Įkraunama...
Įkraunama...

konizacija

man tik antradieni,tad dar kone visa laukimo savaitė,bet gal tie estrogenai,ka padės.. g.gif Košmaras,jau gėda tiek ilgai darbe nebuvau,,jei dar ka darys vel bileteni tęs-siaubas kažkoks doh.gif
Atsakyti
QUOTE(@akytė@ @ 2009 08 19, 19:36)
man tik antradieni,tad dar kone visa laukimo savaitė,bet gal tie estrogenai,ka padės.. g.gif Košmaras,jau gėda tiek ilgai darbe nebuvau,,jei dar ka darys vel bileteni tęs-siaubas kažkoks  doh.gif

nu gal ir pades,o del darbo nesuk galvos,saves ziurek rolleyes.gif
o kiek laiko tau biuletinis jau,as visai neemiau,6 dienas pabuvau namie ir is karto i darba ejau.gal ir del to taip sunkiai gijo...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo allisa: 20 rugpjūčio 2009 - 16:31
Man biletenis nuo pat pradzios operacijos,tai jau trečia savaite bus ,kai nuesiu pas gine...Nebeliko kur testi net doh.gif Bet gine išsireiške ,jei reikes -vel nauja pradės doh.gif Ji sakė gija visas menesis kone,o normaliai gyventi ,tai tik po pusantro menesio.... g.gif Nzn...man tai tik blogos mintys lenda,kad vel ko nereiktų daryti....O,tai kaip suprantu turi tik teplioti,o pas mane grynas kraujas išbėga blink.gif
Atsakyti
QUOTE(@akytė@ @ 2009 08 21, 09:04)
Man biletenis nuo pat pradzios operacijos,tai jau trečia savaite bus ,kai nuesiu pas gine...Nebeliko kur testi net  doh.gif  Bet gine išsireiške ,jei reikes -vel nauja pradės  doh.gif Ji sakė gija visas menesis kone,o normaliai gyventi ,tai tik po pusantro menesio.... g.gif Nzn...man tai tik blogos mintys lenda,kad vel ko nereiktų daryti....O,tai kaip suprantu turi tik teplioti,o pas mane grynas kraujas išbėga  blink.gif

O jums nesiūlo atsigult į ligoninę?.Nes man iš karto pasakė,jei pradėsi kraujuot iš karto guldom į skyrių.Na bet man viskas normaliai praėjo.
Pasaugokit save ir nelaukit gal paskirto vizito,o eikit dabar 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(@akytė@ @ 2009 08 19, 19:36)
man tik antradieni,tad dar kone visa laukimo savaitė,bet gal tie estrogenai,ka padės.. g.gif Košmaras,jau gėda tiek ilgai darbe nebuvau,,jei dar ka darys vel bileteni tęs-siaubas kažkoks  doh.gif

sveikute,na,ar buvai pas gydytoja,kaip siandien jautiesi?
Atsakyti

Kada galima su vyru pabendraut wub.gif ?Man jau menuo po operacijos,tik nepaklausiau gines.Jau beveik nera isskyru.
Atsakyti
QUOTE(roze123 @ 2009 08 26, 16:49)
Kada galima su vyru pabendraut wub.gif ?Man jau menuo po operacijos,tik nepaklausiau gines.Jau beveik nera isskyru.

man sake gine,kad po 6 savaiciu jau galima wub.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Aš jau dirbu thumbup.gif Be galo laiminga lotuliukas.gif Nezinau ar nuo tu hormoniniu zvakučiu,ar nuo dilgeliu ir medetku arbatos,kur prisiskaičiau,kad gerina gyjimui žaizdas ir daug gėriau,ar savaime,bet ,kai nuėjau pas ginę,jau kraujas nebėgo 4u.gif apžiūrėjo ,sake viskas gerai gyja,jau uzsidejes plonas sluoksnis,bet dar patare pavartoti tu zvakučiu,nes tipo jos gerina gyjima,na t.y tie hormonai estrogenai...kažkaip padeda ten..Bet dabar turi buti tuoj mmmm g.gif tai vėl bėgs...O gine sake turėtu buti mėnesinės skausmigos pirmos po operacijos,siule jei ka net nuo skausmo išgerti ir pasirodyti dar po kitų mmm.... Būtu dar tęsus bileteni,sako pralauk menesines gal? lotuliukas.gif Ai,jau sakau užtenka,ot faina gydytoja,nei kyšio,nei ką ,o bileteni vis siųlo lotuliukas.gif
O su vyru wub.gif patare ,na kad po operacijos praeitu 1,5 men...Tiek mazdaug tipo sugyja viskas..Ir tada jau smileysex.gif
Atsakyti
na ir as jungiuosi prie jusu.pries 2 men rado LSIL,iskart nusiunte kolposkopijai,ja bedarant gydytoja ikarto paeme biopsija,kad veliau nereiketu.susimokejau 175lt ZPV tyrima,pasake, kad iskart reikes operuotis,apsizliumbiau,labai issigandau,bet perskaicius cia viska nusiraminau ir tikiuosi ,kad dar bigsmile.gif kita savaite einu tyrimu atsakymu unsure.gif
Atsakyti
Sveikutės,
prisijungiu ir aš verysad.gif
Onkocitologinis tepinėlis rodo HSIL, pirmadienį varau į Lazdynų ligoninę biopsijos darytis (pilna narkozė). Kaip suprantu, po biopsijos spręs, kiek ir ko reikės/nereikės išpjauti.
Beje, lazdynų ligoninę pasirinkau visiškai atsitiktinai - tiesiog į kitas nepavyko prisiskambinti, o laikas tiksi (baigiu prasirgti). Gal kuri esate girdėjusi kokių nors atsiliepimų apie Lazdynų universitetinę? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kootwella: 27 rugpjūčio 2009 - 18:03
QUOTE(@akytė@ @ 2009 08 26, 17:51)
Sveikos  4u.gif
Aš jau dirbu  thumbup.gif  Be galo laiminga  lotuliukas.gif Nezinau ar nuo tu hormoniniu zvakučiu,ar nuo dilgeliu ir medetku arbatos,kur prisiskaičiau,kad gerina gyjimui žaizdas ir daug gėriau,ar savaime,bet ,kai nuėjau pas ginę,jau kraujas nebėgo  4u.gif apžiūrėjo ,sake viskas gerai gyja,jau uzsidejes plonas sluoksnis,bet dar patare pavartoti tu zvakučiu,nes tipo jos gerina gyjima,na t.y tie hormonai estrogenai...kažkaip padeda ten..Bet dabar turi buti tuoj mmmm  g.gif  tai vėl bėgs...O gine sake turėtu buti mėnesinės skausmigos pirmos po operacijos,siule jei ka net nuo skausmo išgerti ir pasirodyti dar po kitų mmm....  Būtu dar tęsus bileteni,sako pralauk menesines gal?  lotuliukas.gif Ai,jau sakau užtenka,ot faina gydytoja,nei kyšio,nei ką ,o bileteni vis siųlo  lotuliukas.gif
O su vyru  wub.gif  patare ,na kad po operacijos praeitu 1,5 men...Tiek mazdaug tipo sugyja viskas..Ir tada jau  smileysex.gif

tai dziugu kad viskas susitvarke 4u.gif

sesele,nebijok 4u.gif butinai parasyk savo tyrimu atsakymus.
Atsakyti
parasysiu ,kitos savaites pabaigoje
Atsakyti