pirmadieni vaziuoju i klinikas,darys kazkokius tyrimus bet dar nezinau kokius,bet kiek suprantu tai ziures is arti,kurioj vietoj pazeista,nes daktare sake viskas ten tvarkoj nieko nematyti,o tyrimas visai ka kita rodo.
Tai kiek suprantu manes laukia dabar biopsija pirmiau ar konizacija?Atsakykit kurios zinot  4u.gif

pirmiau biopsija
Atsakyti
QUOTE(ausraa14 @ 2008 12 04, 19:59)
pirmiau biopsija

Nepyk uz durnus klausimus,bet man idomu biopsija kai daro,tai ta pacia diena isleidzia namo,o kai konizacija,kiek reikia gulet ligoninej?kaip man baisu,niekad as tose ligoninese negulejus,tik kai gimdzius,tai man taip baisu
Atsakyti
QUOTE(Audrike @ 2008 12 04, 19:04)
Nepyk uz durnus klausimus,bet man idomu biopsija kai daro,tai ta pacia diena isleidzia namo,o kai konizacija,kiek reikia gulet ligoninej?kaip man baisu,niekad as tose ligoninese negulejus,tik kai gimdzius,tai man taip baisu

biopsija daro apie 15 min.o konizacija tai kita diena namo isleidzia
Papildyta:
nieko ten baisaus,juk duoda narkoze,nieko nejausi.
Atsakyti