Įkraunama...
Įkraunama...

konizacija

QUOTE(Braškutė 74 @ 2009 07 27, 12:00)
Laba  4u.gif
Prieš sav. atliko gimdos kaklelio konizaciją.Viskas kaip ir normaliai,bet šiandie pasirodė truputį kraujo.Nerimauju ar jau lėkt į priėmimą ar laukt iki trečiadienio kol eisiu pas savo ginę  g.gif .

svarbu,kad nepradetum karsciuoti ir stipriai kraujuoti,as po konizacijos beveik 2 savaites tepliojau,tai stipriau,tai maziau.zinoma idomu ka treciadieni ir gydytoja pasakys.o kodel atlikta konizacija?
Atsakyti
QUOTE(allisa @ 2009 07 27, 15:39)
svarbu,kad nepradetum karsciuoti ir stipriai kraujuoti,as po konizacijos beveik 2 savaites tepliojau,tai stipriau,tai maziau.zinoma idomu ka treciadieni ir gydytoja pasakys.o kodel atlikta konizacija?

Viskas kaip ir gerai,daugiau kraujuot nepradėjau,tik teplioju rudai.Biopsija parodė CIN 1- CIN 2.Pati laukiu trečiadienio ką ginė pasakys,o ypač laukiu atsakymo,kuris ateis rugpjūčio viduryje.
Atsakyti
O po kiek laiko jūms reikia eiti pas ginę? Man pasake po 2 mėn, paaiškino, kad kuo mažiau ten landžioti. Dabar čia skaitau kai kurioms po menesio reikia.
Atsakyti
QUOTE(regija @ 2009 07 28, 11:18)
O po kiek laiko jūms reikia eiti pas ginę? Man pasake po 2 mėn, paaiškino,  kad kuo mažiau ten landžioti. Dabar čia skaitau kai kurioms po menesio reikia.

Man reikėjo po mėnesinių.
Atsakyti
QUOTE(regija @ 2009 07 28, 10:18)
O po kiek laiko jūms reikia eiti pas ginę? Man pasake po 2 mėn, paaiškino,  kad kuo mažiau ten landžioti. Dabar čia skaitau kai kurioms po menesio reikia.

QUOTE(AgVi @ 2009 07 28, 11:24)
Man reikėjo po mėnesinių.

Keista g.gif ,man liepė po savaitės,bet išeina po 10 dienų man eit.Man sakė kad po savaitės reikia daryt praplovimą.Ir šnekėjau su moterimi kuriai prieš metus darė,tai sakė po sav. jai ir darė praplovimus.
O jūs ar geriat KT?Man 3 mėnesius liepė būtinai gert.Taip aš jų negaliu vartot dėl kitos ligos,bet dabar būtinai liepė.
Atsakyti
Atsiprašau susimaišiau - visgi buvo liepus ginė ateit po 2 sav po konizacijos, o vėliau - po mėnesinių. Čia jei viskas gerai.
Jokių praplovimų nedarė g.gif . Ten gi šašiukas susidaro ir paskui jis po poros savaičių maždaug nukrenta. Kam tie praplovimai? g.gif
KT irgi neliepė gerti schmoll.gif . Šiaip KT esu gėrusi seniau, prieš porą metų gal. Gėriau keletą metų per savo gyvenimą. Ir gydytoja pasakė, kad KT vartojimas taip pat turi įtakos GK vėžinių pakitimų atsiradimui...tai dabar įdomu - kodėl kitos gydytojos liepia gert KT po konizacijos g.gif ... Aš tai sakiau gyvenime nebegersiu schmoll.gif .
Atsakyti
QUOTE(AgVi @ 2009 07 28, 14:38)
Atsiprašau susimaišiau - visgi buvo liepus ginė ateit po 2 sav po konizacijos, o vėliau - po mėnesinių. Čia jei viskas gerai.
  Jokių praplovimų nedarė  g.gif . Ten gi šašiukas susidaro ir paskui jis po poros savaičių maždaug nukrenta. Kam tie praplovimai? g.gif
  KT irgi neliepė gerti  schmoll.gif . Šiaip KT esu gėrusi seniau, prieš porą metų gal. Gėriau keletą metų per savo gyvenimą. Ir gydytoja pasakė, kad KT vartojimas taip pat turi įtakos GK vėžinių pakitimų atsiradimui...tai dabar įdomu - kodėl kitos gydytojos liepia gert KT po konizacijos  g.gif ... Aš tai sakiau gyvenime nebegersiu  schmoll.gif .

Del KT : as irgi negerciau.!!!
Gydytojai ko gero specialiai paskiria visokiu vaistuku, papildu, atseit tai yra butina. O mes moteriskes rupinames savo sveikata, ir po tokiu proceduru, nervu, baimes tikime viskuo, ka tik mums sako tie gydytojai, o sitie tuo tik ir skuba pasinaudoti. unsure.gif
Atsakyti
Tai va įdomu kodėl vieni gydytojai skiria,o kiti ne g.gif .Na rytoj eisiu ir žiūrėsim ką sakys.
Nepatinka man ir KT,bet kadangi liepė ir dar būtent tokias,o ne kitokias tai pakol kas geriu.Tikiuosi reikės tik 3 mėn.gert,nes nuo ilgesnio vartojimo gali skubiai kitos operacijos prireikt doh.gif
Na užsiminsiu ir apie tai kodėl vienoms skiria,o kitoms neskiria gert KT.Čia nuo gydytojos priklauso gal g.gif
Atsakyti
Blin, tai nesuprantu dabar, menesinės jau buvo, liepos 30 mėnuo po konizacijos, bet tai dar pateploja, sake gali varginti apie 6 sav. Kada gi nueiti? Po mėn ar po 2 mėn.? Nes kai ejau biopsios ats po 10 dienų, sakau gal užmesit akį, tai ne, sako apie 2 mėn geriau išvis ten nelandžioti. g.gif O apie praplovimus tai pirmą kartą girdžiu.
Atsakyti
Žinau jau atsakymus doh.gif ,išpjautame audinyje rasta CIN 3.Na belieka laukt kol gerai sugis viskas,ir žiūrėsim ką parodys PAP.Tik kad laukt reikia apie 2 mėn. doh.gif
Dėl praplovimų klausiau,tai ataskė kad reikalingas jis(praplovė su Betadine),bet viskas priklauso nuo gydytojos.Dėl KT taip pat sakė kad skiria,bet ne visi gydytojai,nes ir priklauso ir nuo moters amžiaus ir nuo kokio laipsnio pakitimai.
Šiaip mano gera pažįstama dirba su mano gine,tai gal todėl man čia ir praplauna.Ai nesvarbu,svarbiausia kad visom čia beužsukančioms mamytėms viskas būtų gerai 4u.gif
Atsakyti
Labutis,

Jau žinau tyrimo rezultatus po konizacijos ir PAP 3 mėn. (nors reikėjo 2 mėn blush2.gif ) - ASCUS sad.gif ... dabar po 6 mėn pakartotinai PAP. O aiškina taip - tai gali būti likučiai dar po konizacijos pažeistų ląstelių ar pan. ... Ar kam nors yra taip buvę?
Atsakyti
Man konizacija daryta 06.25,dabar pas gine 08.03,tada suzinosiu ka ispjove ir kaip viskas gija.O kada bus galima PAP darytis?Ar ginekologe nuspres po apziuros ar galima gyventi normalu aktyvu gyvenima,taip noriu issmaudyti ezeriuke blush2.gif
Atsakyti