Įkraunama...
Įkraunama...

konizacija

QUOTE(SUkasom @ 2009 05 26, 23:33)
Sveikos, man konizacija atlikta sausio 13d., paimta biopsija patvirtino diagnoze 0 vezio stadija(atseit ne vezys). Nuo to laiko mazdaug kas menesi ir dazniau lankausi pas gydytoja: zvakutes, antibiotikai, pakartotinis citologinis, pakitimu laukas yra, su tais paciais pakitimais kaip ir pries operacija. Dabar dar vieni antibiotikai ir zvakutes, birzelio 3d. pakartotinis citologinis, o po to... einu nusisaut arba  drinks_cheers.gif, nes jau atsibodo.

nu sakes...as net neapsvarsciau tokios galimybes, kad gali likti toks pats atsakymas unsure.gif
dabar jau bijau...gal be reikalo ta operacija tada... doh.gif
nu palauksiu rezultatu ir tada bus aisku verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pasimetus1140: 27 gegužės 2009 - 07:59
o as norejau papasakoti, kad man su echo kakleli matavo. nestumas 25 savaites buvo, pradejo labai viska skaudeti, pasiprasiau papildomo echo, nes pradejau bijoti, kad jau nebelaiko, atsidarineja, tai paziurejo, sake laikosi puikiai, pamatavo ilgi, tai 3,9 cm, kiek zinau normalus kaklelis yra nuo 3 iki 5 cm ilgio. tai kaip pjaustytas visai geras mano smile.gif
Atsakyti
Sveikos visos 4u.gif
Siandien suzinojau pirmojo kontrolinio citologinio atsakymus, viskas grazu, svaru, jokiu pakitimu, kaip pas mergaite bigsmile.gif
Laikykites, pamatysit, viskas ir pas jus bus gerai drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Merė Popins @ 2009 05 27, 12:56)
Sveikos visos  4u.gif
Siandien suzinojau pirmojo kontrolinio citologinio atsakymus, viskas grazu, svaru, jokiu pakitimu, kaip pas mergaite  bigsmile.gif
Laikykites, pamatysit, viskas ir pas jus bus gerai  drinks_cheers.gif

kaip smagu girdet smile.gif sveikinu clap.gif
Atsakyti
Sveikinimai Mere Popins! 4u.gif
Atsakyti
Aciu, mergaites 4u.gif
Atsakyti
Sveikos visos  4u.gif
Siandien suzinojau pirmojo kontrolinio citologinio atsakymus, viskas grazu, svaru, jokiu pakitimu, kaip pas mergaite  bigsmile.gif

Kaip faina thumbup.gif Labai džiaugiuosi kartu su tavim clap.gif clap_1.gif yess.gif victory.gif first.gif assa.gif clap.gif
Atsakyti
Sveikos visos  4u.gif

dziaugiuosi kartu 4u.gif

as penktadieni einu pas ginek. nezinau ar dar darys tepineli ar iskart ims kontroliniam pap, nes jei gerai atsimenu, tai mano gine atostogaut skuba...
Atsakyti
AgVi, o tu dar nezinai savo atsakymu?
Bjauriuke, turbut ims is kart kontrolini g.gif
Aciu jums uz palaikyma 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Laba 4u.gif
Pasiskaičiau ir baisu pasidarė blink.gif .Liepos pradžioje turi daryti gimdos kaklelio konizaciją,bet nesusigaudau kodėL viena gydytoja sako vieną,kita kitą doh.gif .Kadangi iš mūsų miestelio siunčia biopsijos darytis į Kauną,tai Kaune pasakė kad nebūtina operuotis(atsakymas cin1-cin2), o mano ginė sako kad reikia ir kad nedelsčiau.Kitoje temoje su tokiu pačiu atsakymu mamytei ta pati Kauno docentė taip pat sakė operuotis nereikia,tik tikrintis dažniau.
Atsakyti
QUOTE(pasimetus1140 @ 2009 05 27, 08:59)
nu sakes...as net neapsvarsciau tokios galimybes, kad gali likti toks pats atsakymas  unsure.gif
dabar jau bijau...gal be reikalo ta operacija tada... doh.gif
nu palauksiu rezultatu ir tada bus aisku  verysad.gif

Operacija tai tikrai reikalinga, dazniausiai ispjauna tuos pakitimus, bet kaip mano situacijoje, tai gydytoja minejo, norinti ispjauti kakleli iki gimdos ziociu. Tik vis klausia, gal dar gimdysiu, nes po to nebereiks. Nu negimdysiu as, o jei blogai bus, kas vaikus augins... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Merė Popins @ 2009 05 27, 22:27)
AgVi, o tu dar nezinai savo atsakymu?

Ne, dar nežinau, dar tik 2 sav praėjo, o atsakymai tik po 3-4 sav sakė bus. Tai birželio pirmą savaitę gal jau žinosiu unsure.gif
Atsakyti