Įkraunama...
Įkraunama...

konizacija

QUOTE(allisa @ 2009 07 30, 11:55)
Man konizacija daryta 06.25,dabar pas gine 08.03,tada suzinosiu ka ispjove ir kaip viskas gija.O kada bus galima PAP darytis?Ar ginekologe nuspres po apziuros ar galima gyventi normalu aktyvu gyvenima,taip noriu issmaudyti ezeriuke blush2.gif

Po apžiūros pasakys viską dėl maudymosi ir lyt.gyvenimo, o PAP daromas praėjus 3 mėn po konizacijos, o paskui - po pusės metų (nuo pirmo kontrolinio PAP) mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Braškutė 74 @ 2009 07 28, 14:26)
Keista  g.gif ,man liepė po savaitės,bet išeina po 10 dienų man eit.Man sakė kad po savaitės reikia daryt praplovimą.Ir šnekėjau su moterimi kuriai prieš metus darė,tai sakė po sav. jai ir darė praplovimus.
O jūs ar geriat KT?Man 3 mėnesius liepė būtinai gert.Taip aš jų  negaliu vartot dėl kitos ligos,bet dabar būtinai liepė.

Aš po savaitės tik lapelio nuėjau užsidaryt nieko nežiūrėjo, kad netyčia šašelio nenuplėštų, o patikrai liepė po 6 sav nueit, bet paskui apsižiūrėjo, kad išeis atostogaut, tai pasirodžiau po 4 sav. O KT kaip tik liepė nutraukt
Atsakyti
QUOTE(Ramunytėė @ 2009 07 30, 13:19)
Aš po savaitės tik lapelio nuėjau užsidaryt nieko nežiūrėjo, kad netyčia šašelio nenuplėštų, o patikrai liepė po 6 sav nueit, bet paskui apsižiūrėjo, kad išeis atostogaut, tai pasirodžiau po 4 sav. O KT kaip tik liepė nutraukt

Na matot gal priklauso kurioje vietoje pjauta.Pas mane labai giliai.Per paprastą apžiūra nė viena gydytoja neįtardavo jokių negerumų gimdos kaklelyje.Tikrai ten nevyksta įprastinė apžiūra,labai gražiai vakar pažiūrėjo,o dėl KT jūs gal kokias kitokias vartojote,o man ir kitoms kurioms skyrė būtent Lyndinete liepė vartot.Pažystama vartojo kitas,liepė nutraukt ir vartot tas. g.gif
Atsakyti
thumbup.gif vakar grizau is Kauno onk po konizacijos.Visai nebaisu,juk nieko nejauti per operacija.Gyd Skirptunas super
Atsakyti
O,kodėl tu vaziavai i onkologini Kaune?
Aš ir iš Kauno,mano gine sako operuokis 2ligoninei....patarė pas kokia gyd...
sako,pasiimk siuntima ir po menesniu 8 val.varyk tiesiai..bet aš va vis galvojau,kaip čia taip nuvaryt,be nieko niekur..o jeigu nepriims,ir iš darbo būsiu atsiprašius... doh.gif tai galvoju,varysiu "apsiziureti" viena ryta 8 val.. Tai nuvarau....išsiklausinėju kur eiti,sakau taip ir taip...kaip čia operuos ir tt... ax.gif Žiūriu prisėdę jau jaunu merginu su chalatais,vienas mamos lydi,kitas vyrai....šakės,o aš galvojau viena varyti,jaučiu durnai atrodyčiau ...na sesele sako va kaip tik gydytoja,ir dar ta kur gine rekomendavo,o pas mane ant siuntimo buvo uzklijuota jos pavardė kad nepamirščiau lotuliukas.gif doh.gif Ji paziuri,ok,einam apziūrėti blink.gif o aš tam nepasiruošus,ką zinau,sakau aš dar nesioperuosiu šiandien,dar nepraėjė mėn..O ji nesvarbu,vistiek apziūrim lotuliukas.gif vaje,vos išsisukau,na gerai sako,paskambink man sutarsime kada operuotis ir tada atvaziuosi....ir uzrašo ant lapuko savo telf...Tai jau dabar aš nesuprantu,ar čia ji tikisi kad aš jai sumokėsiu,ar aš turiu jai sumokėti???Ar čia normalu,taip prieš operacijas su gydytojais tartis,jei tarkime aš noriu kad mane operuotu tas ar anas?? taip dabar gavosi,tai net nesmagiai jaučiuosi....Ruošiausi kyšio,kaip ir neduoti,iš kitos pusės tiek to sumokėčiau,bet vel galvos skausmas kada paduoti,kur kaip... g.gif Durnai taip gavosi.... doh.gif
O mano gine sakė po operacijos ateiti pas ja iškart arba ten kur operavo,kad patepti ta šaša...Tipo paskui lengviau gyja...Ir atsakyma pačiai vaziuoti pasiimti....Ir dar idomu ar ligoninei duos bileteni,ar pas gine ejot?Mano gyd sake,jei neduos ateit pas ja savaitei išrašys...nes tipo ligoninei daznai išrašo vienai dienai... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(@akytė@ @ 2009 07 30, 23:23)
bet aš va vis galvojau,kaip čia taip nuvaryt,be nieko niekur..o jeigu nepriims,ir iš darbo būsiu atsiprašius... doh.gif tai galvoju,varysiu "apsiziureti" viena ryta 8 val..

Na, paprastai jei jau tariasi su konkrečiu gydytoju, tai ir "atsidėkoja" biggrin.gif . Aš taip pat tariausi ir daviau (prieš operaciją neėmė, tai atsidėkojau po visko). Tik va kas kiek duoda - čia jau manau kas kiek gali... Iš esmės galima ir nieko neduot, po operacijos kokį tortą kolektyvui ar puokštę daktarei...bet aišku, visi tikisi turbūt pinigėlių biggrin.gif . Aš nepersistengiau biggrin.gif . Šiaip nesuk galvos labai... O biuletenį ligoninėj duoda vienai dienai, paskui reikia eit pas savo ginę prasitęst.
Atsakyti
As nedarb lap tesiu onk,o kai dakt iseis atostogauti,pas vietine gine.Esu lb patenkinta onk personalu,jei uzpultu beda vykciau tik ten
Atsakyti
QUOTE(zuzu @ 2009 07 11, 11:14)
nu jergau...kiek tai gydytojai primoka už reklamą???? didesnės nesąmonės negirdėjau. pasiskaitykit, internete galima rasti nesuinteresuotos informacijos. skiepai veikia iki 25m.ar pan.amžiaus merginoms. ir visigi, per youtub' ą - tie pašaliniai reiškiniai nuo skiepų. ienos sportininkės interviu. baisu. liko po skiepo invalidė visai. kraupu buvo žiūrėt.

geriau reguliari patikrai ir visiškai sutvarkyta mityba. ir nervų tausojimas ir savęs didesnis mylėjimas.

Na, as klausinėjausi dėl sio skiepo pas savo gydytoją (man buvo nustatyta pirma vežio stadija),kadangi kitas gydytojas man patare skiepintis, o mano gydytojas pasake, kad naujausi tyrimai rodo, kad sis skiepas veikia ir kaip vaistas, tik gaila, kad jau ne mano atveju...
Atsakyti
Pagaliau ir as suzinojau ka man per konizacija ispjove,ogi CIN3,dabar tik belieka tiketis,kad po 3 men bus viskas ok doh.gif
Atsakyme skaitau,kad parasyta:operaciniu krastu nesiekia,tai cia kaip suprantu gerai?
Atsakyti
QUOTE(allisa @ 2009 08 03, 15:16)
Pagaliau ir as suzinojau ka man per konizacija ispjove,ogi CIN3,dabar tik belieka tiketis,kad po 3 men bus viskas ok doh.gif
Atsakyme skaitau,kad parasyta:operaciniu krastu nesiekia,tai cia kaip suprantu gerai?

Ir pas mane tas pats doh.gif ,ir tikiuosi pačio geriausio po 3 mėn..Ir jums linkiu 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, linkiu ir aš visoms, kad būtų viskas gerai 4u.gif
Atsakyti
Idomu, o po konizacijos galima tas mot.kapsules naudoti, gal kuri bandet ar domejotes?
Atsakyti