Įkraunama...
Įkraunama...

konizacija

QUOTE(berry @ 2009 09 30, 12:48)
Sveikos, noreciau paklausti kada galima pradeti naudoti tamponus po konizacijos?
Man konizacija buvo atlikta pries pora savaiciu.

kur tave operavo?gal kas operavosi onkolo.kaune pas gyd.SKRIPSTUNA?noreciau pasidalintumet atsiliepimais,as planuoju operuotis.ACIU
Atsakyti
Man atidejo konozacija kitam menesiui. Stiprinu imuniteta dabar.
Siaip perskaiciau daug literaturos tiek lietuviskai tiek angliskai. Tai dabar aisku, kodel su mano diagnoze asc-h daro konizacija. Realiai tau jau man tikrai ras Cin1, bet neaisku ar gali dar buti CIN2, CIN3/CIS . Kai pagalvoju, pirmas pap praeitu metu rugseji parode ascus, po pusmecio vel ascus, kodel gydytoja tada sausio men. biopsijos nepameme doh.gif . O dabar viskas gali buti nueje giliau. Na yra kaip yra ir nieko nebepakeisi.
Norejau Jusu patarimo, pas ka ir kur geriausia Vilniuje darytis konizacija. Buciau labai dekinga, jei pasidalintumete sia info mirksiukas.gif
Gal kas naudojote Tiansi produktus? Ar jautete pegerejima? As pradejau dabar juos gerti ir sunui duodu. Buvau pas toki gydytoja, kuris is akies raineles ligas nusako. Tai pataike tiesiai i desimtuka. Po jo konsultacijos buvau kiek ir sukresta, kad zmogus visas ligas taip aiskiai gali nusakyti paziurejes i akies rainele. Kiek domejausi tai LSIL arba kitaip CIN1 gali atstatyti geriant tuos kinietiskus papildus. Tai vat dabar bandau imunine sistema jais atsatyti. O siaip tai ne tik imunine sistema turime atstatyti, bet savo dvasine busena atstatyti.... Stresai, nuoskaudos, nemylejimas saves ir augina ta vezi doh.gif

Tai lauksiu is Jusu visu patarimo, kur Vilniuje ir pas ka darytis konizacija. Gal tiesiog brukstelkite pas ka Jus daretes konizacija. Is anksto aciu uz info.

Laikykimes mergaites thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(saulytek @ 2009 10 04, 15:13)
Man atidejo konozacija kitam menesiui. Stiprinu imuniteta dabar.
Siaip perskaiciau daug literaturos tiek lietuviskai tiek angliskai. Tai dabar aisku, kodel su mano diagnoze asc-h daro konizacija. Realiai tau jau man tikrai ras Cin1, bet neaisku ar gali dar buti CIN2, CIN3/CIS . Kai pagalvoju, pirmas pap praeitu metu rugseji parode ascus, po pusmecio vel ascus, kodel gydytoja tada sausio men.  biopsijos nepameme  doh.gif . O dabar viskas gali buti nueje giliau. Na yra kaip yra ir nieko nebepakeisi.
Norejau Jusu patarimo, pas ka ir kur geriausia Vilniuje darytis konizacija. Buciau labai dekinga, jei pasidalintumete sia info mirksiukas.gif
Gal kas naudojote Tiansi produktus? Ar jautete pegerejima? As pradejau dabar juos gerti ir sunui duodu. Buvau pas toki gydytoja, kuris is akies raineles ligas nusako. Tai pataike tiesiai i desimtuka. Po jo konsultacijos buvau kiek ir sukresta, kad zmogus visas ligas taip aiskiai gali nusakyti paziurejes i akies rainele.  Kiek domejausi tai LSIL arba kitaip CIN1 gali atstatyti geriant tuos kinietiskus papildus. Tai vat dabar bandau imunine sistema jais atsatyti. O siaip tai ne tik imunine sistema turime atstatyti, bet savo dvasine busena atstatyti....  Stresai, nuoskaudos, nemylejimas saves ir augina ta vezi  doh.gif

Tai lauksiu is Jusu visu patarimo, kur Vilniuje ir pas ka darytis konizacija. Gal tiesiog brukstelkite pas ka Jus daretes konizacija. Is anksto aciu uz info.

Laikykimes mergaites thumbup.gif

na as ir karts nuo karto panaudoju Tiansi produktus,bet realiai nieko nejauciu.Pas mane LSIL,bet cia jau blogiau nei Asc-h as taip suprantu.Na o kodel tau atidejo operacija,tik del to kad pastiprint?pas mane uzdegimai,yra laisvo skyscio uz gimdos,tai ir negali operuot,as operuosiuos kauno onkolog.TIk dabar paskaiciau kad ascus ir asc-h tai ne tas pats
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pukuotukassss: 04 spalio 2009 - 13:48
QUOTE(berry @ 2009 09 30, 11:48)
Sveikos, noreciau paklausti kada galima pradeti naudoti tamponus po konizacijos?

as pradejau naudoti po 8 svaiciu,bet taip bijojau...
Atsakyti
QUOTE(berry @ 2009 09 30, 10:48)

Tamponai išvis nerekomenduojami, kadangi jie sudaro puikias sąlygas įvairiems užkratams, uždegimams vystytis ir daugintis. Po kelių metų tamponų naudojimo pas mane ir susiformavo žaizdelė, deagnozuotas HSIL. Užvakar atliko konizaciją - daugiau tų brudų nebesikišiu į save, nebent ypatingais atvejais (maudantis, išvykoje ar pan.).
Beje, apie konizaciją. Per pačią operaciją kažką jaučiau (matyt, per silpna narkozė blink.gif ), tačiau tai - menkniekis. O ir po operacijos tik lengvai pamaudė pilvo apačią (kaip per mmm). Po valandos čiuožiau namo, o po kelių valandų ėjau į vakarėlį drinks_cheers.gif Jokių pykinimų, silpnumų ar kraujavimų, tik lengvos išskyros.
Gydytoja sakė, jog nėštumui įtakos nėra, tik gimdymo metu gali neatsidaryti gimdos kaklelis, todėl gali tekti atlikti Cezarį. Tačiau ir sveikoms moterims gali įvyti lygiai tas pats.
Operavausi Santariškėse.
Sėkmės visoms! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pukuotukassss @ 2009 10 04, 14:33)
na as ir karts nuo karto panaudoju Tiansi produktus,bet realiai nieko nejauciu.Pas mane LSIL,bet cia jau blogiau nei Asc-h as taip suprantu.Na o kodel tau atidejo operacija,tik del to kad pastiprint?pas mane uzdegimai,yra laisvo skyscio uz gimdos,tai ir negali operuot,as operuosiuos kauno onkolog.TIk dabar paskaiciau kad ascus ir asc-h tai ne tas pats

Asc-h realiai ir yra jau LSIL, tai yra cin1, bet konizacijos metu imtos biopsijos gali rasti HSIL, tai yra CIN2, CIN3/CIS. Buvau dabar pas gydytoja kita privaciai, tai ji patvirtino mano teorija, kad po konizacaijos tikrai ras LSIL arba kitaip cin1, tik gali buti giliau nueje i audinius ir gali rasti HSIL. Kiek skaiciau moksliniu straipsniu anglu kalba, tai kazkur 70-80% su diagnoze asc-h randa HSIL. Ir iki 5% randama carcinoma in situs arba invazinis vezys.
Operacija atidejo, nes buvo sedimo nervo uzdegimas ir plius gydytoja uzdegimuka rado. Tai vartoju zvakutes, geriu vaistukas ir kemsu Tiansi produktus. Man taip darbe koleges isgyre. Tai vat ir susigundziau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saulytek @ 2009 10 04, 17:47)
Asc-h realiai ir yra jau LSIL, tai yra cin1, bet konizacijos metu imtos biopsijos gali rasti HSIL, tai yra CIN2, CIN3/CIS. Buvau dabar pas gydytoja kita privaciai, tai ji patvirtino mano teorija, kad po konizacaijos tikrai ras LSIL arba kitaip cin1, tik gali buti giliau nueje i audinius ir gali rasti HSIL. Kiek skaiciau moksliniu straipsniu anglu kalba, tai kazkur 70-80% su diagnoze asc-h randa HSIL. Ir iki 5% randama carcinoma in situs arba invazinis vezys.
Operacija atidejo, nes buvo sedimo nervo uzdegimas ir plius gydytoja uzdegimuka rado. Tai vartoju zvakutes, geriu vaistukas ir kemsu Tiansi produktus. Man taip darbe koleges isgyre. Tai vat ir susigundziau smile.gif

jei ne paslaptis kokius antibijotikus tau pask?man azitromicina,bet manau kad tas uzdegimas dar yra,ketvirtad.vaziuoju,O tau ehoskopija dare?ar ten mate kad yra uzdegimas?As dabar daugiau bijau ne tos operacijos,o kaip issigydit uzdegima
Atsakyti
man ir po konizacijos,rado letini cervicita.,t.y uzdegima....Kaip gine sako,kai yra zaizdele,tie tokie uzdegimai yra dazni,ir tikrai daznai budavo daug išskyru,be iklotu negaledavau gyventi... doh.gif Dabar išoperavo,viskas susitvarke,pastoviai sausa thumbup.gif O kad ir rado letini uzdegima,jokiu antibiotiku negeriau,nereikejo-sake kai susitvarkys zaizda susitvarkys ir uzdegimai mirksiukas.gif Ir taip buvo,.nors man jokiu uzdegimo pozymiu nebudavo,tik pastovios gausios išskyros verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(@akytė@ @ 2009 10 05, 08:56)
man ir po konizacijos,rado letini cervicita.,t.y uzdegima....Kaip gine sako,kai yra zaizdele,tie tokie uzdegimai yra dazni,ir tikrai daznai budavo daug išskyru,be iklotu negaledavau gyventi... doh.gif Dabar išoperavo,viskas susitvarke,pastoviai sausa  thumbup.gif O kad ir rado letini uzdegima,jokiu antibiotiku negeriau,nereikejo-sake kai susitvarkys zaizda susitvarkys ir uzdegimai  mirksiukas.gif  Ir taip buvo,.nors man jokiu uzdegimo pozymiu nebudavo,tik pastovios gausios išskyros  verysad.gif

as pasidariau po konizacijos kontrolini PAP,atsakymas kita pirmadieni,bijau zinok nerealiai,kaip manau kokia tikimybe,kad vel gali buti blogai? g.gif
Atsakyti
neisivaizduoju,...as 26 pas gine irgi einu doh.gif Bijau dar labiau doh.gif doh.gif doh.gif
o,jei visko gerai neispjove,ir dar ko liko,siaubas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(@akytė@ @ 2009 10 05, 07:56)
  Ir taip buvo,.nors man jokiu uzdegimo pozymiu nebudavo,tik pastovios gausios išskyros  verysad.gif

Mane taip pat persekiojo panašūs simptomai. O kokią diagnozę Jums buvo nustatę prieš konizaciją (t.y. LSIL, HSIL ar pan.?).
Atsakyti
QUOTE(@akytė@ @ 2009 10 05, 10:35)
neisivaizduoju,...as 26 pas gine irgi einu  doh.gif  Bijau dar labiau  doh.gif  doh.gif  doh.gif
o,jei visko gerai neispjove,ir dar ko liko,siaubas blush2.gif

o ka tau darys?man 09.25 buvo lygiai 3 menesiai praeje.Tai 09.28 pasidariau tepineli,jeigu viskas ok,tai nereikes gal pas gydytoja,ar ne?Tik jeigu blogai?
Atsakyti