QUOTE(MamyteLina @ 2008 06 04, 16:36)
parasiau ir i biospsijos tema, ir cia. Zodziu, man buvo taip: po biopsijos rezultatu (atsakymas cin2) viena gydytoja labai mane isgasdino, liepe vos ne i priemima vaziuoti kraujo tyrimus darytis ir skubiai operuoti (daryti konizacija), as jau issigandau galvoju viskas jau man... nusprendziau su dar viena gydytoja pasiklonsultuoti, o jos nuomone nera ko skubeti, per kelis menesius niekas nepasikeis, nes as dar pati maitinu, be to, po gimdymo tik puse metu praejo, organizmas nusilpes, reikia paciai sustipreti ir tik tada operuotis, pradzioj lazeriu pabandyti... nes anot jos, kai organizmas nusilpes sunkiai sugis po operacijos gal kas susiduret su panasia situacija? pasidalinkit patirtimi. kazkaip pasimeciau
Siulau,darytis dabar konizacija,as irgi islaukiau,kol po gimdymo praeis puse metu irgi pati maitinau,tai susitariau su gydytoja ,kad jei jokiu komplikaciju nebus mane ta pacia diena isleis namo,kad leliu pamaitinciau,i ligonine pasiemiau pientrauki,tai kai atsibudau po narkozes nusitraukiau piena aisku ji ispyliau ,o jau grizus is ligonines maitinau leliu,aisku po tokiu operaciju reik namie turet pagalbininka,nes kilnot virs 3kg nieko negalma,patartina nestovet prie puodu taip pat negalma sedet,nes gali isyrt siules prasidet kraujavimas.Jei dar kas domins klauskit mielai atsakysiu