Įkraunama...
Įkraunama...

konizacija

Biopsija parodo tikslesnius pakitimus nei onkocitologinis tepinėlis. Manau, gali parodyt ir didesnius, ir mažesnius g.gif . Nors mano atveju ir onkocitologinis, ir biopsija (bet čia jau konizacijos metu išpjauto gabalėlio) parodė tą patį - HSIL, CIN2, CIN3 ir CIS unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Zivilka @ 2009 05 05, 09:36)
tau dabar darys biopsija, t. y. paims audiniu gabalelius is kaklelio ir nuodugniau istirs. jei darysies ligoninej, padarys su pilna narkoze. o toliau Agvi parase, ziures pagal situacija, ar pirma gimdymas, ar pirma konizacija. tikrai neskuba pjauti, jei pasakai, kad nori leliuko. mane net keliems gydytojams rode, tipo va sita moteris nori leliuko, ka darom, bet visi vienbalsiai - neber kur laukti, nes man dave 3 menesius, kol galimai jau bus I vezio stadija,
o tau biopsija gal parodys mazesnius pakitimus. ten buna 3 stadijos pakitimu, pirma maziausia, trecia jau skaitosi paskutine priesvezine. pagal tai ir ziuri.

nu pas mane po pap buvo - hsil... ir del konizacijos gine labai skubino, o kai nuejau i ligonine, tai nesutiko ir keliems menesiams nukelti, iskart po savaitgalio operavo... bet cia gal nuo diagnozes, gydytoju ir dar eiles faktoriu priklauso... ir biopsijos atskirai man nedare.. pap ir po to konizacija iskart (nu ligoninej dar kraujo tyrimus pasidaro)... po konizacijos diagnoze buvo - cin3, viska ispjove thumbup.gif greit kontrolinis pap, tikiuosi, kad nieko ir neras...
Atsakyti
Pagaliau sulaukiau savo mmm clap.gif , nebereiks šįkart į ligoninę doh.gif . Tai kitą savaitę jau eisiu kontrolinio PAP darytis. Tik va galvoju - ar geriau eit į polikliniką, ar privačiai? g.gif Šiaip visą laiką vaikščiojau į polikliniką...bet ten labai ilgai atsakymo reikia laukt - visą mėnesį doh.gif . Privačiai, manau, greičiau... Mano "poliklinikinė" ginė šiaip ir privačiai dirba... Tai net nžn g.gif
Atsakyti
QUOTE(Bjauriuke @ 2009 05 05, 20:36)
nu pas mane po pap buvo - hsil... ir del konizacijos gine labai skubino, o kai nuejau i ligonine, tai nesutiko ir keliems menesiams nukelti, iskart po savaitgalio operavo... bet cia gal nuo diagnozes, gydytoju ir dar eiles faktoriu priklauso... ir biopsijos atskirai man nedare.. pap ir po to konizacija iskart (nu ligoninej dar kraujo tyrimus pasidaro)... po konizacijos diagnoze buvo - cin3, viska ispjove  thumbup.gif  greit kontrolinis pap, tikiuosi, kad nieko ir neras...

4u.gif Labutis,gal kas duos koki patarima.man padare konizacija verysad.gif vakar sužinojau rezultatus-Cin3.sake po men,kai jau bus praeje 2men po konizacijos darys citologini tyrima...ir viskas?kazko man atrodo kad i viska žiurima abejingai,,,,o jei po operacijos kažkas giliau liko?mane vel pjaustys?jokiu siuntimu niekur nedave...gal nereikia? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Oduvančikas @ 2009 05 06, 13:15)
4u.gif Labutis,gal kas duos koki patarima.

Tas atsakymas CIN3 - tai konizacijos metu išpjauto gabalėlio biopsijos atsakymas. Jei nepaskyrė jokio kitokio gydymo, tai reiškia išoperavo viską radikaliai (neliko ten negerų ląstelių) ir dabar reikės tik kartot onkocitologinius tyrimus keletą kartų. Bent man taip yra, man po konizacijos irgi atsakymas buvo CIN3 ir Carcinoma in situ, bet viskas pašalinta...ir tikiuosi, kad nebeatsinaujins smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Oduvančikas @ 2009 05 06, 14:15)
4u.gif Labutis,gal kas duos koki patarima.man padare konizacija verysad.gif vakar sužinojau rezultatus-Cin3.sake po men,kai jau bus praeje 2men po konizacijos darys citologini tyrima...ir viskas?kazko man atrodo kad i viska žiurima abejingai,,,,o jei po operacijos kažkas giliau liko?mane vel pjaustys?jokiu siuntimu niekur nedave...gal nereikia? g.gif

nu tai kaip viskas, darys nuolatos tyrimus, kas metai ar dazniau, priklausomai nuo atsakymu. o ko tu dar tikejaisi. jei kas liko po operacijos, tai tyrimai ir parodys, kad liko.
Atsakyti
QUOTE(Zivilka @ 2009 05 06, 15:17)
nu tai kaip viskas, darys nuolatos tyrimus, kas metai ar dazniau, priklausomai nuo atsakymu. o ko tu dar tikejaisi. jei kas liko po operacijos, tai tyrimai ir parodys, kad liko.

lotuliukas.gif ačiū,jums,,,,aplamai čia taip gera ir ramu, ko nepasakyčiau apie namus doh.gif tai birželi kartos tyrimą, ir bus visiškai aišku,,,,,tas laukimas tik iš proto varo, nes jau po konizacijos daktaras prigasdino, kad čia gali būti ir vėžys..... verysad.gif bet turiu viltį,kad bus viskas gerai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Oduvančikas @ 2009 05 06, 17:58)
lotuliukas.gif ačiū,jums,,,,aplamai čia taip gera ir ramu, ko nepasakyčiau apie namus doh.gif tai birželi kartos tyrimą, ir bus visiškai aišku,,,,,tas laukimas tik iš proto varo, nes jau po konizacijos daktaras prigasdino, kad čia gali būti ir vėžys..... verysad.gif bet turiu viltį,kad bus viskas gerai thumbup.gif

Prasom nebijoti, ir man buvo carcinoma in situ (neisplites vezys), jau ketvirti metai po konizacijos, Pap darau beveik kas puse metu, ir tfu-tfu viskas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rjv @ 2009 05 06, 22:42)
Prasom nebijoti, ir man buvo carcinoma in situ (neisplites vezys), jau ketvirti metai po konizacijos, Pap darau beveik kas puse metu, ir tfu-tfu viskas  thumbup.gif

Kaip paguodžiančiai skamba wub.gif
Atsakyti
tik va tas laukimas atsakymu tikrai is proto varo.
na man siais metais nedarys, bet po gimdymo vel tas pats nusimato. o dar vienas gydytojas, kai kalbejom apie nestuma po tokiu diagnoziu, tai ispejo, kad nestumas gali paspartinti papilomos viruso dauginimasi (pas mane tas 16 stamas) ,kad liga paastreja, bet sako, tokiu atveju gimda isima, as akis ispuciau tik, na jis sako, as nezinau ar gera su gimda gyventi, bet zinau, kad zymiai geriau matyti kaip vaikai auga. sad.gif
bet as tikiu, kad man to neprireiks.
Atsakyti
QUOTE(Zivilka @ 2009 05 07, 10:09)
bet sako, tokiu atveju gimda isima...

Ir aš tikiuosi, kad nei tau, nei kuriai kitai to neprireiks schmoll.gif . Bet jei man pavyktų pastot ir pagimdyt antrąjį leliuką - turbūt sutikčiau ir su tokia operacija (o kas beliktų, jei būtų būtina...)....nes tikrai yra geriau matyti, kaip vaikai auga wub.gif
Atsakyti
QUOTE(AgVi @ 2009 05 07, 12:56)
Ir aš tikiuosi, kad nei tau, nei kuriai kitai to neprireiks  schmoll.gif . Bet jei man pavyktų pastot ir pagimdyt antrąjį leliuką - turbūt sutikčiau ir su tokia operacija (o kas beliktų, jei būtų būtina...)....nes tikrai yra geriau matyti, kaip vaikai auga  wub.gif

bet ziaurus tie daktarai ane?
Atsakyti