Įkraunama...
Įkraunama...

konizacija

Labas vakaras merginos!
Man rado zpv 18 ir mane gydanti daktare pasake kad tikriausia yra daugiau tik jie visi miega sake kad 33 dar blogas .As vat negaliu suprast vieno dalyko jai sako kad kudikis gimdymo metu gali usikresti zpv tai kaip galima skiepiti mergaites pries litinius santykius . Tai jai vaikas jau usikretes tai kaip tai galima patikrint pvz 12 metu vaikui? O jai turi zpv ir paskiepija dar kas tada kazkaip man tamsus miskas su tais zpv?Gal skaito foruma kokia gydytoja kuri atsakytu i si mano klausima?

Butu aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(AgVi @ 2009 02 06, 20:03)
Sveikos  4u.gif
Aš irgi jau po konizacijos  smile.gif . Pagaliau sulaukiau, praėjo viskas gerai, ačiū daktarui  4u.gif . Narkozė praėjo gerai ir galvos visai neskaudėjo  schmoll.gif . Tik pilva skauda, bet turbūt tai normalu, juk visgi šiokia tokia intervencija buvo.
  Dabar belieka laukti rezultatų  doh.gif
Sėkmės visoms  mirksiukas.gif

Tai gerai,kad galva neskaudejo...man tai ziauriai...pilvas tai neskaudejo smile.gif
Na tai tikekimes,kad atsakymas bus geras biggrin.gif
Atsakyti
sveikos merginos na ir man buvo tos pacios bedos verysad.gif sausio 16d man padaryta konizacija,po operacijos nei galvos skaudejo,nei pykino biggrin.gif bet kraujavau beveik menesi verysad.gif operavo daktare sofija ugianskyte labai faina daktare bigsmile.gif tik va po operacijos mano atsakymai nekoki,daktare tik per telefona pasake kad nori mane pacia matyt ir pasisneket verysad.gif tai va dar laukiu menesiniu ir reiks vaziuot pas ja pasikalbet koks toliau gydymas ar operacija (gimdos salinimas)susnekejo ir apie tai buvo rasta pries tai (cin 3).
Atsakyti
Aukselio mama, cia yra tema zpv, gal ten rasit atsakymus i savo klausimus. Sekmes!
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
norėjau paklausti tų, kurios jau po konizacijos: o ar normalu, kad išskyros po konizacijos ne visai jau tokios "gelsvos" (na, daktarė sakė, kad turėtų būti gelsvos, skaidrios)?
Ir man dar atsirado kažkokia žaizda (panašu į opą ar nudeginimą), skauda ir sunku sėdėti... unsure.gif . Tai aš pati galvoju, kad turbūt konizacijos metu arba su instrumentais kažkaip nuspaudė ten, arba nudegino... Turbūt reiktų pasirodyt gydytojai?... Nes pačio pilvo tai kaip ir neskauda beveik, bet tą vietą tai žiauriai verysad.gif . Ir temperatūra antrą dieną po konizacijos buvo pakilus virš 38...galvojau kad gal gripas prikibo, pagėriau vaistų nuo gripo - kitą dieną nebebuvo temp...tai taip ir nesupratau, nuo ko ta temp...
Atsakyti
nugi zinok man po konizacijos irgi buvo tempe bet daktare sake normalu gali laikytis apie 3,4 dienas.o kad tiek skauda tai tikrai ne nes man skaudejo tik tris dienas maudima jauciau bets edet tai galejua jau po savaites aisku su pasisaugojimais,nes daktare liepe 4 savaites pilnai nesedet 4u.gif bet ar istversi,o del terliojimo tai as lb ilgai terliojau tokiu rausvu krauju,bet sake iki menesiniu pirmu kaip kam buna taip.bet gal vertetu apsilankyt pas daktare,jei yra klausimu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(kronkaitiene @ 2009 02 08, 21:11)
nugi zinok man po konizacijos irgi buvo tempe bet daktare sake normalu gali laikytis apie 3,4 dienas.o kad tiek skauda tai tikrai ne nes man skaudejo tik tris dienas maudima jauciau bets edet tai galejua jau po savaites aisku su pasisaugojimais,nes daktare liepe 4 savaites pilnai nesedet 4u.gif bet ar istversi,o del terliojimo tai as lb ilgai terliojau tokiu rausvu krauju,bet sake iki menesiniu pirmu kaip kam buna taip.bet gal vertetu apsilankyt pas daktare,jei yra klausimu smile.gif

be to as geriau ir po konizacijos antibiotikus
Atsakyti
QUOTE(AgVi @ 2009 02 08, 19:27)
Sveikos  4u.gif
norėjau paklausti tų, kurios jau po konizacijos: o ar normalu, kad išskyros po konizacijos ne visai jau tokios "gelsvos" (na, daktarė sakė, kad turėtų būti gelsvos, skaidrios)?
Ir man dar atsirado kažkokia žaizda (panašu į opą ar nudeginimą), skauda ir sunku sėdėti... unsure.gif . Tai aš pati galvoju, kad turbūt konizacijos metu arba su instrumentais kažkaip nuspaudė ten, arba nudegino... Turbūt reiktų pasirodyt gydytojai?... Nes pačio pilvo tai kaip ir neskauda beveik, bet tą vietą tai žiauriai  verysad.gif .  Ir temperatūra antrą dieną po konizacijos buvo pakilus virš 38...galvojau kad gal gripas prikibo, pagėriau vaistų nuo gripo - kitą dieną nebebuvo temp...tai taip ir nesupratau, nuo ko ta temp...

Manau kad turetum pasirodyti operavusiam daktarui, o maza ka... Bent jau paskambink ir pasikonsultuok telefonu. O man tai dar dabar tepa, ne skaidriai, o tamsiai rudai, pradzioj buvo kaip tavo daktare sake, gelsvos, skaidrios, bet man savaite po operacijos buvo menesines, tai gal del to sitaip.
Atsakyti
Na, man ir temperatūra laikosi tokia apie 37,5 unsure.gif . Tai jaučiu ryt važiuosiu pas savo ginę...maža kas...geriau jau tegu "lyšną" kartą pažiūri, negu paskui kokios komplikacijos kad būtų doh.gif .
Atsakyti
QUOTE(AgVi @ 2009 02 09, 15:45)
Na, man ir temperatūra laikosi tokia apie 37,5  unsure.gif . Tai jaučiu ryt važiuosiu pas savo ginę...maža kas...geriau jau tegu "lyšną" kartą pažiūri, negu paskui kokios komplikacijos kad būtų  doh.gif .

Nagi greiciau mars pas gydytoja, su temperatura ir kazko laukiat, oi reikia, matau, mamytem ikrest berzines koses, kad tokios abejingos savo sveikatai mirksiukas.gif
Atsakyti
Jau pabūvojau pas gydytoją... doctor.gif
Tai nutarė, kad visgi reikia man antibiotikų pagert savaitėlę doh.gif . O dėl skausmo - pasirodo man ten sienelėj žaizda yra, sakė, kad tikriausiai operacijos metu su tuo konizatorium prilietė...tai dabar reiks ramunėlėm, medetkom plaut ir gydytojos paskirtu tepalu tept...nes skauda tai censored2.gif ...sėdėt net sunku...
Na, bet tikiuosi, kad dabar viskas bus gerai good.gif
Atsakyti
turi but viskas gerai biggrin.gif kitaip negali ir buti smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Norėjau paklaust pas tais,kurios darėtės ŽPV tyrimą,man irgi reikia jį pasidaryti,ar yra kažkoks skirtumas ar aš jį darysiu prieš mėnesines ar po ju?Ir kiek kainuoja?Ačiū 4u.gif
Atsakyti