QUOTE(pasimetus1140 @ 2009 05 13, 21:30)
Man padare vakar sita operacija...kai suzinojau, kad tokios operacijos reikes gydytojas sake, kad jei gerai jausiuosi po narkozes, ta pacia diena paleis namo...
vakar is kart po operacijos atejo sesute ir pasake, kad reiketu pasilikti per nakti del atsargumo...veliau atejo po mazdaug valandos, kai jau narkoze buvo visiskai issigaravus ir pakartojo ta pati...siaip issigandau
pagalvojau, tikriausiai kazkas nepavyko, nes juk gydytojas buvo zadejes namo paleisti. tai nuo to antro karto taip manes niekas ir neaplanke daugiau. gydytoja tik snd pamaciau...apziurejo prie isleidziant is ligonines...
vat ir nesupratau, ko ten mane laike, jei niekas nuo pietu nebuvo aplankes...
siaip labai nustebau, kad gydytojas neatejo pasiklaust, kaip jauciuosi ir papasakot, kaip operacija praejo... net nezinau, ar daug man pasalino...niekas taip ir nepaaiskino...
is viso mazai ka pasake...praktiskai tik ka istraukiau...tai dabar taip vat nelabai ka ir zinau...uztat ir klausineju visko
Nesinervink, man taip pat buvo,,,na tiesa, po operacijos buvo koplikacijų, tai palaikė dvi dienas,,,ir aplink mane niekas nešokinėjo,,,vakare paklausė ar nebekraujuoju,,,,ir ryte, ir viskas,,,dar tiesa, kitą dieną budėjo jau kitas gydytojas,,,tai jis mane prigasdino ,kad su mano pažeidimais gali būti ir vėžys
ir aplamai elgėsi jis išsaukiančiai,,,pas tokį niekad neičiau
o mano daktarė užbėgo manes aplankyti,,,nors tą dieną jai buvo išeiginė
nesinervink,kai eisi atsakymo,tai ir pasitikrinsi,,,ir aišku žiūrėk, kaip jausies....sėkmės