Įkraunama...
Įkraunama...

konizacija

QUOTE(barvainaitel @ 2009 08 10, 22:29)
ir tik atlikus operacija suzinosiu kokio laisnio tie pakitimai?
Dabar kol kas mane siuncia konsultacijai i Kauno klinikas, bet itariu, kad operacijos neiseis isvengti...

Šiaip kokio laipsnio pakitimai galima sužinoti ir atlikus biopsiją (kai paima mažą audinio gabaliuką iš pažeistos GK vietos). Bet pvz man biopsijos net nedarę, nes jau PAP atsakymas buvo HSIL, CIN3 ir Ca in situ. Tai čia matyt kaip jau Kauno gydytojai nuspręs - ar darys tau pirma biopsiją, ar ne g.gif . Nors jei jau rado ŽPV (ir jei būtent tas ŽPV, kuris yra pavojingiausias), tai gali iškart ir operuot. Bert čia tik mano pamąstymai ax.gif . O kaip bus - sužinosi, kai nuvyksi, bet tikėk, kad bus viskas gerai mirksiukas.gif
Atsakyti
Na siuntime ŽPV man parasytas su klaustuku, todėl ir nelabai suprantu kas ten kaip. Šiandien skambinausi į Kauno klinikas, tai sakė, kad bandyti skambinti rugpjūčio 20d, tai gal gausiu talonėli rugsėjo mėnesiui g.gif
Atsakyti
QUOTE(barvainaitel @ 2009 08 11, 21:51)
Na siuntime ŽPV man parasytas su klaustuku, todėl ir nelabai suprantu kas ten kaip. Šiandien skambinausi į Kauno klinikas, tai sakė, kad bandyti skambinti rugpjūčio 20d, tai gal gausiu talonėli rugsėjo mėnesiui g.gif

Tai gal tau Kaune tą ŽPV ir tirs iš pradžių, nes jei su klaustuku - tai bent jau aš taip suprasčiau, kad tik įtaria, bet konkrečiai nustatytas nebuvo g.gif .
Atsakyti
o,aš vakar buvau pas gine,patepe sasiuka jodu,ar kuom ten ,sake kad geriau nukristu....dar pratese bileteni,tai dabar jau skambinsiu i ligonine,gal bus atsakymas doh.gif Nors gine sake,pagal PAP neturėtu buti geras tyrimas doh.gif tai jau kinkos vel man dreba verysad.gif
O tepliojimas sake buna pradzioj nedidelis,o kai nukrenta šašas,tada vel prasideda didesni kraujavimai,ir didesnis valymasis viso to....Tai normalu..ir nereik bijot,ar bėgti pas gine..Vistiek dziaugiuosi,kad viskas baigėsi,tikiuosi viskas bus gerai,nors ir ka ten ras išpjovę.. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(barvainaitel @ 2009 08 11, 21:51)

Sveikute.Bandyk geriau isankstine registracija: http://www.kmuk.lt/r...tracija.php,nes prisiskambinti labai sunku.
Manau tau viska issisiaiskinti pades biopsija,nes man atsakyme tiek visko prirasyta ir tik po biopsijos isvada buvo viena.
Papildyta:
QUOTE(@akytė@ @ 2009 08 12, 09:06)
o,aš vakar buvau pas gine,patepe sasiuka jodu,ar kuom ten ,sake kad geriau nukristu....dar pratese bileteni,tai dabar jau skambinsiu i ligonine,gal bus atsakymas  doh.gif Nors gine sake,pagal PAP neturėtu buti geras tyrimas  doh.gif tai jau kinkos vel man dreba  verysad.gif
O tepliojimas sake buna pradzioj nedidelis,o kai nukrenta šašas,tada vel prasideda didesni kraujavimai,ir didesnis valymasis viso to....Tai normalu..ir nereik bijot,ar bėgti pas gine..Vistiek dziaugiuosi,kad viskas baigėsi,tikiuosi viskas bus gerai,nors ir ka ten ras išpjovę.. thumbup.gif

Man kaip buvo kraujavimas irgi joda pyle,o kada bus tavo atsakymas?
Atsakyti
Mano atsakymas Cin 1 ir lėtinis cervicitas g.gif Kas čia per diagnozė doh.gif O PAP tyrime buvo-ASCUS .....Einu ryt pas gine išsiaiškinsiu...Blogiausia,kad kol nepatepe ten man to šašo jodu,tol tik tepliojo,o dabar jau 6 diena o vis dar kraujas bėga doh.gif Nežinau stresas an vistiek.....Atrodo ten buvo žaizda ir ji negijo,dėlto išpjovė,tai kuom ji jau dabar skiriasi,kad užgytų? g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(@akytė@ @ 2009 08 07, 09:10)
o,man va trečia diena po konizacjos,bet kazkaip gerai dar nesijaučiu,neisivaizduoju jei butu nedave biletenio,kaip bučiau dirbus  doh.gif
Toki lyg tempima pilvo apačioje jaučiu..paimu ka sunkiau,kad ir maišiuka su produktais ir pilvo apačia uzmaudzia...Galva lyg skauda,kas  anksčiau retai budavo...Gal,kad pas mane buvo didele žaizda ir ja gal susiuvo išpjove  g.gif Kazkaip gine sake,kad kartais jei didelis pjuvis biški sukabina siulais,nors ta kur operavo nieko nepasakė.. doh.gif Antradieni eisiu pas savo gine viska apziures pasakys... thumbup.gif

Na man liepė mėn.laiko nieko nekelt,tai ir saugau save nekeliu jokių krepšių,absoliučiai nieko nekeliu,nebūnu ilgai saulėje,maudausi tik po dušu.
QUOTE(Ramunytėė @ 2009 08 07, 13:41)
Aš lyndinete ir vartojau g.gif

Va būtent tik jas ir skiria g.gif Na man dar liko viena mėn.pagert ir daugiau negersiu,nes ir liepė tik tris mėn.pagert.
Atsakyti
QUOTE(@akytė@ @ 2009 08 17, 09:10)
Mano atsakymas Cin 1 ir lėtinis cervicitas  g.gif Kas čia per diagnozė  doh.gif O PAP tyrime buvo-ASCUS .....Einu ryt pas gine išsiaiškinsiu...Blogiausia,kad kol nepatepe ten man to šašo jodu,tol tik tepliojo,o dabar jau 6 diena o  vis dar kraujas bėga  doh.gif Nežinau stresas an vistiek.....Atrodo ten buvo žaizda ir ji negijo,dėlto išpjovė,tai kuom ji jau dabar skiriasi,kad užgytų?  g.gif  g.gif  g.gif

PAP tepinelis parodo, kas yra pavirsiuj, o giliau gali but ir cin1 ir cin2, sita parodo biopsija arba konizacija. Aisku, gali ir nebuti. Man PAP rode CIN1, todel dariau biopsija, ziurejo ar giliau tas pats, ar blogiau. Aciu dievui, tas pats CIN1 ir letinis cervicitas. tai gimdos kaklelio uzdegimas, ji kelia visokios zarazos. mane tyre del chlamidiju ir ureaplazmu, rado ureaplazma, tai paskyre dabar gydyma. Antibiotiku kruva.. Dabar melstis reikia, kad isnyktu per ta gydyma..
Atsakyti
O man niekaip nepraeina kraujavimas doh.gif Gine išrašė Ovucin kokiu zvakučiu su estrogenais hormonais...Anksčiau taip nekraujavo,o dabar tiesiog raudonas kraujas bega doh.gif Jau vel prisiskaičiau,visokiu nesamoniu,ir niekaip nesuprantu ko jis nesustoja...tuo labiau visa savaite po operacijos tik švelniai tepliojo,o ir menesines jei butu anksčiau tarkim prasidėjusios ir tai jau turėtu baigtis...Ar jum ir taip buvo,ar tik tepliojo? g.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(@akytė@ @ 2009 08 19, 08:14)
O man niekaip nepraeina kraujavimas  doh.gif Gine išrašė Ovucin kokiu zvakučiu su estrogenais hormonais...Anksčiau taip nekraujavo,o dabar tiesiog raudonas kraujas bega  doh.gif Jau vel prisiskaičiau,visokiu nesamoniu,ir niekaip nesuprantu ko jis nesustoja...tuo labiau visa savaite po operacijos tik švelniai tepliojo,o ir menesines jei butu anksčiau tarkim prasidėjusios ir tai jau turėtu baigtis...Ar jum ir taip buvo,ar tik tepliojo? g.gif  doh.gif

nu man po operacijos tepliojo ir kraujavau,bet po menesiniu tai visks baigesi.
bet man operacija daryta buvo 25 diena, o menesines buvo tik kito menesio 15.o kaip tau buvo?ka gydytoja sako,kaip gija viskas?
Atsakyti
na,man kai patepe sasa sake viskas ok,bet po to kai pradejo kraujuoti,ji neziurejo tik išraše zvakutes,sako nenoriu listi,bet jau kai kita savaite ateisiu tai jei kraujuos,dar tai ji paziures..Tepliojo 6 dienas,o kraujuoja taip jau 9 diena po to....O menesines turi buti tik pačiam menesio gale....Internete skaičiau,kai vienai kraujavo,tai dare vel operacija ir "uzsiuvo" ar ka ten padare su kraujagyslem,nes tipo jos ir kraujuoja doh.gif Nu nzn..bet jau aš bijau... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(@akytė@ @ 2009 08 19, 18:06)
na,man kai patepe sasa sake viskas ok,bet po to kai pradejo kraujuoti,ji neziurejo tik išraše zvakutes,sako nenoriu listi,bet jau kai kita savaite ateisiu tai jei kraujuos,dar tai ji paziures..Tepliojo 6 dienas,o  kraujuoja taip  jau 9 diena po to....O menesines turi buti tik pačiam menesio gale....Internete skaičiau,kai vienai kraujavo,tai dare vel operacija ir "uzsiuvo" ar ka ten padare su kraujagyslem,nes tipo jos ir kraujuoja  doh.gif  Nu nzn..bet jau aš bijau... doh.gif

as irgi sita skaiciau doh.gif
kraujagysles kiek zinau kazkaip uzdegina,eina sau,kada tau pas gydytoja?
Atsakyti