parasiau kitoj temoje, bet gal nesupyksit, kad pasikartosiu ir cia...
pirmadieni man atliko g.k. konizacija vilniaus gimdymo namuose (tyzenhauzu g.).. labai saunus personalas
is ligonines paleido tik vakar.. po operacijos visa diena labai sunkiai gaivelejausi po narkozes - galva plyso, pykino, visai vakare teko sesutei ir su lasalinem aplink mane sokinet. tiek gydytojas, tiek sesutes sake, kad man taip blogai tik del per stiprios narkozes.. visa ta diena man buvo lovos rezimas.. vakar ryte jau leido lipt is lovos, gydytojas apziurejo, dar suleido pakartotinai antibiotikus, atsake i mano klausimus, prisake saugot ir save mylet ir israse namo... histologinio tyrimo atsakymai bus po 7-10 dienu, bet sesute sake jau penktadieni pamegint pasiskambint... parvaziavau su masiniuku i namus pati... o sudetingiausia buvo uzlipt i namus i 4 auksta, tai su pasiilsejimais lipau, namus kol pasiekiau visa slapia buvau... savijauta nebloga, tik jauciu bendra organizmo silpnuma. pilva maude po operacijos ta diena, dabar neskauda, teplioja...
siandien buvau pas savo ginekologe, nedarbinguma pratese iki pirmadienio, sake kad greiciausiai ir visa kita savaite teks namuose atbut.. bandziau sakyt, kad truks plis turiu kita savaite vistiek darbe but, tai jinai trumpai ir aiskiai pasake - ziuresim pirmadieni kaip jausies...
noriu padekot visoms palaikiusioms ir atsakiusioms i ta kruva klausimu