ne nejauciau nieko,nei skaudejo nei kraujavau po santykiu nieko nejauciau as net pati neysivaizdavau kad taip gali atsitikti dar sakyciau kad zaizdele buvo nerado jokiso zaizdeles.bet se tau kad nori ir yra.tik as dar nesuprantu kaip mano ginekologe galejo nematyti tokio pakitimo nesuprantu siek tiek tai ir ja kaltinu ba daktarai kaune isyk pamate kad yra nekas
QUOTE(kronkaitiene @ 2009 02 15, 19:26)
na taip reikia ziuret y tai realiai,turint seima reikai ziureti ir galvoti tik apie juos man dar po triju menesiu apsilankymas pas ja ir ziuret reikai stebet,nes buvo tik vienas zidinys ir ji salino be gailescio ir dar daugiau ispjiove,o jei matysim kad kinta isoperuos visa kakleli nes gimda nepazeista ,sake nei svitinimu nereiks,nei gimdos salinimo o tau koki gydyma skyre?
Man sausio 13d. dare konizacija, po kurios paaiskejo, kad gali prireikti dar vienos tokios operacijos. Vasario 25d. vaziuosiu pas gydytoja, tada jau viskas bus pilnai uzgije. Gydytoja apziures, galbut net kazka pasikvies pasitarti, kaip toliau elgtis:operuoti ar ne. Esu skaiciusi, kad 0 stadijoje taikoma spinduliu terapija, bet mane gyd. nuramino, kad nereiks.
QUOTE(SUkasom @ 2009 02 18, 00:33)
Man sausio 13d. dare konizacija, po kurios paaiskejo, kad gali prireikti dar vienos tokios operacijos. Vasario 25d. vaziuosiu pas gydytoja, tada jau viskas bus pilnai uzgije. Gydytoja apziures, galbut net kazka pasikvies pasitarti, kaip toliau elgtis:operuoti ar ne. Esu skaiciusi, kad 0 stadijoje taikoma spinduliu terapija, bet mane gyd. nuramino, kad nereiks.
Aš savo gydytojos klausiau - jei atsakymai bus negeri, ar antrą kartą darys konizaciją? Tai man paaiškino, kad tokiu atveju jau siųs pas onkologus ir jau jie ten spręs, ką daryti . Bet tau gal onkologai ir konizaciją darė? Kur operavaisi?
Aš tai dar vis nežinioj...
Papildyta:
QUOTE(kronkaitiene @ 2009 02 16, 11:21)
ne nejauciau nieko,nei skaudejo nei kraujavau po santykiu nieko nejauciau as net pati neysivaizdavau kad taip gali atsitikti dar sakyciau kad zaizdele buvo nerado jokiso zaizdeles.bet se tau kad nori ir yra.
Man irgi jokių požymių nesijausdavo . Bet žaizdelę turėjau - po gimdymo atsiradus buvo... Bet su ja nieko niekada nedarydavo, tik stebėjo... Įdomu ar visur dabar su žaizdelėm nieko nedaro?
Taip, as operavausi Kauno onkologijos ligonineje. Gydytoja minejo, jei reikes kitos operacijos, tai kakleli salins iki gimdos ziociu. Esu kazkur skaiciusi, kad Kauno onkologijos ligonineje taikomi radikalesni gydymo budai, nei kitose gyd. istaigose. Gal ir gerai, jei jau tas kaklelis toks "negeras", tai man jo ir nereik
QUOTE(AgVi @ 2009 02 18, 15:39)
Aš savo gydytojos klausiau - jei atsakymai bus negeri, ar antrą kartą darys konizaciją? Tai man paaiškino, kad tokiu atveju jau siųs pas onkologus ir jau jie ten spręs, ką daryti . Bet tau gal onkologai ir konizaciją darė? Kur operavaisi?
Papildyta:
Man irgi jokių požymių nesijausdavo . Bet žaizdelę turėjau - po gimdymo atsiradus buvo... Bet su ja nieko niekada nedarydavo, tik stebėjo... Įdomu ar visur dabar su žaizdelėm nieko nedaro?
Papildyta:
O. sakykit, prasau, ar jums kai pirma karta buvo nustatytas cin3, poto isoperavo, ir po kurio laiko vel atsirado cin3? jei taip, kiek laiko praejo po operacijos, kai rezultatas vel buvo toks pats, kaip ir pries operacija?
na matai man kaip dare tuos tyrimus ir rado ta cin 3 tai isoperave sake daugaiu nereikes tokios operacijos todel kad daktare s lino viska be gailescio ir daugiau nei reikia ,bet kaip atejo rezultatas tai bivo 1 stadija o dar po operacijos tris men stebejimas ir po 3 men vel ta pati procedura tai dar pa kol kas nepraejo man 3men tai nieko pasakyt negaliu bet sake jei bus pakite ,tai salins visa gimdos kakleli
QUOTE(kronkaitiene @ 2009 02 21, 09:04)
na matai man kaip dare tuos tyrimus ir rado ta cin 3 tai isoperave sake daugaiu nereikes tokios operacijos todel kad daktare s lino viska be gailescio ir daugiau nei reikia ,bet kaip atejo rezultatas tai bivo 1 stadija o dar po operacijos tris men stebejimas ir po 3 men vel ta pati procedura tai dar pa kol kas nepraejo man 3men tai nieko pasakyt negaliu bet sake jei bus pakite ,tai salins visa gimdos kakleli
O, sakyk prasau, atejes rezultas po operacijos, tai kai istiriamas ispjautas gabaliukas?
AgVi, ar zinai jau savo atsakymus?
O jus gal galit man pasakyti, kiek laiko po operacijos negalimi santykiai? Nu niekaip nepamenu...
O jus gal galit man pasakyti, kiek laiko po operacijos negalimi santykiai? Nu niekaip nepamenu...
QUOTE(,2009 02 23, 14:51)
AgVi, ar zinai jau savo atsakymus?
Merė Popins- Labukas, na tikriausiai gal ir nuliudinsiu dabar tave su savo atsakymu , tad is kart sakau sorry )) - bet santykiu negalima tureti ( bent jau man taip sake daktare) - gerus 2 menesius po operacijos. Siaip rekomenduojama pasirodyti pas daktare ir pasitikrinti kaip viskas sugijo. Be santykiu dar negalima ir maudytis nei baseine , nei kubiluose, jakuzzi ir t.t.
Penktadieni pagaliau gavau savo atsakymus ir esu tokia LAIMINGA - kol kas kaip ir viskas OK!! tipo pasalintos blogos lasteles, ziuresim eigoje kaip sekesi operacija , ar viska ispjove... BET juk svarbiausia vezio nerasta! Aisku dabar bus stebejimo laikotarpis kuri laika, pakartotini tyrimai po 2 menesiu, bet jauciu kaip akmuo nuo sirdies nusirito...LABAI LABAI noriu padekoti visoms palaikiusioms, ir ypac tau , Merė Popins uz patarimus ir palaikyma ! bukim sveikos , linksmos ir laimingos !
taip ir galvojau kad lyg tai 2 men, na kaip nors
hawaii, geros zinios , dziaugiuosi del taves
hawaii, geros zinios , dziaugiuosi del taves