QUOTE(Kootwella @ 2009 08 27, 17:52)
Sveikutės,
prisijungiu ir aš
Onkocitologinis tepinėlis rodo HSIL, pirmadienį varau į Lazdynų ligoninę biopsijos darytis (pilna narkozė). Kaip suprantu, po biopsijos spręs, kiek ir ko reikės/nereikės išpjauti.
Beje, lazdynų ligoninę pasirinkau visiškai atsitiktinai - tiesiog į kitas nepavyko prisiskambinti, o laikas tiksi (baigiu prasirgti). Gal kuri esate girdėjusi kokių nors atsiliepimų apie Lazdynų universitetinę?
Na man asmeniškai ginekologiniam skyriuje neteko gulėt,bet teta dirba toje ligoninėje,ir lankosi pas kažkokią ginę.Atsiliepimai geri,ir kitos tetos atsiliepimai geri,nes ir viena ir kita turi tokias pačias bėdeles kaip ir mes,bendraujančios šioje temukėje.O kad jus operuos?
Savaitgalį paskambinsiu tetai ir paklausinėsiu
Papildyta:
QUOTE(@akytė@ @ 2009 08 28, 12:04)
Bet kaip idomiai čia
Paėmė biopsija be narkozės
tai nieko nejautei?Aš isivaizduoju,kad tai skausiminga,dėlto užmigdo..O man tai gine iš kart siulė,kad nereiktu du kartus narkozes daryti,tai iškart ir biopsija ir konizacija (na tas pats) vienu metu ir padarė...
O,man nzn...po tos operacijos,tai dabar daznai paskausta galva...taip anksčiau nebūdavo...nežinia,ar čia dėlto kad viskas nesugije,ar kaip vyras sako,nuo narkozės
O šiandien prasidėjo menesines,tai tiek krauju nebuvau mačius,per visas eilines savo mėnesines,gal tas šašas vel atkrito,dar pilnai nesugije buvo
O,jums po operacijos pirmos mmm normalios buvo?
Man buvo normalios,netgi neskausmingos ir negausios.
Man biopsiją Kaune paėmė ir be narkozės
.Galvą man tai pastoviai skauda,bet ar tai susiiję su narkoze nežinau.Per du metus aš gavau 4 narkozes,ir dar neaišku kiek gausiu,nes kojų venas reikia būtinai operuotis .Na mano 87 metų močiutė tiek ligų neturi,kiek aš