Įkraunama...
Įkraunama...

konizacija

QUOTE(Oduvančikas @ 2009 07 20, 23:13)
Labutis, norėjau paklausti, nes minėjai, kad 2kartus darė konizaciją....man po pirmos cin3,po pakartotinio pap tas pats, tai sakė jei bus žvp teigiamas, darys operaciją vėl,,,,,įdomu ką bepjaus?kažkaip, jau nebejuokinga...kur operuotis?jei daktarės paprašai,tai ji gali duoti siuntimą kur nori, ar ne? blush2.gif

Pasakoju savo istorija smile.gif , pirmas tyrimas buvo CIN 3 ŽPV neigiamas, kaip gydytoja sakė visiškas imuniteto išsekimas po gimdymo, be to ir maitinau 2 metus, tai matyt viską kas geriausia atidaviau leliukui, dėl to ir metėsi ši liga, po operacijos gydytoja iškart pasakė, kad reikės antros net nesulaukusi biopsijos tyrimų,po pirmos operacijos 3 mėnesiai buvo katastrofiški, kraujavau be jokio perstojimo, nesuprasdavau ar menesinės , bet sakė tai buna , biopsios tyrimas parodė CIN3 ir tai,kad ne visos lastelės pašalintos, po 3 mėn vėl dariausi PAP vėl parodė CIN 3 ir vėl operacija po operacijos gydytoja tikrai nepaguodė pasakė, kad matyt reikės 3 operacijos, nes operacijos metu labai karujavau ir nesaimate kur pjaut reikia, atsakyma vel gavau CIN3 ir dar surado 3 ligas, nu žodžiu išvada buvo tokia, kad po 3 mėn daro PAP ir vėl operuoja, aš tikrai labai gydžiausi, daktarams nežinant, pasidariau žolelių mišinį, kuris naikina vėžines lasteles, taip pat geriau arbatinį grybą ir daug skaičiau knygų apie pasamonės galia, ir pries 2 sav pasidariau tyrima, visų daktarų nustebimui nieko nera, as sveika. mano gydytoja niekaip negali tuom patikėti, nes ji sake kad po biopsijos tyrimo buvo du keliai arba salinti gimda arba daryti vel konizacija,bet atsirado ir 3 kelias - as bent jau kol kas sveika.

o siuntimo gali prasyti kur nori, bent pas mane poliklinikoj kur paprasau ten ir duoda, aisku i onkologini daugiau tikrai nebenoreciau papulti.
Atsakyti
QUOTE(regija @ 2009 07 10, 22:28)
Man dare konizaciją ir biopsiją, atsakymas po 7 dienų. O dėl skiepų paaiškino taip, kad dabar virusas pašalintas,  ir but gerai pasiskiepyti. Nesuprantu su tais skiepais.

jei jau gavai šį vyrusą tai visam gyvenimui, jo pašalinti neįmanoma 4u.gif taip kad nekišk pinigų be reikalo
Atsakyti
Smagu dangiku,kad tau taip pasiseke 4u.gif drinks_cheers.gif wub.gif
Pasamonės galia stipri....O gal galėtum pasidalinti receptukais,ar kokiomis konkrečiomis priemonėmis -kaip pavyko išvyti ligą iš organizmo? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dangkiku @ 2009 07 21, 09:13)
Pasakoju savo istorija smile.gif , pirmas tyrimas buvo CIN 3 ŽPV neigiamas, kaip gydytoja sakė visiškas imuniteto išsekimas po gimdymo, be to ir maitinau 2 metus, tai matyt viską kas geriausia atidaviau leliukui, dėl to ir metėsi ši liga, po operacijos gydytoja iškart pasakė, kad reikės antros net nesulaukusi biopsijos tyrimų,po pirmos operacijos 3 mėnesiai buvo katastrofiški, kraujavau be jokio perstojimo, nesuprasdavau ar menesinės , bet sakė tai buna , biopsios tyrimas parodė CIN3 ir tai,kad ne visos lastelės pašalintos, po 3 mėn vėl dariausi PAP vėl parodė CIN 3 ir vėl operacija po operacijos gydytoja tikrai nepaguodė pasakė, kad matyt reikės 3 operacijos, nes operacijos metu labai karujavau ir nesaimate kur pjaut reikia, atsakyma vel gavau CIN3 ir dar surado 3 ligas, nu žodžiu išvada buvo tokia, kad po 3 mėn daro PAP ir vėl operuoja, aš tikrai labai gydžiausi, daktarams nežinant, pasidariau žolelių mišinį, kuris naikina vėžines lasteles, taip pat geriau arbatinį grybą ir daug skaičiau knygų apie pasamonės galia, ir pries 2 sav pasidariau tyrima, visų daktarų nustebimui nieko nera, as sveika. mano gydytoja niekaip negali tuom patikėti, nes ji sake kad po biopsijos tyrimo buvo du keliai arba salinti gimda arba daryti vel konizacija,bet atsirado ir 3 kelias - as bent jau kol kas sveika.

o siuntimo gali prasyti kur nori, bent pas mane poliklinikoj kur paprasau ten ir duoda, aisku i onkologini daugiau tikrai nebenoreciau papulti.

4u.gif dėkoju už pasakojimą, na man dabar telieka laukti,jei žvp teigiamas,vėl pas ginę,ir jaučiu vėl pjaus,kaip gera būtų,kad iš karto pašalintų visas bjaurybes,tiek planų sugriovė šitos ligos, nieko nedarau,kaip tik minu poliklinikos slenkstį doh.gif
Atsakyti
QUOTE(@akytė@ @ 2009 07 21, 23:14)
Smagu dangiku,kad tau taip pasiseke  4u.gif  drinks_cheers.gif  wub.gif
Pasamonės galia stipri....O gal galėtum pasidalinti receptukais,ar kokiomis konkrečiomis priemonėmis -kaip pavyko išvyti ligą iš organizmo? ax.gif

Butinai pasidalinsiu tik reikia atkasti ta receptuka, nes žolelių nuovirą kurį pasidariau išejo 3 litrai o reikia gerti po šaukštą prieš valgį, tai dar visą litrą turiu, labai ilgam užtenka. Žodžiu ,kai surasiu butinai parašysiu, aišku darbelio pasidaryti tuos vaistukus yra, bet jeigu jiepadėjo tai ir laiko negaila.

O dėl pasisekimo, žinai kaip sakoma " negirk ryto be vakaro" , daktarė pasakė, kad nesidžiaugčiau iš anksto, po 3 mėn vėl viskas gali atsinaujinti, žodžiu reikia save mylėti, prižiūrėti ir savimi rūpintis. Po antros operacijos pakeičiau darbą, pakeičiau mastyseną ir daugiau pradėjau galvoti apie save ir viskas išėjo tikrai į gerą.Gydimą reikia pradėti nuo savo minčių ir pastiprinti jį vaistais. rolleyes.gif , čia yra mano nuomonė.

Kai rasiu receptuką parašysiu. iki
Papildyta:
QUOTE(Oduvančikas @ 2009 07 22, 07:25)
4u.gif dėkoju už pasakojimą, na man dabar telieka laukti,jei žvp teigiamas,vėl pas ginę,ir jaučiu vėl pjaus,kaip gera būtų,kad iš karto  pašalintų visas bjaurybes,tiek planų sugriovė šitos ligos, nieko nedarau,kaip tik minu poliklinikos slenkstį doh.gif

Dabar biški nesuprantu dėl tavo to ŽVP, nes ŽVP virusą turi daug moterų ir daug iš jų neserga, pas jas tiesiog nera jokių vėžinių lastelių, aišku jos bet kada gali atsirasti. Tu gal šneki apie PAP tyrimą , nes jis parodo vėžinių lastelių kiekį CIN??? Ir jeigu pas tave ŽVP teigiamas , o nera lastelių tai tikrai nereikia daryti jokių operacijų, o tik reikia stebėti kad neatsirastų.
Na man pvz. nėra ŽVP bet darė 2 operaciijas, taip kad tas ŽVP tik parodo ar turi virusą ar ne, o citologinis tyrimas , va nuo jo priklauso ar reikia daryti konizaciją ar ne.
Atsakyti
QUOTE(dangkiku @ 2009 07 21, 09:13)

nu saunuolė thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif pavydetina drasa ir ryztas thumbup.gif nebuciau sugalvojus clap_1.gif
clap_1.gif clap_1.gif clap_1.gif clap_1.gif
Atsakyti
Aš šiandien irgi grizau iš gines jau su siuntimu operacijai....sake,jei zaizdos nepavyks elektriniu kokiu tai peiliu išpjauti,tai pjaus paprastai ir susius dar paskui...Tipo zaizda didele... doh.gif Liepe po menesniu tiesiai ryte nuvaziuoti i ligonine ir iškart tipo išpjaus....Liepe pasiimti,tapkes,chalata,baltinius blink.gif Tai dabar galvoju ka reiškia baltiniai? ax.gif Ar su jais aš gulsiu ant operacinio stalo,ar tai maikute kokia,ar ka man ten pasiimti....Ir tas chalatas doh.gif Dieve brangus toki temtis be reikalo,jei vakare tuoj namo... doh.gif
pasake kokia daktare tipo geriausia... ax.gif na pasiule pas ja....tai galvoju,negi dabar nuvaziuosiu,ir ji bus ..ar iš anksto nuvaziuoti pasiziureti..Nete tam skyriui dirbančiu giniu daug išvardinta,bet gal jos nedaro operacijų blush2.gif O mane gine net nepaaiškino,ar čia tipo "reiks susitarti" ir tai bus kyšis už pinigus doh.gif
Nezinau manau ryt ryte pati nuvaziuosiu,apsiziureti...išsiaiškinsiu kada ta gyd .dirbs..ir bandysiu be kyšiu "pataikyt" pas ja mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(@akytė@ @ 2009 07 22, 14:54)
Aš šiandien irgi grizau iš gines jau su siuntimu operacijai....sake,jei zaizdos nepavyks elektriniu kokiu tai peiliu išpjauti,tai pjaus paprastai ir susius dar paskui...Tipo zaizda didele... doh.gif Liepe po menesniu tiesiai ryte nuvaziuoti i ligonine ir iškart tipo išpjaus....Liepe pasiimti,tapkes,chalata,baltinius  blink.gif Tai dabar galvoju ka reiškia baltiniai?  ax.gif Ar su jais aš gulsiu ant operacinio stalo,ar tai maikute kokia,ar ka man ten pasiimti....Ir tas chalatas  doh.gif Dieve brangus toki temtis be reikalo,jei vakare tuoj namo... doh.gif
pasake kokia daktare tipo geriausia...  ax.gif na pasiule pas ja....tai galvoju,negi dabar nuvaziuosiu,ir ji bus ..ar iš anksto nuvaziuoti pasiziureti..Nete tam skyriui dirbančiu giniu daug išvardinta,bet gal jos nedaro operacijų  blush2.gif O mane gine net nepaaiškino,ar čia tipo "reiks susitarti" ir tai bus kyšis už pinigus  doh.gif
Nezinau manau ryt ryte pati nuvaziuosiu,apsiziureti...išsiaiškinsiu kada ta gyd .dirbs..ir bandysiu be kyšiu "pataikyt" pas ja  mirksiukas.gif

zinok mane kai operavo, tai turejau buti su maikute kazkokia. be liemeneles (nors nelabai suprantu kodel? gal kad neverztu kazko?). o siaip ligoninej su treningu buvau. nesiveziau jokio chalato.
Atsakyti
QUOTE(@akytė@ @ 2009 07 22, 13:54)
Aš šiandien irgi grizau iš gines jau su siuntimu operacijai....sake,jei zaizdos nepavyks elektriniu kokiu tai peiliu išpjauti,tai pjaus paprastai ir susius dar paskui...Tipo zaizda didele... doh.gif Liepe po menesniu tiesiai ryte nuvaziuoti i ligonine ir iškart tipo išpjaus....Liepe pasiimti,tapkes,chalata,baltinius  blink.gif Tai dabar galvoju ka reiškia baltiniai?  ax.gif Ar su jais aš gulsiu ant operacinio stalo,ar tai maikute kokia,ar ka man ten pasiimti....Ir tas chalatas  doh.gif Dieve brangus toki temtis be reikalo,jei vakare tuoj namo... doh.gif
pasake kokia daktare tipo geriausia...  ax.gif na pasiule pas ja....tai galvoju,negi dabar nuvaziuosiu,ir ji bus ..ar iš anksto nuvaziuoti pasiziureti..Nete tam skyriui dirbančiu giniu daug išvardinta,bet gal jos nedaro operacijų  blush2.gif O mane gine net nepaaiškino,ar čia tipo "reiks susitarti" ir tai bus kyšis už pinigus  doh.gif
Nezinau manau ryt ryte pati nuvaziuosiu,apsiziureti...išsiaiškinsiu kada ta gyd .dirbs..ir bandysiu be kyšiu "pataikyt" pas ja  mirksiukas.gif

As vaziavau is anksto, susitariau su konkrecia gydytoja konkreciai dienai, jokio kysio nedaviau. mirksiukas.gif
Chalato irgi jokio man nereikejo. Gulejau su treningais, pasiemiau tapkutes, o po to pries operacija man dave baltinukus (ale suknele), su savo tapkem nuejau iki operacines, o ten uzsidejau vienkartines tapkes ir atsiguliau. schmoll.gif
O po operacijos as miegojau kokia valanda. Po to persirengiau i treningus, pabuvau dar pora valandu ir isvaziavau namo. thumbup.gif
Tiesa, butinai reikia tureti iklotu, nes gali pakraujuoti mirksiukas.gif
Atsakyti
Laba 4u.gif
Prieš sav. atliko gimdos kaklelio konizaciją.Viskas kaip ir normaliai,bet šiandie pasirodė truputį kraujo.Nerimauju ar jau lėkt į priėmimą ar laukt iki trečiadienio kol eisiu pas savo ginę g.gif .
Atsakyti
QUOTE(Braškutė 74 @ 2009 07 27, 12:00)
Laba  4u.gif
Prieš sav. atliko gimdos kaklelio konizaciją.Viskas kaip ir normaliai,bet šiandie pasirodė truputį kraujo.Nerimauju ar jau lėkt į priėmimą ar laukt iki trečiadienio kol eisiu pas savo ginę  g.gif .

Sveika,
jei kraujuoja nedaug (teplioja krauju) ir nieko labai neskauda ir nėra temperatūros - gali palaukti, tik daugiau pagulėk, save pasaugok. Jei pradeda kraujuoti gausiai, su krešuliais - reikia skubiai kreiptis į gydytoją (savo ar į priėmimą). mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(AgVi @ 2009 07 27, 11:08)
Sveika,
jei kraujuoja nedaug (teplioja krauju) ir nieko labai neskauda ir nėra temperatūros - gali palaukti, tik daugiau pagulėk, save pasaugok. Jei pradeda kraujuoti gausiai, su krešuliais - reikia skubiai kreiptis į gydytoją (savo ar į priėmimą).  mirksiukas.gif

Ačiū 4u.gif
Tepliojau tik krauju,dabar tai iš viso mažai ir tik rudai,truputį maudžia pilvą,bet nekarsčiuoju,tai gulinėju,ir laukiu trečiadienio.Pasiskambinau dar dėl viso pikto sesutei,tai ir tą patį pasakė.
Atsakyti