Įkraunama...
Įkraunama...

konizacija

QUOTE(egidara @ 2009 03 19, 22:33)
PUKA tu manes negasdink  blink.gif

Oi tikrai nieko negasdinu, gal netaip išsireiškiau kokį žodį friends.gif
Man irgi dabar mmm (t.y. prie konizacija budavo tris dienas smarkiau - ketvirta vos vos ir viskas), pas tave sakai apsivertė viskas, tai sakau žiūrėsim kaip pas mane bus, nes buvau taip pripratus ir labai gerai buvo cool.gif
Atsakyti
Kreipiuosi i merginas, kurioms konizacija atlikta... 4u.gif
o po kiek laiko daugmaz jautetes sustiprejusios? man siandien 4-a diena po operacijos, o kartais pereinu per kambari ir saltas prakaitas ispila is silpnumo...
del tepliojimo, kraujavimo... kiekpo operacijos jis jums truko? man gydytoja minejo, kad iki menesio, gali but ir ilgiau... nepaklausiau pas gydytoja kiek laiko nebus galima naudoti tamponu... gal jus zinot? as nepratusi prie paketu ir man diskomfortas... nors esant tokiam tepliojimui ju irgi nenaudociau, bet mm vistiek bus...
operaves gydytojas sake, kad pooperacinis laikotarpis (kada saugotis, nesimaudyt voniose, baseinuose, jokiu lyt. santykiu) yra 2 men, o mano gine sako kad 1 men... kai pasakiau tai operavusiam gydyt, tai jis pasake, kad tegul gine sprendzia pagal situacija... gal kas galit pakomentuot? truputeli pasimeciau tarp dvieju gydytoju...
su dideliu nekantrumu laukiu savo atsakymu... sake siandien po 12 pasiskambint, gal jau bus...
Atsakyti
na matai man tai taip pasake 1,5 men nei su savu nei su svetimu lotuliukas.gif kiti sako kad 1men uztenka bet jei nebus pilnai sugije tai gali komplikaciju atsirast o kam to reikia g.gif as tai laukiau ir kaip buvo 1,5men nuvaziavau tikrintis ir sake kad dar truputy neuzgije, smile.gif bet sake jei jau protas vyrui paciuos tai galima atsargiai ir su prezervatyvu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(kronkaitiene @ 2009 03 20, 13:06)
na matai man tai taip pasake 1,5 men nei su savu nei su svetimu lotuliukas.gif kiti sako kad 1men uztenka bet jei nebus pilnai sugije tai gali komplikaciju atsirast o kam to reikia g.gif as tai laukiau ir kaip buvo 1,5men nuvaziavau tikrintis ir sake kad dar truputy neuzgije, smile.gif bet sake jei jau protas vyrui paciuos tai galima atsargiai ir su prezervatyvu bigsmile.gif

nuotaikingas atsakymas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Bjauriuke @ 2009 03 20, 13:16)
Kreipiuosi i merginas, kurioms konizacija atlikta...  4u.gif
o po kiek laiko daugmaz jautetes sustiprejusios? man siandien 4-a diena po operacijos, o kartais pereinu per kambari ir saltas prakaitas ispila is silpnumo...
del tepliojimo, kraujavimo... kiekpo operacijos jis jums truko? man gydytoja minejo, kad iki menesio, gali but ir ilgiau...  nepaklausiau pas gydytoja kiek laiko nebus galima naudoti tamponu... gal jus zinot? as nepratusi prie paketu ir man diskomfortas... nors esant tokiam tepliojimui ju irgi nenaudociau, bet mm vistiek bus...
operaves gydytojas sake, kad pooperacinis laikotarpis (kada saugotis, nesimaudyt voniose, baseinuose, jokiu lyt. santykiu) yra 2 men, o mano gine sako kad 1 men... kai pasakiau tai operavusiam gydyt, tai jis pasake, kad tegul gine sprendzia pagal situacija... gal kas galit pakomentuot? truputeli pasimeciau tarp dvieju gydytoju...
su dideliu nekantrumu laukiu savo atsakymu... sake siandien po 12 pasiskambint, gal jau bus...

Sveikute kaip tavo rezultatai? rolleyes.gif
Man kai buvo atlikta konizacija visos tavo isvardintos salygos po operacijos kas galima ir kas ne galiojo 2 menesius, nes nezinosi kaip ten viskas sugijo, juk kiekvienai individualiai, kitai gali tai trukti menesi, o kitai gal net ir ilgiau, man tai isskyros ejo apie menesi, pacioje pabaigoje jos buvo itin nemalonaus kvapo, net pykindavo ir atrode, kad dvokiu kaip paskutine nevala, nors higiena buvo tai ohoho blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kronkaitiene @ 2009 03 20, 13:06)
na matai man tai taip pasake 1,5 men nei su savu nei su svetimu lotuliukas.gif

Man taip pat buvo paskirtas 6 savaiciu karantinas ax.gif .
Papildyta:
QUOTE(Bjauriuke @ 2009 03 20, 12:16)
Kreipiuosi i merginas, kurioms konizacija atlikta...  4u.gif
o po kiek laiko daugmaz jautetes sustiprejusios?

Jau po 2 savaiciu jauciausi pakankamai gerai cool.gif .
Papildyta:
QUOTE(Bjauriuke @ 2009 03 15, 12:59)
Dar klausimas - o po konizacijos reikia vartot kokius nors vaistus (be nuskausminamuju pagal poreiki), zvakutes?

Naudojau zvakutes nuo galimu komplikaciju, berods 2 savaites smile.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Adrija*: 20 kovo 2009 - 15:24
QUOTE(PUka @ 2009 03 19, 17:16)
vis dėl to yra pasikeitimai  g.gif  matysim kaip čia bus ...
o gal ir gerai ... sugis viskas ir tada jau be didelio streso prasirgsi  smile.gif
o prieš operacija kokios buvo? skausmingos tai maudimas pilvo apačioje ar nugaros laužymas?

Ir maudimas ir nugaros lauzymas. Pries tai ilgai nebuvo, nes gruodi gimdziau smile.gif
Atsakyti
Bet anksciau jos man nebudavo tokios skausmingos.
Atsakyti
QUOTE(egidara @ 2009 03 20, 16:11)
Sveikute kaip tavo rezultatai?  rolleyes.gif

ner dar mano rezultatu... skambinau penktadieni, sake megint pirmadieni.. gal naiviai nuskambes, bet netikiu, kad kas blogai bus... nors... as netikejau, kad ir pap tyrimas ka bloga parodys...
Atsakyti
labas visoms:)
mano istorija tokia, kad pries pusantru metu padae konizacija buvo cin 2, po operacijos tyrimai buvo geri...bet va pries kelis men vel pasidariau tyrimus -o jie vel pradejo rodyti cin 1, nuejau pas daktare onkologe tai ji mane apziurejusi pasake kad yra kazkur dar keli zaizdeliu zidiniai, tai liepe darytis lazerinė vaporizacija,,,,vakar kaip tik po sios proceduros....
jausmas tai nekoks-bet labai slyksciai jauciausi..patykekit..jau geriau darytis konizacija, negu su lazeriu... blink.gif jauciausi kaip svilinama kiaule schmoll.gif dumai ruksta..kavapas nekoks..nu ziuaru...
bet viska sutvarke =tai dabar turiu pas ja pasirodyti po 4 men...zimoma jei nekraujuosiu labai po sios proceduros...
Atsakyti
QUOTE(NEKE @ 2009 03 22, 13:14)
mano istorija tokia, kad pries pusantru metu padae konizacija buvo cin 2, po operacijos tyrimai buvo geri...bet va pries kelis men vel pasidariau tyrimus -o jie vel pradejo rodyti cin 1, nuejau pas daktare onkologe tai ji mane apziurejusi pasake kad yra kazkur dar keli zaizdeliu zidiniai, tai liepe darytis lazerinė vaporizacija,,,,vakar kaip tik po sios proceduros....
jausmas tai nekoks-bet labai slyksciai jauciausi..patykekit..jau geriau darytis konizacija, negu su lazeriu... blink.gif jauciausi kaip svilinama kiaule  schmoll.gif  dumai ruksta..kavapas nekoks..nu ziuaru...
bet viska sutvarke =tai dabar turiu pas ja pasirodyti po 4 men...zimoma jei nekraujuosiu labai po sios proceduros...

Sveikute,
Man taip pat daryta konizacija buvo pries pusantru metu unsure.gif siaubas tu cia taip nupasakojai, kad dabar pradejau bijoti, neduok dieve vel kas nors atsinaujins, nors kolkas tfu tfu tfu atrodo viskas gerai verysad.gif
Laikykis ir sveik gal daugiau nebeatsinaujins tau tos zaizdeles 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Merė Popins @ 2009 03 20, 17:07)
Ir maudimas ir nugaros lauzymas. Pries tai ilgai nebuvo, nes gruodi gimdziau  smile.gif

nes man jau dabar nugara pastoviai laužo. Labai nepakenčiu to jausmo, tai jei dar mmm tokios bus sad.gif

QUOTE(NEKE @ 2009 03 22, 11:14)
mano istorija tokia, kad pries pusantru metu padae konizacija buvo cin 2, po operacijos tyrimai buvo geri...bet va pries kelis men vel pasidariau tyrimus -o jie vel pradejo rodyti cin 1,...

O siaubas, aš jau sakau po konizacijos mažas šansas atsinaujinimo unsure.gif

Mergaitės, man žiūriu kuo toliau tuo vis dažnesni kraujingi patepliojimai (nuo kon. praejo 2 sav) pradžioje buvo skaidru g.gif ... kas trecia vakara dedu Ginalgin žvakutes.
Atsakyti