Na va 2-tra operacija ir vėl veltui, žodžiu po operacijos tyrimas vėl blogas, po 3 mėn laukia 3 konizacija, ačiū mergaitės už gerus žodžius, bet po pirmo karto buvau labai stipri ir tikra , kad tikrai bus viskas gerai, po antro karto jau galvojau ,kad tikrai 3-čio nebebus, bet va tau...... Ir kas įdomiausia, kad jokio kitokio gydimo net nėra tik operacija, pasigaminau vaistų iš žolelių geriu juos ir galvoju, kad kai pasidarysiu kontolinį pap tepinėlį viskos tos vėžinės lastelės išgaruos.....
QUOTE(dangkiku @ 2009 04 16, 14:06)
Ir kas įdomiausia, kad jokio kitokio gydimo net nėra tik operacija
Sveika,
nepasiduok, neprarask vilties . Žinoma, lengva man kalbėti... Nors iš tikrųjų nei lengva, nei ką... Pati su nerimu laukiu gegužės mėn, kai reiks darytis pirmą PAP po konizacijos . Labai labai tikiuosi, kad jis nebus blogas...
O tai tau čia blogas atsakymas to tyrimo, kur iškart po konizacijos tiria ar to, kur praėjus 3 mėn daro?
Man tai įdomus toks dalykas: iškart po konizacijos aš savo ginės paklausiau - kas bus, jei konizacijos metu išpjauto gabaliuko tyrimas (na tas, biopsinis) parodys, kad nėra gerai (reiktų suprast - ne viskas pilnai išpjauta)? Ar darys pakartotiną konizaciją? Tai ji man pasakė, kad pakartotinai nedarys, o siųs pas onkologus ir jie ten jau spręs, ką toliau daryt... O tau, Dangkiku, jau trečią kartą ruošiasi daryt - tai kaip čia yra iš tiesų??? O gal tu pas onkologus ir daraisi viską, todėl taip? (Nes aš operavausi Antakalnio klinikose, ne onkologiniam).
QUOTE(AgVi @ 2009 04 16, 15:45)
Sveika,
nepasiduok, neprarask vilties . Žinoma, lengva man kalbėti... Nors iš tikrųjų nei lengva, nei ką... Pati su nerimu laukiu gegužės mėn, kai reiks darytis pirmą PAP po konizacijos . Labai labai tikiuosi, kad jis nebus blogas...
O tai tau čia blogas atsakymas to tyrimo, kur iškart po konizacijos tiria ar to, kur praėjus 3 mėn daro?
Man tai įdomus toks dalykas: iškart po konizacijos aš savo ginės paklausiau - kas bus, jei konizacijos metu išpjauto gabaliuko tyrimas (na tas, biopsinis) parodys, kad nėra gerai (reiktų suprast - ne viskas pilnai išpjauta)? Ar darys pakartotiną konizaciją? Tai ji man pasakė, kad pakartotinai nedarys, o siųs pas onkologus ir jie ten jau spręs, ką toliau daryt... O tau, Dangkiku, jau trečią kartą ruošiasi daryt - tai kaip čia yra iš tiesų??? O gal tu pas onkologus ir daraisi viską, todėl taip? (Nes aš operavausi Antakalnio klinikose, ne onkologiniam).
Sveikos,
Nu gal nepasirodysiu buka, bet nesuprantu kaip per tiek konizaciju jos nesigeba pasalinti tu negeru lasteliu?
Kaip laikotės, Bjauriuke, Dangkiku? Tikiuosi visoms viskas gerai Kažkaip nutilo ši temukė..
dangkiku, stiprybes tau, isivaizduju ka reiskia atlaikyti tiek operaciju, cia juk ne juokas, bet tikiu kad vistiek isguisi sia nelemta liga
Bjauriuke, pradingai... ar buvai pas daktarus, ka sake?
O man siandien paeme pirmaji po operacijos tepineli, dabar apie menesi kankinsiuos, kol sulauksiu atsakymo
Bjauriuke, pradingai... ar buvai pas daktarus, ka sake?
O man siandien paeme pirmaji po operacijos tepineli, dabar apie menesi kankinsiuos, kol sulauksiu atsakymo
QUOTE(Merė Popins @ 2009 04 21, 13:58)
Man irgi jau artėja, po poros sav... Dabar pradedu laukti antrųjų mmm Labai tikiuosi, kad jos bus normalios, nebebus jokių nesąmonių
http://www.supermama...howtopic=436736
mergaites, gal galetumete sudalyvauti apklausoje tos, kurios po konizacijos esate gimziusios? labai aciu.
uzjauciu nuosirdziai tas, kurioms po operacijos blogi tyrimukai, laikykites ir tikekite, kad viskas bus gerai, juk kuo tikesi, taip ir bus
is anksto aciu
mergaites, gal galetumete sudalyvauti apklausoje tos, kurios po konizacijos esate gimziusios? labai aciu.
uzjauciu nuosirdziai tas, kurioms po operacijos blogi tyrimukai, laikykites ir tikekite, kad viskas bus gerai, juk kuo tikesi, taip ir bus
is anksto aciu
Sveikutes, mergaites.. tikiuosi, kad tokios esat, liksit, o jei nesat, tai greit sveikos busit... su pavasariu ir atbundancia gamta Jums visoms daug stiprybes ir neblestancio optimizmo.. mes stiprios ir viska istversim
AqVi, Merė Popins buvau pas gydytoja iskart po Velyku, viskas laaabai gerai sugije (buvo lygiai menesis po konizacijos) ir mano gine netgi leido pas mene grizusiu MB visapusiskai pasidziaugti ir bandyt patapt nu mes ir stengemes (gaila, kad jau siandien MB islydet teko)... buvo siokiu tokiu paskaudenimu (gal labiau is baimes nei realiai) ir pakraujavimu bet viskas ok.. su gine sutariau kad geguzes pabaigoj pasidarysiu tepineli ir zvp tyrimukus... jei tepinelis bus geras, tai birzelio pradzioj kontrolini pap darysim...
kaip cia jus uzsilaike?
AqVi, Merė Popins buvau pas gydytoja iskart po Velyku, viskas laaabai gerai sugije (buvo lygiai menesis po konizacijos) ir mano gine netgi leido pas mene grizusiu MB visapusiskai pasidziaugti ir bandyt patapt nu mes ir stengemes (gaila, kad jau siandien MB islydet teko)... buvo siokiu tokiu paskaudenimu (gal labiau is baimes nei realiai) ir pakraujavimu bet viskas ok.. su gine sutariau kad geguzes pabaigoj pasidarysiu tepineli ir zvp tyrimukus... jei tepinelis bus geras, tai birzelio pradzioj kontrolini pap darysim...
kaip cia jus uzsilaike?
bjauriuke, taip greit sugijai - saunuole. as po menesio dar su baisingu kraujavimu i ligonine buvau patekus
QUOTE(Zivilka @ 2009 04 29, 11:06)
bjauriuke, taip greit sugijai - saunuole. as po menesio dar su baisingu kraujavimu i ligonine buvau patekus
Zivilka, norėjau paklausti - o tu po konizacijos po kiek laiko ? Čia viskas asmeniška labai, žinoma, bet man labai aktualu
QUOTE(AgVi @ 2009 04 29, 12:33)
Zivilka, norėjau paklausti - o tu po konizacijos po kiek laiko ? Čia viskas asmeniška labai, žinoma, bet man labai aktualu
po 2 metu
bet aisku gi galima ir anksciau, bet man buvo kitu problemu. po konizacijos praejus pusmeciui prasidejo kraujavimai stiprus viduryj ciklo, paaiskejo kad buvo polipas gimdoj, kurie atsiranda paprastai del hormoninio fono pakitimu. o pakitimus galejo sukelti stresas ir pati konizacijos operacija, zodziu kisimasis i organizma. paskui vel po pusmecio sirgau kita liga, kad puse metu vartojau labai stiprius vaistus. kai jau apsveikau, nuejau krutis pasitikrinti, paaiskejo, kad irgi reikia operuoti, velgi cistobibroze del hormoninio fono. nu tai dar po to praejus 3 menesiams pradejom planuoti, pastojau tik is 4 ciklo, taigi gavosi, kad 2 metai prasuoliavo kaip ner kas veikti.
Ačiū už atsakymą Šiek tiek nuraminai, nes man irgi po konizacijos vis iškyla problemų: iškart po operacijos niekaip nesulaukiau pirmų mmm, beveik 60 dienų jų nebuvo, paskui pradėjo labai skaudėt pilvą (galvojau - prieš mmm, bet jos vis neprasidėjo), teko vėl važiuot į ligoninę, ten paaiškėjo, kad GK po konizacijos "užsiklijavo" ir kraujas negali išbėgt . Dabar laukiu antrųjų mmm...turėtų jau būt, bet kas ten žino...bijau, kad vėl kokia nesąmonė neišlįstų . O tuo pačiu jau buvom pradėję galvot apie antrą vaikelį