O,kodėl tu vaziavai i onkologini Kaune?
Aš ir iš Kauno,mano gine sako operuokis 2ligoninei....patarė pas kokia gyd...
sako,pasiimk siuntima ir po menesniu 8 val.varyk tiesiai..bet aš va vis galvojau,kaip čia taip nuvaryt,be nieko niekur..o jeigu nepriims,ir iš darbo būsiu atsiprašius...
tai galvoju,varysiu "apsiziureti" viena ryta 8 val.. Tai nuvarau....išsiklausinėju kur eiti,sakau taip ir taip...kaip čia operuos ir tt...
Žiūriu prisėdę jau jaunu merginu su chalatais,vienas mamos lydi,kitas vyrai....šakės,o aš galvojau viena varyti,jaučiu durnai atrodyčiau ...na sesele sako va kaip tik gydytoja,ir dar ta kur gine rekomendavo,o pas mane ant siuntimo buvo uzklijuota jos pavardė kad nepamirščiau
Ji paziuri,ok,einam apziūrėti
o aš tam nepasiruošus,ką zinau,sakau aš dar nesioperuosiu šiandien,dar nepraėjė mėn..O ji nesvarbu,vistiek apziūrim
vaje,vos išsisukau,na gerai sako,paskambink man sutarsime kada operuotis ir tada atvaziuosi....ir uzrašo ant lapuko savo telf...Tai jau dabar aš nesuprantu,ar čia ji tikisi kad aš jai sumokėsiu,ar aš turiu jai sumokėti???Ar čia normalu,taip prieš operacijas su gydytojais tartis,jei tarkime aš noriu kad mane operuotu tas ar anas?? taip dabar gavosi,tai net nesmagiai jaučiuosi....Ruošiausi kyšio,kaip ir neduoti,iš kitos pusės tiek to sumokėčiau,bet vel galvos skausmas kada paduoti,kur kaip...
Durnai taip gavosi....
O mano gine sakė po operacijos ateiti pas ja iškart arba ten kur operavo,kad patepti ta šaša...Tipo paskui lengviau gyja...Ir atsakyma pačiai vaziuoti pasiimti....Ir dar idomu ar ligoninei duos bileteni,ar pas gine ejot?Mano gyd sake,jei neduos ateit pas ja savaitei išrašys...nes tipo ligoninei daznai išrašo vienai dienai...