Įkraunama...
Įkraunama...

konizacija

QUOTE(Bjauriuke @ 2009 03 23, 14:43)
nu va... jau suzinojau ir savo atsakymus... kaip gydytojas sake - viska ispjovem  thumbup.gif  bandziau iskaityt ka iskaityt ka gydytojas i israse perrase is tyr.atsakymu - gimdos kaklelyje zymus inter.... (neperskaitau) lasteliu pakitimai - CIN 3. Operacijos pjuvio vietoje CIN 3 nerasta. Operaves gydytojas sake, kad reikalinga tik kontrole - kasmet pap tyrimas. Mano ginekologe sako, kad pap pakartosim kai tik po konizacijos g.k. sugis. Dar treciadieni eisiu pas savo gine uzbaigt nedarbingumo ir ketvirtadieni darban...
jetuz kokia as laiminga, kad viskas gerai.. apskambinau visus brangiausius zmogucius - MB, broli, mama... noriu ir vat su jumis kartu pasidziaugt...  4u.gif  dar karteli - visoms palaikiusioms aciu aciu aciu  4u.gif

Labai džiaugiuosi dėl tavęs 4u.gif . Ir visoms linkiu geos nuotaikos ir gražių svajonių bei šilto pavasario 4u.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, man buvo atlikta konizcija pries metus, dabar laukiuosi vaikelio, kol kas viskas gerai, bet buvo/yra baimes ir abejoniu ar galesiu isnesioti kudiki. Kaip minejau, kol kas viskas gerai. Mano gyd. sako, kad kaklelis po operacijos yra randuotas, todel nieko blogo neturi nutikti, kad neisnesiotum.
Atsakyti
Sakykite mergaites, o kiek laiko visas tas šlapias valymasis vyksta ax.gif
Atsakyti
QUOTE(AgVi @ 2009 03 24, 11:38)
Labai džiaugiuosi dėl tavęs  4u.gif . Ir visoms linkiu geos nuotaikos ir gražių svajonių bei šilto pavasario  4u.gif

aciu 4u.gif

Turiu beda ir klausima... siandien po operacijos 2 savaites... vakar vakare pradejau ir siandien visa diena stipriau kraujuot, bet ne taip kaip per mm... ar tureciau sunerimti? mm dar ankstoka... o gydytoja sake vaziuot ligoninen kai stipresnis kraujavimas nei per mm... ka daryt? gal kas susiduret? nes man biski baisoka...
Papildyta:
QUOTE(PUka @ 2009 03 30, 19:12)
Sakykite mergaites, o kiek laiko visas tas šlapias valymasis vyksta  ax.gif

kiek zinau apie 4-6 savaites po operacijos...
Atsakyti
QUOTE(Bjauriuke @ 2009 03 30, 21:31)
aciu  4u.gif

Turiu beda ir klausima... siandien po operacijos 2 savaites... vakar vakare pradejau ir siandien visa diena stipriau kraujuot, bet ne taip kaip per mm... ar tureciau sunerimti? mm dar ankstoka... o gydytoja sake vaziuot ligoninen kai stipresnis kraujavimas nei per mm... ka daryt? gal kas susiduret? nes man biski baisoka...

Greiciausiai kraujuoja is po saso.. Jei ne smarkiau nei per mm, tai tada ramiai, kuo daugiau ilsetis. Man taip buvo, prasidejo po 2 sav., baigesi su mm. Lekiau pas gydytoja, ziurejo atsargiai, sake, kad is po saso. Svarbiausia, kuo ramiau but, kuo daugiau ilsetis. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Liu @ 2009 03 30, 22:50)
Greiciausiai kraujuoja is po saso.. Jei ne smarkiau nei per mm, tai tada ramiai, kuo daugiau ilsetis. Man taip buvo, prasidejo po 2 sav., baigesi su mm. Lekiau pas gydytoja, ziurejo atsargiai, sake, kad is po saso. Svarbiausia, kuo ramiau but, kuo daugiau ilsetis.  4u.gif

ta prasme tokio stiprumo kraujavimas gali testis iki mm?
nelabai noriu lekt pas savo ginek., nes po jos paskutines apziuros buvo irgi truputi daugiau kraujo pasirode.. nors visas dienas po operacijos ciut rausvai tepliojo, su kasdien.iklotukais apsieinu...
Atsakyti
QUOTE(Bjauriuke @ 2009 03 30, 21:31)
aciu  4u.gif

Jei nesmarkiai, negausiau negu per mmm- tai greičiausiai tikrai iš po šašo, nes man tai operavęs gydytojas ir sakė, kad po 2 sav gali pradėt smarkiau kraujuot, kai šašas nukrenta. Jei pradėtų smarkiai, su krešuliais - tada skubėk pas gydytoją ar į ligoninę (nes gali kraujuot iš kraujagyslės ir reikia tada pridegint).
O man tai vis nesiseka doh.gif ... Niekaip nesulaukiau mmm...jau 63 dienos. Ginė sakė - gali būti, kad po operacijos sutriko...Bet va užvakar kaip pradėjo skudėt - na grynai kaip per gimdymą kaip kad buvo sąrėmiai doh.gif unsure.gif ... Nesupratau, galvojau - matyt tuoj mmm prasidės unsure.gif . Na ir kentėjau visą dieną. Vakarop šiek tiek nurimo. Ryte nuėjau į darbą - vėl pradėjo skaudėt, bet nebe kaip sąrėmiai, o ištisas maudimas, bet gan stiprus...Ir jokios mmm vis neprasideda... Paskambinau ginei - sako, gali būti, kad kaklelis po operacijos "užsiklijavo" ir negali kraujas išbėgt..Ateik rytoj po pietų - pažiūrėsim... doh.gif . na ir kankinuos toliau... Neiškenčiau, paskambinau operavusiam gyd - tas irgi patvirtino tuos įtarimus, sako - jei labai skaudės, važiuok į priėmimą, jei nelabai - gali laukt iki rytojaus... Vakare skausmas vėl aprimo šiek tiek, bet taip neramu, taip neramu unsure.gif . tai neištvėriau, nuvažiavau į ligoninę... Labai malonus daktariukas apžiūrėjo, padarė echoskopiją...Sako: tavo gimda įtartinai nepaslanki...galima įtart hematomą (paskui parašė, kad gimda buvo kaip 8 sav nėštumo dydžio nuo to prisikaupusio kraujo doh.gif ). Paskui vėl: tai ar bandom dabar "praeit kaklelį", ar planiškai į ligoninę gulsies? blink.gif . Tai nutarėm pabandyt... Gan greit jam viskas ten pavyko, tik jaučiu - šilta pasidarė ir pradėjo kažkas upeliais bėgt doh.gif . Gan daug kraujo išbėgo, iškart palengvėjo, pilvas nebeįsitempęs pasidarė, skausmas nurimo... Sako: gali būti, kad tau čia dviejų mmm kraujas jau susirinkęs blink.gif blink.gif blink.gif . Nžn, ar taip gali būti, kad prieš mėnesį jau buvo man mmm, bet niekas neišbėgo (nes nejutau kažkokių tokių skausmų)... Man kažkodėl atrodo, kad čia bus užvakar prsidėjusių mmm rezultatas...nors kas ten žino. Svarbiausia - kad pagelbėjo man thumbup.gif , nors ir be siuntimo buvau - sutvarkė viską, kad nereiktų mokėt nieko...žodžiu - labai jam dėkinga 4u.gif . Išrašė antibiotikų, liepė pasisaugot... Negarantavo, kad vėl "neužsiklijuos" ten viskas, bet sakė, reikia tikėtis, jog dabar viskas bus gerai. Ačiū jam begalinis 4u.gif
Taigi mergaitės, žiūrėkit savęs, stebėkit visus pojūčius ir jeigu kas ne taip - nedelskit kreiptis pagalbos, nes niekas mumis nepasirūpins, tik mes pačios mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(AgVi @ 2009 03 31, 11:01)
reikia tikėtis, jog dabar viskas bus gerai. Ačiū jam begalinis  4u.gif
  Taigi mergaitės, žiūrėkit savęs, stebėkit visus pojūčius ir jeigu kas ne taip - nedelskit kreiptis pagalbos, nes niekas mumis nepasirūpins, tik mes pačios  mirksiukas.gif

Svarbiausia, kad dabar jau nebeskauda ir "patvarke" viska daktariukas... 4u.gif dziaugiuosi uz tave...

nu va, siandien man ryte kresuliuku pasirode (gal cia tas sasas?), bet kraujavimas lyg mazeja... jau nesuprantu ar normalu cia, ar nelabai... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bjauriuke: 31 kovo 2009 - 10:31
QUOTE(AgVi @ 2009 03 31, 10:01)
Taigi mergaitės, žiūrėkit savęs, stebėkit visus pojūčius ir jeigu kas ne taip - nedelskit kreiptis pagalbos, nes niekas mumis nepasirūpins, tik mes pačios  mirksiukas.gif

Na tu cia ir papasakojai istorija blink.gif , pasirodo ir taip gali buti blink.gif blink.gif . Na bet svarbiausia kad viskas susitvarke, tikiuosi cia jau pabaiga ir daugiau jokiu cirku schmoll.gif .
Atsakyti
QUOTE(Merė Popins @ 2009 03 31, 10:48)
Na tu cia ir papasakojai istorija  blink.gif , pasirodo ir taip gali buti  blink.gif  blink.gif . Na bet svarbiausia kad viskas susitvarke, tikiuosi cia jau pabaiga ir daugiau jokiu cirku  schmoll.gif .

Papasakojau, kad kitos pasiskaitę žinotų, kad gali ir taip būt 4u.gif . Kaip supratau iš gydytojo - taip tikrai pasitaiko kartais (kaip konizacijos komplikacija) - gimdos kaklelis begydamas tarsi "užsiklijuoja"... ir tada per mmm kraujas negali pasišalint blink.gif Nors viskas lyg ir gerai buvo, gerai sugijo... matyt net per gerai blink.gif
Aš irgi tikiuosi, kad čia jau visų mano cirkų pabaiga... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Bjauriuke @ 2009 03 30, 22:09)
ta prasme tokio stiprumo kraujavimas gali testis iki mm?
nelabai noriu lekt pas savo ginek., nes po jos paskutines apziuros buvo irgi truputi daugiau kraujo pasirode.. nors visas dienas po operacijos ciut rausvai tepliojo, su kasdien.iklotukais apsieinu...

AgVi, siaubas, kiek iskentejai ir kiek streso apturejai sad.gif ... kaip gerai kai taip gerai viskas susitvarkė smile.gif Tikrai džiugu, kad ne visiems daktarams dar dzin tavo nuogastavimai .
Atsakyti
Jei po konizacijos praejus 6 men buvo atliktas tyrimas ir rezultatas toks - zemo laipsnio intraepiteline neoplazija LSIL, gal zinote ar tai vel gali isaugti iki cin3, ar gali ir dingti tas LSIL? Gine sako, kad toks rezultatas rodo, kad esi sveika.
Atsakyti