Įkraunama...
Įkraunama...

konizacija

QUOTE(Merė Popins @ 2009 02 23, 18:30)
doh.gif  taip ir galvojau kad lyg tai 2 men, na kaip nors  biggrin.gif
hawaii, geros zinios , dziaugiuosi del taves  thumbup.gif

Dar nežinau atsakymų...kažkaip nepaskambinau operavusiam gyd. unsure.gif Bet nebe daug liko laukt ir kol jie iki mano daktarės atkeliaus...
Sėdžiu dar namie. Galvojau pabūsiu kokią savaitėlę ir eisiu dirbt, o išėjo visos 3 savaitės biuletenio doh.gif .
O man operavęs gyd.sakė, kad santykių mėnesį negalima turėt g.gif . Bet šiaip manau, kad toliau jau per apžiūrą ginė parekomenduos, kiek tiksliai ir ko dar negalima cool.gif
Atsakyti
Na bet tu ir kantrybes turi smile.gif , as jau seniai buciau skambinus ir suzinojus biggrin.gif , bet tikiuosi tavo atsakymai bus kuo puikiausi!
As antradieni pasirodysiu savo ginei, paziures ar jau sugije ar dar ne. Kazkaip tas celibatas jau nuo gimdymo, nuo gruodzio menesio doh.gif , tikiuosi gausiu pas ja "zalia sviesa" biggrin.gif
Atsakyti
AgVi, kazkur pradingai g.gif , ar jau turi atsakymus? Tikiuosi viskas gerai?
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Kazin ar reikia konizacijos ,jei tyrimo isvada tokia:
Nera intraepiteliniu pakitimu ir piktybinio naviko.
Ir dar parasyta : diagnoze- Erosio c.uteri (displazija?)su klaustuku.
Atsakyti
QUOTE(Ponia Delovej @ 2009 03 06, 19:06)
Sveikos 4u.gif
Kazin ar reikia konizacijos ,jei tyrimo isvada tokia:
Nera intraepiteliniu pakitimu ir piktybinio naviko.
Ir dar parasyta : diagnoze- Erosio c.uteri (displazija?)su klaustuku.

Na, jei nera pakitimu tai man rodos ir konizacijos nereikia, bet gal tu su savo gine geriau apie ta pasisnekek 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Merė Popins @ 2009 03 06, 17:17)
AgVi, kazkur pradingai  g.gif , ar jau turi atsakymus? Tikiuosi viskas gerai?

Ai, susinervijau šnd net censored2.gif
Ginė liepė ateit apie kovo 9-10d atsakymų sužinot (nes jauturėtų būt, juk konizaciją darė 02.05, tai jau mėnuo praėjo tikrai)... Na nuėjau šnd... Ir NĖRA dar jų verysad.gif . Liepė penktadienį skambint... Tai jau nebeištvėriau ir paskambinau operavusiam gyd. Bet ir tas niekuo labai neadėjo verysad.gif . Tik tiek, kad nurodė, jog galiu nueit į ligoninės statistikos skyrių - ten išduos tyrimo atskymo kopiją... Tai paskambinau, užsisakiau (gi dabar turės ligos istoriją iš archyvų kelt). Bet neaišku, ar šiandien spės man padaryt...gal ketvirtadienį tik.
Žodžiu - kažkaip man nesiseka šioj srity g.gif
O ginė dabar apžiūrai liepė po mėnesinių ateit...o jos kaip tyčia - nesirodo unsure.gif . Jau net testą pasidariau (nors gi nerealu būtų, jei būtų teigiamas - juk celibatas grynas visą mėn doh.gif ). Gal kam buvo taip panašiai, jog ciklas po konizacijos sutriko? unsure.gif
Atsakyti
Jungiuosi prie Jusu... kaip ir kasmet pasidariau pap tyrima.. sikart deja diagnoze nedziuginanti- HSIL. Tyrimo atsakyme parasyta klinikine diagnoze - ectopija c uteri. ginekologe israse siuntima i ligonine, ginekologini skyriu diatermokonizacijai su pat.hist. istyrimu (nezinau ka ties sutrumpinimai reiskia, nurasiau is siuntimo). Sake kreiptis i bet kuria ligonine ir man jau ten viska paaiskins del rezimo po proceduros ir t.t.. o as jauciuos pasimetus ir issigandus.. perskaiciau visa sita jusu temele, biski apsiraminau bet vistiek man klausimu kruva. is savo genekologes negavau jokiu atsakymu i klausimus.. tik cia perskaicius suzinojau, kad bus taikoma pilna narkoze, kad visgi bus guldoma i ligonine.
mergaites, kas galit patart i kuria ligonine Vilniuj ir gal pas koki gydytoja kreiptis... pagal gyvenama vieta man butu patogu Tyzenhauzu... bet ten lyg gimdymo namai, bet manau kad ir ginekologini skyriu tures... kokie atsiliepimai apie sia ligonine...
jauciuos tundra, nes niekad ligoninej neteko gulet... doh.gif
kitas klausimas.. atsiprasau jei kvailai nuskambes, bet man laaabai aktualu.. ar labai kas pasikeis jei visa sita procedura nukelsiu geguzes menesiui? balandzio menesi po ilgo laiko tarpo grizta brangusis ir planavom lekt atostogaut... ax.gif wub.gif po to vel velnias zino kada susimatysim... jei nukelsiu, tai vel reiks eit pas ginekologe issirasyt siuntima is naujo?...
po sios operacijos kada jau galima vel pradet mastyt apie nestuke.gif ? nes lialiukas labai laukiamas ir del jo stengiamasi.....
busiu dekinga uz atsakymus 4u.gif
Atsakyti
AgVi, na bet tikrai, lyg tycia nervai tampomi unsure.gif , sakes, tikiuosi ketvirtadieni viskas baigsis ir gerais rezultatais 4u.gif , o menesines man tai buvo, gal po kokiu 3 savaiciu po operacijos, buvo labai skausmingos ir gausios, bet turbut kad po gimdymo, su pirmaja dukra po gimdymo irgi tokios buvo doh.gif , o dabar viskas gerai, buvau pas gine, tai sake graziai sugije, tik siule dar bent kokia savaite nuo santykiu susilaikyti, o laikomes tai jau nuo gruodzio men doh.gif
Bjauriuke, Tyzenhauzuose tikrai operuoja, bet patarti pas ka negaliu, zinau tik 2 daktares, su kuriomis teko susidurti, jei ka turiu ir kontaktus, pati operavausi Antakalny, operacija praejo puikiai, graziai sugijo, jei domins daugiau, kreipkis per az. Del atidejimo tai net nezinau ir negaliu patarti, as sia operacija atidejau 10 men, nes kai suzinojau kad HSIL, buvau jau pastojusi ir man situacija stipriai nepasistumejo, bet jei dar neturi leliuko ir planuoji, tai gal geriau pasiskubinti, maziau teks kakleli "nurezti" ir lengviau bus isnesioti, nes jei giliau nueis pakitimai, kaklelio iskart liks maziau ir reiks labai per nestuma saugoti save 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Merė Popins @ 2009 03 11, 00:10)
Bjauriuke,  Tyzenhauzuose tikrai operuoja,

Aciukas 4u.gif meginsiu pasiskambint ketvirtadieni i tyzenhauzus, pasiaiskint kokia ten tvarka (uzsirasyt is anksto ar tartis su gydytoju jau konkreciu).... labai noreciau, kad mane namo jau ta pacia diena paleistu...
zinau, kad galbut is salies ziurint atrodo, kad be reikalo kipisinu... bet man baisu ir neramu.. jau man vien pats tas faktas, kad teks gultis ligoninen, tai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Bjauriuke @ 2009 03 10, 23:24)
Aciukas 4u.gif  meginsiu pasiskambint ketvirtadieni i tyzenhauzus, pasiaiskint kokia ten tvarka (uzsirasyt is anksto ar tartis su gydytoju jau konkreciu).... labai noreciau, kad mane namo jau ta pacia diena paleistu...
zinau, kad galbut is salies ziurint atrodo, kad be reikalo kipisinu... bet man baisu ir neramu.. jau man vien pats tas faktas, kad teks gultis ligoninen, tai  doh.gif

Viskas tvarkoj 4u.gif tikrai ne bereikalo pergyveni, visos mes pergyvenom, juk tai operacija! O jei operacija praeina be komplikaciju, tai jau ta pacia diena keliauji namo, praejus 3-4 val. po opercijos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Merė Popins @ 2009 03 11, 01:00)
Viskas tvarkoj  4u.gif tikrai ne bereikalo pergyveni, visos mes pergyvenom, juk tai operacija! O jei operacija praeina be komplikaciju, tai jau  ta pacia diena keliauji namo, praejus 3-4 val. po opercijos  mirksiukas.gif

dar klausimas... o yra svarbu kuria ciklo diena daryt operacija?
Atsakyti
QUOTE(Bjauriuke @ 2009 03 11, 20:51)
dar klausimas... o yra svarbu kuria ciklo diena daryt operacija?

iš karto po mėnesinių.

Aš antra diena po operacijos, teplioja vos vos. Geriu nuskausminamus, patarė tris dienas pagerti. Ryt pradedu naudoti zvakutes. Šiandien pasidarė sunkiau normaliai atsisėsti, toks jausmas kaip po gimdymo, pasižiūriu ogi viena vidinė l.lūpa labai smarkiai patinus g.gif gal per operacija kaip nors smarkiau patempė unsure.gif
Atsakyti