QUOTE(Bjauriuke @ 2009 03 10, 19:19)
... jei nukelsiu, tai vel reiks eit pas ginekologe issirasyt siuntima is naujo?...
po sios operacijos kada jau galima vel pradet mastyt apie
? nes lialiukas labai laukiamas ir del jo stengiamasi.....
busiu dekinga uz atsakymus
Siuntimas galioja 1 mėn, tai jei ilgiau nukelsi - gali reikt naujo siuntimo. Prieš operaciją dar reikia pasidaryt kraujo tyrimus ir tepinėlį (kad nebūtų kokio uždegimo operacijos metu) - tyrimų "galiojimo laikas" šiaip yra 2 sav. Bet pvz man "užskaitė" ir senesnius, nes man operacija irgi buvo šiek tiek nusikėlus dėl mėnesinių.
Operuotis geriausia iškart po mėnesinių.
Apie lėliuką mąstyt galima po poros mėnesių pradėt, jei viskas gerai. Bent jau man taip ginė sakė. Operavęs gydytojas sakė, kad jau po mėnesio galima, bet aš manau, kad gal labai skubėt neverta
P.S. jei jau planuojamos atostogos su mylimuoju, su kuriuo paskui ilgai nesimatysit, tai gal ir verta nukelt viską porai mėn...neturėtų per tą laiką kažkas labai pablogėt. O po operacijos juk bus celibatas apie 2 mėn
. Bet šiaip geriau apie tai pasitark su gydytoja (jei tavo ginė tau nepaaiškina nieko dorai, tai su tuo, su kuriuo tarsies dėl operacijos).
Papildyta:
QUOTE(Merė Popins @ 2009 03 11, 00:10)
AgVi, na bet tikrai, lyg tycia nervai tampomi
, sakes, tikiuosi ketvirtadieni viskas baigsis ir gerais rezultatais
Na štai, nuvažiavau į ligoninę ir pasiėmiau savo atsakymus iš statistinio skyriaus. Man paaiškino, kad atseit jie buvo išsiuntę juos į polikliniką, bet jiems kompai parodė, kad aš nesu toj poliklinikoj prisirašius, todėl mano išrašai grįžo atgal
. Įdomu...kaip aš tada toj poliklinikoj lankausi ir man kortelę registratūroj duoda, jei aš "nesu prisirašius"?
. Žodžiu - eilinis "liapsusas" gavosi
. Bet svarbiausia - kad jau turiu juos
Tik va nelabai suprantu, ką reiškia tas atsakymas...rašo: "cervikalinė epitelinė neoplazija CIN3 (Ca in situ); ryškus plitimas liaukose. Radikalus pašalinimas (0,2 mm nuo giliojo pjūvio)". Tai tikiuosi, kad visa tai reiškia, jog viską pašalino... Važiuosiu šiandien su tais lapais pas savo ginę nerimstančios širdies nuramint