QUOTE(Bjauriuke @ 2009 03 20, 13:16)
Kreipiuosi i merginas, kurioms konizacija atlikta...
o po kiek laiko daugmaz jautetes sustiprejusios? man siandien 4-a diena po operacijos, o kartais pereinu per kambari ir saltas prakaitas ispila is silpnumo...
del tepliojimo, kraujavimo... kiekpo operacijos jis jums truko? man gydytoja minejo, kad iki menesio, gali but ir ilgiau... nepaklausiau pas gydytoja kiek laiko nebus galima naudoti tamponu... gal jus zinot? as nepratusi prie paketu ir man diskomfortas... nors esant tokiam tepliojimui ju irgi nenaudociau, bet mm vistiek bus...
operaves gydytojas sake, kad pooperacinis laikotarpis (kada saugotis, nesimaudyt voniose, baseinuose, jokiu lyt. santykiu) yra 2 men, o mano gine sako kad 1 men... kai pasakiau tai operavusiam gydyt, tai jis pasake, kad tegul gine sprendzia pagal situacija... gal kas galit pakomentuot? truputeli pasimeciau tarp dvieju gydytoju...
su dideliu nekantrumu laukiu savo atsakymu... sake siandien po 12 pasiskambint, gal jau bus...
Sveikute kaip tavo rezultatai?
Man kai buvo atlikta konizacija visos tavo isvardintos salygos po operacijos kas galima ir kas ne galiojo 2 menesius, nes nezinosi kaip ten viskas sugijo, juk kiekvienai individualiai, kitai gali tai trukti menesi, o kitai gal net ir ilgiau, man tai isskyros ejo apie menesi, pacioje pabaigoje jos buvo itin nemalonaus kvapo, net pykindavo ir atrode, kad dvokiu kaip paskutine nevala, nors higiena buvo tai ohoho