Įkraunama...
Įkraunama...

konizacija

QUOTE(Kootwella @ 2009 10 05, 11:35)
Mane taip pat persekiojo panašūs simptomai. O kokią diagnozę Jums buvo nustatę prieš konizaciją (t.y. LSIL, HSIL ar pan.?).

pas mane buvo PAP-ASCUS ,po konizacijos CIN 1
Papildyta:
QUOTE(allisa @ 2009 10 05, 12:17)
o ka tau darys?man 09.25 buvo lygiai 3 menesiai praeje.Tai 09.28 pasidariau tepineli,jeigu viskas ok,tai nereikes gal pas gydytoja,ar ne?Tik jeigu blogai?

Man liepe ateiti pasirodyti,paziures,kaip sugijo ir tt..Mano konizacija daryta rugpjucio pradzioje,tai trys menesiai bus tik lapkričio pradzioje,tada ir kartosiu PAP,.lyg taip aiškino.. mirksiukas.gif
Atsakyti
Pas mane po biopsijos irgi parasyta letinis cervicitas. cia yra gimdos kaklelio uzdegimas, ne nuo zaizdeles. Man reikejo tirtis del chlamidiju ir ureaplazmos, kad nustatyti sukeleja, tai pas mane rado ureaplazma. paskyre antibiotiku, zvakes, praplovimai. Kita savaite eisiu ziuret. O del PAP, tai pas mane CIN1, bet nedarys kol kas nieko, tik stebes..
Atsakyti
kazkas anksciau klause, kur vilniuje darytis?
rekomenduociau Diagnostikos medicinos centra, grybo..teritorine ligoniiu kasa kompensuoja, tai reikia gydytojo siuntimo ir lieka susimoketi apie 300 lt.. palata vienviete, viskas patiekta, o aptarnavimas..smile.gif rekomenduoju
Atsakyti
QUOTE(Ragany @ 2009 10 05, 18:56)
Pas mane po biopsijos irgi parasyta letinis cervicitas. cia yra gimdos kaklelio uzdegimas, ne nuo zaizdeles. Man reikejo tirtis del chlamidiju ir ureaplazmos, kad nustatyti sukeleja, tai pas mane rado ureaplazma. paskyre antibiotiku, zvakes, praplovimai. Kita savaite eisiu ziuret. O del PAP, tai pas mane CIN1, bet nedarys kol kas nieko, tik stebes..

nepykit uz toki klausima,bet ka jums gyd.aiskina is kur tos ureaplazmos?ar kitom kai randa hlamidijas?na man tai pat ytare hlamidijas.Taciau mane kamuoja toks klausimas,jug jos persiduoda lytiniu keliu,tai as ir keliu sau klausima IS KUR?po 15 m.santuokos jas randa?jei uzsikrete pries santuoka,ar jos galejo tiek metu tunoti,tai kaip suprantu,tai ir buvo pastovus uzdegimai?Del to as cia ir karts nuo karto klausiu ar jus issityret kas sukele ta uzdegima.Na as vyru kaip ir pasitikiu,bet man vis tik n
esueina cia kaskas
Dar norejau paklaust,ar jums po konizacijos rado ENDOMETRIOZE?man dakt.sako kad operuojant pas 90%moteru randa,na pas mane ir be operacijos ja mato
Papildyta:

o sitie tyr.nuo chlamidiju,ureaplazmu mokami?man nesiulo ju daryt,taciau as noreciau issitirt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pukuotukassss: 06 spalio 2009 - 08:27
QUOTE(pukuotukassss @ 2009 10 06, 09:26)
o sitie tyr.nuo chlamidiju,ureaplazmu mokami?man nesiulo ju daryt,taciau as noreciau issitirt

mokami 4u.gif pigiausia Aids centre - Algirdo g.
Atsakyti
Sveikos merginos,

Sąžiningai prisipažinsiu, kad tikrai neperskaičiau visos temos.
Man konizacija padaryta liepos pradžioje, taigi jau truputį daugiau nei prieš tris mėnesius. Kažkaip sunkiai man gijo, ir draudimus gydytoja skyrė ilgiau nei įprastai, o šiandien apsilankius pas gydytoją, man pasakė, kad dar nėra visiškai apsitraukus ta žaizdelė, žodžiu, kaip išsireiškė, atrodo negražiai. Taigi paskyrė darytis tamponus su šaltalankio aliejum.
Norėjau paklausti, ar dar yra kam taip buvę, ar čia man kažkaip negerai gyja. Nors iš tiesų esu problematiška gijimo atžvilgiu, kas liečia siūlus ir antikūnius, bet čia gi nebuvo jokių siūlų.
Pasidalinkit mergaitės savo žiniomis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pukuotukassss @ 2009 10 05, 08:19)
jei ne paslaptis kokius antibijotikus tau pask?man azitromicina,bet manau kad tas uzdegimas dar yra,ketvirtad.vaziuoju,O tau ehoskopija dare?ar ten mate kad yra uzdegimas?As dabar daugiau bijau ne tos operacijos,o kaip issigydit uzdegima

Man liepe zvakutes Poligynax naudoti ir dvi tabletes mycosyst isgerti (isgeriu, savaite pertraukos ir vel isgeriu) Pries kazkur dvi savaites naudojau macmimor zvakutes. Siaip sake, kad imunitetas nusilpes. Echoskopijos nedare, sake nera reikalo. Is tiansi produktu geriu antilipidine arbata, kordicepsa (naturalus antibiotikas, nesukeliantis disbakteriozes) , chitozana ir ikana smile.gif Plius nesioju akmenis kurie gydo sias ligas mirksiukas.gif Tik akmenis reikia panesioti, staigaus pokyciu kaip ir nuo papildu nera. Ir tiketi, kad jie gydo. Turiu pasakyti, kad mano menesines buvo nereguliarios visa gyvenima, kai uzsidejau akmenis pirma karta gyvenima du menesius menesines buvo laiku. Negalejau patiketi. Tik trecia menesi didziulis stresas ne tik menesines isreguliavo bet ir per imunine sistema kirto. ir dabar dar bandau perlauzti tam tikrus psichologinius dalykus savyje smile.gif Zodziu remiuosi rytu medicina gydau ne tik kuna bet ir siela thumbup.gif
Nebijok, issigydysi ta uzdegimuka. Viskas bus ok. O kodel taip bijai?
As kai tiksliai zinau, ka gali rasti po konizacijos man taip palengvejo. Gyventi nezinioje buvo kosmaras. Reikejo anksciau taip intensyviais dometis savo liga. Bet man taip tarp kitko pasakydavo tepinelio atsakyma. As jau galvoju, kad valdiskose poliklinikose dauguma gydytoju dirba atmestinai. Man net gydytoja valdiskoje poliklinikoje nepaaiskino, kad konizacija darys. Kiek laiko nedarbingumas, ko reikia saugotis. Tokiu budu buvau priversta visa interneta ismalti, kol susiradau visa info. Jog zinau kokia taktika gydo lietuviai ginekologai ir kokia pvz, Anglijoje mirksiukas.gif Privaciai kai nuvaziavau viska, isaiskino, ka kur ir kaip. Aisku as ir apsiskaiciusi nuvaziavau. Na bet zinokit, kai issiaiskinau iki smulkemu savo diagnoze, kai zinau ko galiu sulaukti, man tarsi akmuo nuo sirdies nukrito. Siuo metu visai nebijau. Tokia ramybe viduje, kad net nemoku apsakyti.
Toks jausmas viduje, tarsi ruosciausi naujam gyvenimo etapui 4u.gif Pradejau i daug dalyku ziureti paprasciau, stengiuosi maziau nervintis bigsmile.gif
Gal ir jums kam tokiu pokyciu buvo?
Atsakyti
noriu pasiteirauti kiek laiko po konizacijos jums kraujavo ar tepe? nuolatinis taii buvo, ar tik kai "spaudimas" buna ?
Atsakyti
QUOTE(Zziviliukas @ 2009 10 07, 10:13)
noriu pasiteirauti kiek laiko po konizacijos jums kraujavo ar tepe? nuolatinis taii  buvo, ar tik kai "spaudimas" buna ?

na netingek pasiskaityti sia temuke,cia mergaites apie tai jau rase,vienom tik patepdavo kelias sav.kitos kraujuodavo ir men.As dar ne po konizacijos,bet persiskaiciau viska,tam kad butu aiskiau,kas ir kaip,kad nereiketu panikuot,ir zinociau kada jau negerai ir reikia kreiptis i gyd.Cia mergaitem kurios ilgiau kraujuoja,gyd.israso zvakutes,ar pati dakt.patepa,pridegina.
Cia jau ne i tema,bet as skaiciau ir senesnes temas,apie citolog.tyr.,konizacija,tai net juokiaus viena,kaip ten mergaites diskutavo,dabar mes cia palygint vos ne visa medicina isstudijavusios biggrin.gif thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(eglekuku @ 2009 10 06, 10:50)
mokami  4u.gif pigiausia Aids centre - Algirdo g.

o tai nuo visu lytin.k.ligu,ar reik sakyt nuo kokiu nori issitirt?is kur zinok kokia holera uzsikretus?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pukuotukassss: 07 spalio 2009 - 08:27
oman 09.25 buvo lygiai 3 menesiai praeje.Tai 09.28 pasidariau tepineli,jeigu viskas ok,tai nereikes gal pas gydytoja,ar ne?Tik jeigu blogai?[/CODE]

O kokį darei, paprastą, ar PrepPap? As rytoi einu. Taip gerai 3 men ramiai pragyvenau, dabar vėl nėrimas apėmė.
Atsakyti
QUOTE(regija @ 2009 10 07, 13:04)
O kokį darei, paprastą, ar PrepPap? As rytoi einu. Taip gerai 3 men ramiai pragyvenau, dabar vėl nėrimas apėmė.

pas mus tik paprasta daro doh.gif bet kazkaip pagalvojau,jeigu jau pries konizacija rode,kad negerai, tai ir dabar rodys.bijau nerealiai, o kur ir koki tu darysiesi?
Atsakyti
QUOTE(Zziviliukas @ 2009 10 07, 08:13)
noriu pasiteirauti kiek laiko po konizacijos jums kraujavo ar tepe? nuolatinis taii  buvo, ar tik kai "spaudimas" buna ?

Aš esu savaitė po konizacijos. Bėga labai labai lengvos konsistencijos išskyros (sakyčiau, kaip sysiukas smile.gif), spalva porą dienų buvo šviesiai rusva, dabar - gelsva. Prie "spaudimo" pradžioje išsiskirdavo daugiau.
Žodžiu, matyt, kaip kam...
Atsakyti