QUOTE(Bjauriuke @ 2009 03 30, 21:31)
aciu
Turiu beda ir klausima... siandien po operacijos 2 savaites... vakar vakare pradejau ir siandien visa diena stipriau kraujuot, bet ne taip kaip per mm... ar tureciau sunerimti? mm dar ankstoka... o gydytoja sake vaziuot ligoninen kai stipresnis kraujavimas nei per mm... ka daryt? gal kas susiduret? nes man biski baisoka...
Jei nesmarkiai, negausiau negu per mmm- tai greičiausiai tikrai iš po šašo, nes man tai operavęs gydytojas ir sakė, kad po 2 sav gali pradėt smarkiau kraujuot, kai šašas nukrenta. Jei pradėtų smarkiai, su krešuliais - tada skubėk pas gydytoją ar į ligoninę (nes gali kraujuot iš kraujagyslės ir reikia tada pridegint).
O man tai vis nesiseka
... Niekaip nesulaukiau mmm...jau 63 dienos. Ginė sakė - gali būti, kad po operacijos sutriko...Bet va užvakar kaip pradėjo skudėt - na grynai kaip per gimdymą kaip kad buvo sąrėmiai
... Nesupratau, galvojau - matyt tuoj mmm prasidės
. Na ir kentėjau visą dieną. Vakarop šiek tiek nurimo. Ryte nuėjau į darbą - vėl pradėjo skaudėt, bet nebe kaip sąrėmiai, o ištisas maudimas, bet gan stiprus...Ir jokios mmm vis neprasideda... Paskambinau ginei - sako, gali būti, kad kaklelis po operacijos "užsiklijavo" ir negali kraujas išbėgt..Ateik rytoj po pietų - pažiūrėsim...
. na ir kankinuos toliau... Neiškenčiau, paskambinau operavusiam gyd - tas irgi patvirtino tuos įtarimus, sako - jei labai skaudės, važiuok į priėmimą, jei nelabai - gali laukt iki rytojaus... Vakare skausmas vėl aprimo šiek tiek, bet taip neramu, taip neramu
. tai neištvėriau, nuvažiavau į ligoninę... Labai malonus daktariukas apžiūrėjo, padarė echoskopiją...Sako: tavo gimda įtartinai nepaslanki...galima įtart hematomą (paskui parašė, kad gimda buvo kaip 8 sav nėštumo dydžio nuo to prisikaupusio kraujo
). Paskui vėl: tai ar bandom dabar "praeit kaklelį", ar planiškai į ligoninę gulsies?
. Tai nutarėm pabandyt... Gan greit jam viskas ten pavyko, tik jaučiu - šilta pasidarė ir pradėjo kažkas upeliais bėgt
. Gan daug kraujo išbėgo, iškart palengvėjo, pilvas nebeįsitempęs pasidarė, skausmas nurimo... Sako: gali būti, kad tau čia dviejų mmm kraujas jau susirinkęs
. Nžn, ar taip gali būti, kad prieš mėnesį jau buvo man mmm, bet niekas neišbėgo (nes nejutau kažkokių tokių skausmų)... Man kažkodėl atrodo, kad čia bus užvakar prsidėjusių mmm rezultatas...nors kas ten žino. Svarbiausia - kad pagelbėjo man
, nors ir be siuntimo buvau - sutvarkė viską, kad nereiktų mokėt nieko...žodžiu - labai jam dėkinga
. Išrašė antibiotikų, liepė pasisaugot... Negarantavo, kad vėl "neužsiklijuos" ten viskas, bet sakė, reikia tikėtis, jog dabar viskas bus gerai. Ačiū jam begalinis
Taigi mergaitės, žiūrėkit savęs, stebėkit visus pojūčius ir jeigu kas ne taip - nedelskit kreiptis pagalbos, nes niekas mumis nepasirūpins, tik mes pačios