QUOTE(Oduvančikas @ 2009 07 20, 23:13)
Labutis, norėjau paklausti, nes minėjai, kad 2kartus darė konizaciją....man po pirmos cin3,po pakartotinio pap tas pats, tai sakė jei bus žvp teigiamas, darys operaciją vėl,,,,,įdomu ką bepjaus?kažkaip, jau nebejuokinga...kur operuotis?jei daktarės paprašai,tai ji gali duoti siuntimą kur nori, ar ne?
Pasakoju savo istorija , pirmas tyrimas buvo CIN 3 ŽPV neigiamas, kaip gydytoja sakė visiškas imuniteto išsekimas po gimdymo, be to ir maitinau 2 metus, tai matyt viską kas geriausia atidaviau leliukui, dėl to ir metėsi ši liga, po operacijos gydytoja iškart pasakė, kad reikės antros net nesulaukusi biopsijos tyrimų,po pirmos operacijos 3 mėnesiai buvo katastrofiški, kraujavau be jokio perstojimo, nesuprasdavau ar menesinės , bet sakė tai buna , biopsios tyrimas parodė CIN3 ir tai,kad ne visos lastelės pašalintos, po 3 mėn vėl dariausi PAP vėl parodė CIN 3 ir vėl operacija po operacijos gydytoja tikrai nepaguodė pasakė, kad matyt reikės 3 operacijos, nes operacijos metu labai karujavau ir nesaimate kur pjaut reikia, atsakyma vel gavau CIN3 ir dar surado 3 ligas, nu žodžiu išvada buvo tokia, kad po 3 mėn daro PAP ir vėl operuoja, aš tikrai labai gydžiausi, daktarams nežinant, pasidariau žolelių mišinį, kuris naikina vėžines lasteles, taip pat geriau arbatinį grybą ir daug skaičiau knygų apie pasamonės galia, ir pries 2 sav pasidariau tyrima, visų daktarų nustebimui nieko nera, as sveika. mano gydytoja niekaip negali tuom patikėti, nes ji sake kad po biopsijos tyrimo buvo du keliai arba salinti gimda arba daryti vel konizacija,bet atsirado ir 3 kelias - as bent jau kol kas sveika.
o siuntimo gali prasyti kur nori, bent pas mane poliklinikoj kur paprasau ten ir duoda, aisku i onkologini daugiau tikrai nebenoreciau papulti.