QUOTE(pukuotukassss @ 2009 10 05, 08:19)
jei ne paslaptis kokius antibijotikus tau pask?man azitromicina,bet manau kad tas uzdegimas dar yra,ketvirtad.vaziuoju,O tau ehoskopija dare?ar ten mate kad yra uzdegimas?As dabar daugiau bijau ne tos operacijos,o kaip issigydit uzdegima
Man liepe zvakutes Poligynax naudoti ir dvi tabletes mycosyst isgerti (isgeriu, savaite pertraukos ir vel isgeriu) Pries kazkur dvi savaites naudojau macmimor zvakutes. Siaip sake, kad imunitetas nusilpes. Echoskopijos nedare, sake nera reikalo. Is tiansi produktu geriu antilipidine arbata, kordicepsa (naturalus antibiotikas, nesukeliantis disbakteriozes) , chitozana ir ikana
Plius nesioju akmenis kurie gydo sias ligas
Tik akmenis reikia panesioti, staigaus pokyciu kaip ir nuo papildu nera. Ir tiketi, kad jie gydo. Turiu pasakyti, kad mano menesines buvo nereguliarios visa gyvenima, kai uzsidejau akmenis pirma karta gyvenima du menesius menesines buvo laiku. Negalejau patiketi. Tik trecia menesi didziulis stresas ne tik menesines isreguliavo bet ir per imunine sistema kirto. ir dabar dar bandau perlauzti tam tikrus psichologinius dalykus savyje
Zodziu remiuosi rytu medicina gydau ne tik kuna bet ir siela
Nebijok, issigydysi ta uzdegimuka. Viskas bus ok. O kodel taip bijai?
As kai tiksliai zinau, ka gali rasti po konizacijos man taip palengvejo. Gyventi nezinioje buvo kosmaras. Reikejo anksciau taip intensyviais dometis savo liga. Bet man taip tarp kitko pasakydavo tepinelio atsakyma. As jau galvoju, kad valdiskose poliklinikose dauguma gydytoju dirba atmestinai. Man net gydytoja valdiskoje poliklinikoje nepaaiskino, kad konizacija darys. Kiek laiko nedarbingumas, ko reikia saugotis. Tokiu budu buvau priversta visa interneta ismalti, kol susiradau visa info. Jog zinau kokia taktika gydo lietuviai ginekologai ir kokia pvz, Anglijoje
Privaciai kai nuvaziavau viska, isaiskino, ka kur ir kaip. Aisku as ir apsiskaiciusi nuvaziavau. Na bet zinokit, kai issiaiskinau iki smulkemu savo diagnoze, kai zinau ko galiu sulaukti, man tarsi akmuo nuo sirdies nukrito. Siuo metu visai nebijau. Tokia ramybe viduje, kad net nemoku apsakyti.
Toks jausmas viduje, tarsi ruosciausi naujam gyvenimo etapui
Pradejau i daug dalyku ziureti paprasciau, stengiuosi maziau nervintis
Gal ir jums kam tokiu pokyciu buvo?