Aš ir po konizacijos Su ta gydytoja nesitariau,kur norėjau,pas ja operuotis,ir ji man dave savo telf.. o tiesiog pati telf,išsiaiškinau kada ji dirba ir operuoja rytais-ir nuvariau galvoju tarsiuosi tai paskui jau nezinosiu kiek čia duoti..
Palatoje buvo viena kuri "dave kyši" jai...o mes visos kitos ne...Galvojau atsilyginsiu po operacijos jei ka Esme,kad kaip kviete operuotis ja paime pirma,poto mane...Po operacijos atėjo i palata tos kelios jau buvo atsigavusios,man dar svaigo galva...tai tik paklause kaip jaučiatės mergaitės,ir išleido namo..tiek tai davusiai kyši taip pasake,tiek tai nedavusiai...tai paskui ir aš nedaviau,kai dingo ,galvoju ką aš čia ieškosiu.. O anesteziologui irgi nedaviau..Atėjo surašė viska..jau prie operacines toj palatoje,o kai guejau tai vaistus leido visai ne jis,o turbut sesele....Smagu kad visos mano palatoje nieko nedavė,tai geriau ir aš jaučiausi...Gal pagyvene moterys daugiau duoda,o mes jaunos merginos visos nedavėm
Vienu žodžiu...dave 6 dienom bileteni,poto liepe eit pas savo gine,prates jei reikes...Tai nieko baisaus ta operacija išskyrus dabar laukimas dėl rezultatu..
QUOTE(Braškutė 74 @ 2009 08 04, 15:42)
Ir pas mane tas pats ,ir tikiuosi pačio geriausio po 3 mėn..Ir jums linkiu
Tikiuosi pas mus viskas bus ok
Papildyta:
QUOTE(@akytė@ @ 2009 08 06, 08:06)
Aš ir po konizacijos Su ta gydytoja nesitariau,kur norėjau,pas ja operuotis,ir ji man dave savo telf.. o tiesiog pati telf,išsiaiškinau kada ji dirba ir operuoja rytais-ir nuvariau galvoju tarsiuosi tai paskui jau nezinosiu kiek čia duoti..
Palatoje buvo viena kuri "dave kyši" jai...o mes visos kitos ne...Galvojau atsilyginsiu po operacijos jei ka Esme,kad kaip kviete operuotis ja paime pirma,poto mane...Po operacijos atėjo i palata tos kelios jau buvo atsigavusios,man dar svaigo galva...tai tik paklause kaip jaučiatės mergaitės,ir išleido namo..tiek tai davusiai kyši taip pasake,tiek tai nedavusiai...tai paskui ir aš nedaviau,kai dingo ,galvoju ką aš čia ieškosiu.. O anesteziologui irgi nedaviau..Atėjo surašė viska..jau prie operacines toj palatoje,o kai guejau tai vaistus leido visai ne jis,o turbut sesele....Smagu kad visos mano palatoje nieko nedavė,tai geriau ir aš jaučiausi...Gal pagyvene moterys daugiau duoda,o mes jaunos merginos visos nedavėm
Vienu žodžiu...dave 6 dienom bileteni,poto liepe eit pas savo gine,prates jei reikes...Tai nieko baisaus ta operacija išskyrus dabar laukimas dėl rezultatu..
Zinai,as po nei vienos operacijos nesu davusi pinigeliu ir po visu gerai jauciausi ir prieziura buvo super
O tu ziurek saugok save,nepervark Pranesk kaip suzinosi ka ispjove.
Sveikos, mergaites, kaip bebutu liudna man, turiu prie jusu prisijungti . Siandien buvau pas savo ginekologe del citolpginio ats, tai ji pasake, kad "pasidarom tyrimus ir iskart vaziuojam i Kauna" . Siaip as esu kedainiete. Tai susinervinau nerealiai . Viska pas jus forume perskaiciau- nuo pradzios iki galo, bet... vistiek neapsiraminau... na, gal siek tiek. Jus cia tokiais terminais kalbat, kad kai kur as nieko nesuprantu, nes gydytoja man nesake absoliuciai jokiu pavadinimu- nei ka pas mane rado ir pan .
Vienas dalykas mane ciut ramina, kad turiu jau du vaikucius ir extra atveju, nepriestarauciau jei ir gimda pasalintu.
Aisku, jums, praejusioms per visa si pragara galbut atrodo juokingos mano mintys, bet as paziuriu i savo abu vaikucius ir zliumt pradedu...
Vienas dalykas mane ciut ramina, kad turiu jau du vaikucius ir extra atveju, nepriestarauciau jei ir gimda pasalintu.
Aisku, jums, praejusioms per visa si pragara galbut atrodo juokingos mano mintys, bet as paziuriu i savo abu vaikucius ir zliumt pradedu...
QUOTE(barvainaitel @ 2009 08 06, 22:59)
Sveikos, mergaites, Aisku, jums, praejusioms per visa si pragara galbut atrodo juokingos mano mintys, bet as paziuriu i savo abu vaikucius ir zliumt pradedu...
Sveika, žinok labai suprantamos tavo mintys ir jausmai . Aš irgi kai sužinojau savo PAP atsakymus, pražliumbiau visą dieną, nes taip baisu pasidarė...irgi būtent dėl dukrytės. Bet va dabar viskas lyg ir gerai, pirmas kontrolinis PAP po konizacijos buvo geras . Man vasarį darė operaciją, o dabar aš jau . Nes labai norėjau dar vieno vaikelio ir nutarėm, kad nėra ko laukti, kai tokie dalykai išlenda... Belieka tikėtis, kad susilaukus leliuko, tie baisūs pakitimai neatsinaujins... Tikėk ir tu, kad viskas bus gerai .
o,man va trečia diena po konizacjos,bet kazkaip gerai dar nesijaučiu,neisivaizduoju jei butu nedave biletenio,kaip bučiau dirbus
Toki lyg tempima pilvo apačioje jaučiu..paimu ka sunkiau,kad ir maišiuka su produktais ir pilvo apačia uzmaudzia...Galva lyg skauda,kas anksčiau retai budavo...Gal,kad pas mane buvo didele žaizda ir ja gal susiuvo išpjove Kazkaip gine sake,kad kartais jei didelis pjuvis biški sukabina siulais,nors ta kur operavo nieko nepasakė.. Antradieni eisiu pas savo gine viska apziures pasakys...
Toki lyg tempima pilvo apačioje jaučiu..paimu ka sunkiau,kad ir maišiuka su produktais ir pilvo apačia uzmaudzia...Galva lyg skauda,kas anksčiau retai budavo...Gal,kad pas mane buvo didele žaizda ir ja gal susiuvo išpjove Kazkaip gine sake,kad kartais jei didelis pjuvis biški sukabina siulais,nors ta kur operavo nieko nepasakė.. Antradieni eisiu pas savo gine viska apziures pasakys...
QUOTE(Braškutė 74 @ 2009 07 30, 14:26)
Na matot gal priklauso kurioje vietoje pjauta.Pas mane labai giliai.Per paprastą apžiūra nė viena gydytoja neįtardavo jokių negerumų gimdos kaklelyje.Tikrai ten nevyksta įprastinė apžiūra,labai gražiai vakar pažiūrėjo,o dėl KT jūs gal kokias kitokias vartojote,o man ir kitoms kurioms skyrė būtent Lyndinete liepė vartot.Pažystama vartojo kitas,liepė nutraukt ir vartot tas.
Aš lyndinete ir vartojau
QUOTE(barvainaitel @ 2009 08 06, 22:59)
Sveikos, mergaites, kaip bebutu liudna man, turiu prie jusu prisijungti . Siandien buvau pas savo ginekologe del citolpginio ats, tai ji pasake, kad "pasidarom tyrimus ir iskart vaziuojam i Kauna" . Siaip as esu kedainiete. Tai susinervinau nerealiai . Viska pas jus forume perskaiciau- nuo pradzios iki galo, bet... vistiek neapsiraminau... na, gal siek tiek. Jus cia tokiais terminais kalbat, kad kai kur as nieko nesuprantu, nes gydytoja man nesake absoliuciai jokiu pavadinimu- nei ka pas mane rado ir pan .
Sveikute.Puikiai tave suprantu,bet labai nepergyvenk,ne taip viskas baisu kaip atrodo.Kaune suzinosi viska ir tikrai nera viskas taip baisu,kaip atrodo.
Svarbiausia pati buk stipri,butinai parasyk kaip seksis Kaune
Papildyta:
QUOTE(@akytė@ @ 2009 08 07, 10:10)
o,man va trečia diena po konizacjos,bet kazkaip gerai dar nesijaučiu,neisivaizduoju jei butu nedave biletenio,kaip bučiau dirbus
matai,kaip visoms viskas skirtingai,as kaip tik is pradziu puikiai jauciausi, o po to...
Nepervark ziurek,kuo daugiau gulek.
QUOTE(regija @ 2009 08 09, 17:53)
Merginos, dar norėjau paklausti - kiek laiko jūs kraujavote po konizacijos ir ar tai būvo pastoviai ar su pertraukom? Man jau po 4 savaiciu nieko nebūvo ir va dabar 5 savaite vėl tepliojimas. Kažin čia normalu ar ne? Nuo paskutinių mėnesinių praėjo 20 dienų.
zinok man gine minejo,kad iki dvieju menesiu gali buti visoki patepliojimai,as tepliojau ir kraujavau apie 3 savaites,bet po menesiniu daugiau ne.gal pasikonsultuok su gydytoja,o siaip gerai jautiesi?nepersikaitinai ant saules?
siandien pasiemiau siuntima is savo gydytojos ir ten perskaiciau, kad parasyta LSIL IR HSIL, ZPV? Tai internete tiek visko prisiskaiciau, kad galva skaudeti pradejo . Tai jei teisingai supratau, tai tas Hsil, rodo stiprius pakitimus, ania? ir tik atlikus operacija suzinosiu kokio laisnio tie pakitimai?
Dabar kol kas mane siuncia konsultacijai i Kauno klinikas, bet itariu, kad operacijos neiseis isvengti...
Dabar kol kas mane siuncia konsultacijai i Kauno klinikas, bet itariu, kad operacijos neiseis isvengti...