Įkraunama...
Įkraunama...

konizacija

O man nieks nedave jokiu drabuziu ligonineje, buvau su savo marskineliais.
Tapkes , chalatas. Ir nuo galvos skausmo vaistu. Nes ziauriai galva skaudejo doh.gif

O del to sakyt ar ne, tai cia kiekvienos reikalas, as kai vyro neturiu tai man ir nereikejo sakyt, jei butu-vyrui pasakyciau, o mamai neskiau, nes zinojau,kad tik apie tai snekes, ir labai pergyvens..o ar tai pakeistu ka nors? - NE, todel ir nesakiau iki paskutines dienos.
Atsakyti
Man labai skaudejo pilva, tai suleido vaistu nuo skausmo. Tai gal del to galva buvo normaliok.
Atsakyti
QUOTE(rjv @ 2009 02 01, 20:44)
Man labai skaudejo pilva, tai suleido vaistu nuo skausmo. Tai gal del to galva buvo normaliok.

man po konizacijos 2 diena labai skaudejo pilva - net nezinau ar tai normalu ar ne - visa diena prasivarciau lovoje kaip su stipiausiom menesinem... siandien jau daug lengviau.
Atsakyti
Suzinojau siandien konizacijos atsakyma: CIN3, vietomis carcinoma in situs (neinvazinis vezys), bet kaip daktaras sake viskas dar laiku ir ne vezys smile.gif , aciu dievui, viskas baigesi. Dabar kas 3 men citologiniai tepineliai.
Laikykites mergaites, jums irgi viskas bus gerai, tik nereikia anksciau laiko nuleist ranku mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Merė Popins @ 2009 02 03, 00:32)
Suzinojau siandien konizacijos atsakyma: CIN3, vietomis carcinoma in situs (neinvazinis vezys), bet kaip daktaras sake viskas dar laiku ir ne vezys  smile.gif , aciu dievui, viskas baigesi. Dabar kas 3 men citologiniai tepineliai.
Laikykites mergaites, jums irgi viskas bus gerai, tik nereikia anksciau laiko nuleist ranku  mirksiukas.gif  mirksiukas.gif

Sveikinu 4u.gif . Man ketvirtadienį bus tas džiaugsmas unsure.gif .
O tai iš to atsakymo reikia suprast, kad tau buvo CIN3 ir carcinoma in situs, bet viską išoperavo ir dabar nebeliko nieko blogo? unsure.gif Nes man tai jau PAP rodė šituos dalykus... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(AgVi @ 2009 02 03, 20:36)
Sveikinu  4u.gif . Man ketvirtadienį bus tas džiaugsmas  unsure.gif .
O tai iš to atsakymo reikia suprast, kad tau buvo CIN3 ir carcinoma in situs, bet viską išoperavo ir dabar nebeliko nieko blogo?  unsure.gif  Nes man tai jau PAP rodė šituos dalykus... verysad.gif

Aciu!
PAP testas man rode CIN3, o dabar kadangi isoperuota, tai jokio kito gydymo nereikia. Kas 3 men darysiu tepinelius ir taip 3 kartus, o tada jau kas 6 men.
Sekmes tau 4u.gif
Atsakyti
O man jau praejo 3metai po konizacijos, tai gydytoja sako, jog galima daryti pap 1 karta per metus thumbup.gif
Atsakyti
O as papasakosiu trumpai kaip man UK siandien padare konizacija. Is pradziu aisku pasidariau PAP pas seimos gydytoja, radus pakitimu gavau kvietima apsilankyti pas speclialistus i ginekologijos klinika:) Na kruva bukletu ir pan kas per kolposkopija ir kaip ji atliekama ir kodel. Taigi siandien ryte nupedinu darytis kolposkopijos, man kompe aiskiai parodo pazeista plota bei pasako kad jis yra nemazas ir paklausia ar as noriu daryt biopsija ir laukti atsakymo ar nori pasalint ta dali is karto. Pasiklausinejau kas ir kaip ir paprasiau kad atliktu konizacija. Taigi padare vietini nuskausminima, sesele vis sokinejo aplink ir klausinejo ar as ok:) Ir taip bekalbant ka as veikiu ir kuo uzsiimu ir pan man padare operacija. Paskui dave kruva instrukciju ka daryt ir ko ne. Sedziu jau namie laiminga, vos nezymus tepimas yra ir dziaugiuosi, kad pasidariau ka ir siaip butu reikeje padaryti turbut.
Nebijokit visu situ operaciju, juolab kad lt daroma su narkoze.
Sekmes:)
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Aš irgi jau po konizacijos smile.gif . Pagaliau sulaukiau, praėjo viskas gerai, ačiū daktarui 4u.gif . Narkozė praėjo gerai ir galvos visai neskaudėjo schmoll.gif . Tik pilva skauda, bet turbūt tai normalu, juk visgi šiokia tokia intervencija buvo.
Dabar belieka laukti rezultatų doh.gif
Sėkmės visoms mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutes, noriu paklaust, o tos kurioms jau atlikta konizacija, visoms rado kurio nors tipo ZPV ar ne? Man konizacija atliko sausio 13 d., vis lankiausi pas gydytoja, bet pamirsau paklausti ar nustatytas ta ZPV ar ne. doh.gif
Atsakyti
Man ZPV nedare unsure.gif
Atsakyti
As dariausi ZPV tyrimus 18 ir 16 tipams, bendras ZPV teigiamas, o 16, 18 negiami.
Atsakyti